WARCRAFT warcraft-film-n1-maxresdefault

Készült 2016. május 16. | írta Khas Dylar

7

Warcraft film n+1: új snittek

Slorasil kollégának hála ma sem maradunk friss és új Warcraft videó nélkül, ezúttal a készítők is fűznek pár kommentárt a jelenetekhez.

Elég erősen kezd beindulni a marketing gépezet, folyamatosan csepegtetik az infókat, a fenti videóban is van jópár képkocka, amiket eddig nem láthattunk (felbukkan pölö a Dark Portal is pár másodpercre!).

Tetszik(7)Nem tetszik(0)

Tags: ,


 • Voodooray

  Nagyon sok új jelenet van bent fölég 2:45-nél Ironforge nagyon jól megvan csinálva 😀
  Mondjuk maga a filmből hiányolom a többi fajt... élőhalot, troll, stb....

  Tetszik(3)Nem tetszik(0)
  • Updown

   Ilyenkor még nincsenek élőhalottak, trollok meg jól el vannak magukban a föld másik felén 😀

   Tetszik(4)Nem tetszik(0)
  • warruth

   Bízzunk benne, hogy lesz folytatás, és szépen sorban jönnek azok is, de itt még valóban ne számíts ilyesmire. Egyelőre még az is elég indokolatlan, hogy a (high)elfek mit keresnek ott délen.

   Tetszik(1)Nem tetszik(0)
   • grobs

    A WC1-ben nem voltak se elfek se törpék, de ez leginkább azért volt mert a játék egy sima dune2 copy volt. Élőholtak voltak, mert a nekrok feltámasztották a holtakat ... és démonokat idéztek.
    Ettől függetlenül Azeroth mostani állása szerint nyilván léteztek (ha csak utólag bővítve is), és black morass-ban (elvileg itt robban majd blasted lands-é) történtek pont a mágia függő ekkor még high elfeknek érdekesek. Őket majd Arthas után keresztelik át blood elfeknek.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Afthraste

  Fúúú engem most nagyon felpörgetett, valahogy sokkal inkább fel tud hypeolni az ilyen kommentáros videó, mint akármilyen trailer. 😀

  Tetszik(5)Nem tetszik(0)
 • Harka12

  Kénytelenek a filmmel hájpolni a játékot vagy a kutya se fogja megvenni a legiont:DDD

  Tetszik(8)Nem tetszik(5)
 • http://www.ecommerce-designer.eu GaBRiWaZZ

  Eléggé félművelt vagyok loreból, az ILM-es videó végén az egyik infernalnak tűnik, a másik ződ szarvas démon az is valami ismert figura? Elnézést a noob kérdésért, 7 évig wowoztam csak de az már rég volt 😀 Köszi előre is a választ.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑