World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT Screenshot 2016-05-09 16.23.51

Készült 2016. május 9. | írta Astonkacser

3

Legacy server kérdőív

Bár úgy tűnt vége a hypenak és mindenki mehet vissza a Garrisonjába, ehhez képest a Nostalrius készítői továbbra is aktívak. Ezúttal szeretnék a petíciót aláíró 250.000 ember véleményét összesíteni, hogy aztán azt majd a Blizzarddal való tárgyalások során fel tudják használni.

A kérdőív azzal foglalkozik, hogy játszanál-e legacy szerveren, azon belül is mik lennének az igényeid és miért. A kérdőívet 48 óra alatt eddig 30.000 ember töltötte ki. Ha te is szeretné segíteni, akkor kattints ide.

Közben a volt fejlesztő Mark Kern sem unatkozik, hanem továbbra is arra készül, hogy valamikor majd találkozik Mike Morhaimemal és a Nostalrius srácokkal is. Mark azt állítja Mikekal azért nem találkozott még mert neki előre két hétre tele van már a naptára. Reméljük sor kerül majd a találkozóra!

UPDATE! Már 40 ezer!

Tetszik(19)Nem tetszik(0)

Tags:


 • Meridian

  Remélem, most mindenki a kérdőív kitöltésével tölti az időt... 😉 én már túl is vagyok rajta.
  Meglepő az, hogy a régi hivatalos szervereken az user cap 1500 körül volt csak... én 3-4ezerre gondoltam volna ezt. (vagy ez frakciónként volt 1500-1500, ami együtt 3000 player?)

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • fafnir

  engem is az 1500 cap lepett meg, rohadt kevésnek tűnik. akkor bizony jó pár legacy szervert meg lehetne tölteni...
  amúgy nekem olyan 3k körüli pop tűnt eddig a legoptimálisabbnak (pve-n).

  Tetszik(3)Nem tetszik(0)
 • Makk

  Helyes helyes!

  Lényeg hogy nem ülnek le nyugodni a Nostos srácok. Ki tudja talán még WoW előfizető is lehet belőlem baromi sok év után. (Persze ha tényleg lesz Legacy server)

  Tetszik(3)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑