WARCRAFT wblPQy1

Készült 2016. február 17. | írta Astonkacser

6

Minden egyes áldott alkalommal …

Amikor megpróbálok kijutni Undercityből …

forrás

Tetszik(34)Nem tetszik(2)


 • http://gportal.hu/portal/naplopok/ ciao

  kb. 9 éve lehetett amikor orkként először voltam UC-ben. Én sem találtam a kijáratot, csak arra emlékeztem, hogy lifttel jöttem le. Voltam is a liftnél, de csukva volt az ajtó. kb 5-6 perc kínlódás után megkérdeztem trade csatornán merre van a kijárat, de csak lol-ok és hasonlók jöttek. Aztán végre nyitva volt a lift ajtaja. Az a barom aki UC-t tervezte csinálhatott volna exit táblákat 🙂 , vagy legalább más szinű lehetne a lift ajtó.

  Tetszik(6)Nem tetszik(1)
 • warruth

  A denevér csatornán eszetekbe se jutott? Ott is lehet közlekedni gyalogosan. Nekem annak idején re-Cata Orgrimmarban okozott komoly gondot, hogy feljussak a régi trollnegyedbe (ma goblin). Ugyanis az a jó nagy lépcső, ami Hall of Legendshez vezet, még egyáltalán nem létezett, így csak vagy a Skytoweren keresztül vagy jó nagy kerülővel Thrall palotája felé lehetett eljutni oda.
  Amúgy azt tudjátok, hogy UC meg IF egészen máshogy nézett ki a korábbi verzióban?

  Tetszik(6)Nem tetszik(0)
 • Meridian

  Sokkal procedúrásabb ez a dolog amikor egy allis rugóval settenkedek be... LichKing (vagy már BC?) óta vannak őrök amelyek kimondottan a stealthelőkre utaznak.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • Darksoldier

  Ez kurvára én vagyok. 😀
  Szerintem ezért vannak uc ben csak élőhalottak. xD
  Elvileg állítom mindegyik human volt,csak nemtalálták a kijáratot és éhenhalt mind. xD

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • anixilesis

  Nem barátom, a liftben haltak meg. Pár év alatt millió számra hullott a nép abban a bizonyos liftben, ha nem tudtad rendszert. Kiemelkedő szórakozás volt fel le liftezni és nézni ahogy hullik a nép.

  Tetszik(0)Nem tetszik(1)
Back to Top ↑