HEARTHSTONE TavernbrawlKTRafaam

Készült 2016. március 24. | írta Deathcrow

25

Tavern Brawl – Gonoszok Harca

Superman vs. Batman!

Terminator vs. Robocop!

Kel’Thuzad vs. Rafaam!

Az egyik mostantól nézhető a mozikban (egynek elmegy), a másik meg egy ERB dal (Epic Rap Battles of History), míg a harmadik az e-heti kocsmai móka.

TavernbrawlKTRafaam

Kel’Thuzad képessége, hogy megidéz egy saját, előzőleg meghalt lényt míg Rafaam képessége egy unstable portal, amit fejleszthet (Alapban 5 mana alatti lény, fejlesztve egy jobb unstable portal, míg a végén legendary lény 4-el kevesebb manáért)

És röviden: Kel’Thuzad brutálisan erős ebben a játékban. Sima győzelem, ha sikerül Kel’Thuzadnak Counterspellel kivennie Rafaam egyik fejlesztését, vagy kézbe megkapja Heigant, ami egy 3 manás lény, ami a kör végén mini-ragnarosként 4-t sebez egy random ellenfélbe.

Kel’Thuzadként csak arra kell figyelni, hogy a nagyon alacsony értékkel bíró lapokat (Haunted Creeper, Mad Scientist és tsai) ne használja, hanem nagyobb lapokat hozzon vissza a Hero Power képességével. Rafaam nagyon lassú, nem képes sok lényt letenni az asztalra.

Autowin.

Tetszik(3)Nem tetszik(0)


 • rapbandita

  Hallazeal.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Endyr

  nem ertem ezeket miert nem lehet legalabb egy kicsit kibalanszolni? mar a regi ragna vs nef is egy elbaszott dolog volt balansz ugyileg, tanulhattak volna belole. a 80-20% win rate nem balansz!

  Tetszik(8)Nem tetszik(1)
 • Blasta

  csak kivancsisag keppen melyik a 80% most szerinted?

  Tetszik(0)Nem tetszik(1)
 • warruth

  Azért lehet nyerni Rafaammal is, de valóban nem könnyű. Elég nagy mákom volt, amikor összejött, hogy 2. kör coin staff upgrade, 3. kör staff ugprade, és onnantól jöttek a -4 manás legendaryk.
  Ezzel szemben meg KT egyszer megcsinálta, hogy Heigan, kinyírom, duplicatelte, majd onnantól csak minden körben két manáért újraélesztette. Még jó, hogy Rafaamnak van Flamestrike-ja illetve Heigannak meg 5 hp-ja van. Egy vicc az egész...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Endyr

  @Blasta: KT oriasi elonyben van, foleg ha egy picit erted is mit csinalsz

  Tetszik(3)Nem tetszik(0)
 • virti

  a ragna vs nef sokkal balanszoltabb volt mint ez, ha nincs kézben a 0 manáért 5 dam mindenre spell akkor raf 80 %-ban veszít

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • Makk

  Rafaam-nak köze sincs a játékhoz, nagyon be kell jöjjön az élet, hogy nyerni tudjon, de még nem láttam rá példát 😀

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • http://wowchatcomics.blogspot.com DeluksZ

  Elbaszott egy brawl ez.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • Lazy Panda

  Nekem tetszik Rafaam, tudtam is nyerni vele párat. Az a nagy baja, hogy túlságosan függ a hero power fejlesztésétől. Ha nem tudod felfejleszteni a hero powert mondjuk a 7-8. kör környékére, akkor nincs is sok értelme tovább próbálkozni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • szlordzs

  elsö meccsem, rafannal, megnyertem, elég is volt 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Wili

  Először Rafaam-ot dobta a gép nekem, fogalmam sem volt mit várhatok tőle (nem olvastam utána), veszteség is lett belőle. Majd megint Rafaammal voltam, de megint vesztettem. Harmadjára megint Rafaam-mal voltam, és wow, megint semmi esélyem nem volt... Ezután eldöntöttem, hogy egyből feladom, ha Rafaam-ot dobja a gép számomra. És most jön a vicc. Egymás után 15x (!!!) választott Rafaam-ot a gép nekem és egyetlen egyszer se lehettem KT-val... Már a hajamat téptem, de miután 16. alkalommal sem lehettem KT-val, megpróbáltam egy játékot és hatalmas szerencsével megnyertem. Nekem ennyi elég is volt ebből a balanszolatlan sz**kupacból.

  Tetszik(3)Nem tetszik(6)
 • https://battle.net/recruit/X6PXJJLMR8 Khas Dylar

  @Wili Ha jól értem, 18x voltál Rafaammal és végig veszítettél, mire szumma 19-ik próbálkozásra KT lett és nyertél. Szerintem ezzel az öcsívmenttel kéne csajoznod.

  Tetszik(2)Nem tetszik(2)
 • Llondwel

  @Khas Dylar
  Nem értelmezted jól, amit írt.
  19× kapta zsinórban Rafaamot, a 3. után már csak simán concede-elt, a 19. Rafaamig, ahol aztán úgy döntött, hogy játszik vele, és akkor nyert mázlival.

  Tetszik(2)Nem tetszik(1)
 • Llondwel

  @Llondwel
  Hacsak a 15-be bele nem számolta az első 3-at is, mert akkor 16× kapta "csak" zsinórban Rafaamot.

  Tetszik(3)Nem tetszik(2)
 • Arilian

  Az külön szar Rafaam-ban, mikor végre kifeljeszted a hero power, betáróltad az 5 damage to all 0 manáért spellt, előre örülsz, hogy na ez zsebben és kapsz sorban 5 írtógyenge legendary-t.

  Tetszik(0)Nem tetszik(1)
 • Updown

  De a concedek miatt vegyük a 16-nak a 3-mal osztott alsó egész részét, ugyanis így kapjuk meg a valós eredményt, vagyis valójában csak 5× kapta zsinórban Rafaamot.

  Tetszik(0)Nem tetszik(3)
 • Hancu

  Zsinórban 16-szor kapni ugyanazt az oldalt, erre az esély 1:65535, az kb. 0.0015 százalék. Vagyis nagy az esélye hogy

  - vagy némi költői túlzást alkalmaztál a sztoriban
  - vagy a HS kódjában van egy rész, ami az azonnal concede-elt tavern brawlok után direkt ugyanazt az oldalt adja ha azonnal új meccset kérsz

  Tetszik(7)Nem tetszik(2)
 • Nelph

  @Wili
  Ha igaz a történet, akkor kérlek válassz ki tetszőleges 85 darab számot egy 90 számból álló halmazban, a maradék 5-öt megjátszom jövő héten.

  Tetszik(6)Nem tetszik(1)
 • Afthraste

  Mázlis 2 meccsem volt, elsőre rafaammal voltam és az ellenfél kt szegény irdatlanul szarul játszott (pakolta ki a haunted creepert meg mad scientistet), így kb 15-20 kör alatt sikerült megverni, mondjuk elég fos legendaryk voltak végig, hiába volt turn7-től 3-as staffom. Köv meccsben kt-val voltam és coinoltam egy counterspellt hátha beletolja a staff upgradet és így is lett, onnantól veszett ügy volt, bár +2 dmg-et húzni lethalhoz (vagy fent tartani a minionokat) így sem sikerült 4 körön át, kt-nak a massive runebladen kívül nincs burstje, ha lenne, még esélytelenebb lenne rafaam. Szal jah, rafaammal kell, h az ellen kt rosszul játsszon, amúgy ha szarul húz kt se nagyon tud mit csinálni csak kűzdeni az életéért. :/

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/arathor/Skaven/advanced skaven

  hat nem tudom, otot jatszottam (5 brawl wines kuldim volt), mind az otot nyertem, haromszor voltam rafaammal. azt kell hogy mondjam hogy rafaam baromira jo, siman szet lehet szivatni vele az ellent.
  nem lehet vele par kor alatt nyerni, siman lehet hogy az elejen sokat lever rolad a masik, de tok mindegy, nem halsz meg olyan konnyen. szep nyugisan kell tolni. persze ha valaki nincs hozzaszokva a kontroll paklikhoz, akkor valoszinuleg nehezebb.

  Tetszik(2)Nem tetszik(1)
 • warruth

  Abban is van igazság, hogy ha egyszer valahogy Rafaam megszerezte a boardcontrolt, KT nem nagyon tudja visszaszerezni.Nincs charge, és a pár frostbolton kívül leszedés sem. Rafaam legjobb esélye az a naga boszorkány, az aztán tényleg tönkre vágja az egész KT paklit.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • Wili

  @Hancu

  Nem volt semmi költői túlzás, simán megtörtént. 16x kaptam összesen egymás után Rafaamot (beleértve az első 3 alkalmat is, amikor nem adtam fel egyből). Nyílván bizonyítani nem tudom (max ha valahogy a Blizzard-tól ki lehetne kérni a játékaim naplóját, bár gondolom ez nem lehetséges), így nincs más csak a becsületszavam, amit viszont minden mellébeszélés nélkül adok a történethez. Hogy van-e 1. körben concede esetében valami mechanizmus beépítve, nem tudom, de véleményem szerint nem lenne sok értelme a dolognak. Más brawl esetében is volt, hogy feladtam 1. körben, de ilyen furcsasággal eddig nem találkoztam...

  Tetszik(5)Nem tetszik(1)
 • Makk

  Vannak néha érdekességek az biztos. Nekem is azért szenvedni kellett kicsit, elsőre kaptam Rafamot egyből leesett, hogy a hatalmas random faktor miatt ez csak mákkal mehet, na gyorsan feladtam én is 4-et mikor Rafamot kaptam 5.-re meglett KT és vicc kategóriásan könnyen nyertem vele.

  És hogy 16x ugyan azt kaptad el tudom hinni, miért is? Mert én kb 2 héte kaptam egy olyat, hogy paladin top deckel és semmije sincs a mezőn nekem 8 HP-m van és 6 db lény volt a mezőmön a top deck Avenging Wrath és igen jól sejtitek kikaptam, igen MIND ARCBA jött.

  Tetszik(3)Nem tetszik(0)
 • virti

  letoltam vagy 40 meccset, kb fele-fele arányban kt-raf. kt-val sima ügy a nyerés vagy a 4et sebző mini ragnát vagy a 5/4 deathre 0/3-mat az ellenfélnek idézőt kell megjátszani és szinte semmi más, raf-al ha az ellenfél az előbb említett módon játszik akkor fel kell adni, ha pakolja a kis mobokat akkor van esély nyerni

  Tetszik(1)Nem tetszik(1)
 • Arilian

  Márpedig valami biztos van, csak ezért kipróbáltam, Turn 1 rafam concede-eket, 8x kaptam egymás után rafam-ot, itt meguntam, nemtudom, hogy adott volna e keltuzadot 🙂

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑