WARCRAFT ion_0909

Készült 2016. szeptember 9. | írta Attila

14

Kérdések és válaszok

Magyar idő szerint ma este 8-től Ion Hazzikostas fog válaszolni a Twitch-en a játékosok részéről felmerült kérdésekre a Legionnel kapcsolatban. Ha nem leszek nagyon másnapos fáradt holnap reggel, akkor majd igyekszem kimazsolázni az érdekesebb infókat az elhangzottakból.

Join us live on Twitch Friday, September 9, as we sit down with Assistant Game Director Ion Hazzikostas for our next live developer Q&A. Now that Legion is live, he’ll be answering many of your questions on the expansion.

Feel free to submit any Legion specific questions by posting in this forum thread or via Twitter using the hashtag #LegionQA.

We’re really looking forward to getting the chance to dive in and answer as much as we can, so we hope to see you Friday at 11 a.m. PT!

Watch live video from Warcraft on www.twitch.tv

Tetszik(2)Nem tetszik(0)

Tags:


 • anthony

  Tudjuk, hogy a warlcok és az elemental sámán egy fos, csak 1 éve pörög a beta, de több adatra várunk, nem elég jó a feedback a játékosok részéről, blablabla, kapjátok be.

  Tetszik(6)Nem tetszik(0)
  • Sodan

   Az elemsámi igen, de a lock? A lock szerintem kifejezetten jó lett, szinte már OP. Legalábbis eddig azzal megy legkönnyebben a fejlődés. Sámánnal viszont több időt töltök a hullámhoz visszafutással, mint a questekkel.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • http://eu.battle.net/wow/en/character/Arathor/Faralet/advanced Faraleth

    az affli lock tényleg botrányos szintezni - még nem tudtam annyi mobot húzni, hogy a hpm egyáltalán megreccsenjen.
    a void megfog annyi targetet, amennyin fent tudom tartani a dotokat.
    konkrétan a void jobb tank, mint a dkm 843-ban, bloodon wq alatt.

    instában voltam már lockkal, még mythicben is, affli volt. 0 heal kellett bele, mert végig rajta pörög a 3-500ks absorbja.

    ellenben az aoe dpse ótvar. (arra továbbra is destro kell a cleave miatt.) bosson nagyon jó volt, tehát valszeg raiden is jó lesz, de az 5-ös packokon unholy dkmhoz képest kb 30% dmgt produkált. amennyi idő alatt halnak a trashgroupok mythicben, nagyjából 2-3 mobig tudta pakolni a dotokat (ebből ugye csak az 1-2-n sebez, az utolsón még cska megjelentek), amikor meghaltak a mobok.

    és itt jön elő a pure dps classok problémája, hogy pl ezek alapján 1-2 target: affli, 3-5 destro, 5-10 demo.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • rapbandita

   jó a feedback a játékosok részéről, már ha nem a szokásos trashtalkot kapják, ahogy az házikoszt szerint az esetek 95%-át kiteszi.

   de máris kapnak a lockok 1 helyett 3 shardot. meg raidet sem láttunk még élesben. klánban pedig azt mondják, hogy a demo nincs is annyira szétcsúszva, de HC-ban is láttam már top dps lockot. mythic-be még nem vittünk egyet sem, arról nem nyilatkozhatom.

   szerintem korrekt választ adott.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Hisztigép

  Hunterről mi a véleményetek? Játszik valaki Marksmannel aki volt már instába és pvpzett is? Nem tudom ugyanis eldönteni, hogy a lockot vagy a huntert kezdjem inkább.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://eu.battle.net/wow/en/character/Arathor/Faralet/advanced Faraleth

   ha szeretsz aggódni,minden boss előtt és után talentelni, hogy hogy lesz dpsed, legyél lock.
   ha raid közben végignézel 3 évad sorozatot, akkor mm hunter.

   Tetszik(2)Nem tetszik(0)
   • Hisztigép

    Köszönöm a gyors választ:) Wod-ban nagyon szerettem a lockot, affly akkor is elég tré aoe volt (legalábbis az én kezemben) de egyébként nem volt vele gáz. Pvp-re pedig csúcs volt.
    Mindegy, marad a Hunter.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • http://eu.battle.net/wow/en/character/Arathor/Faralet/advanced Faraleth

     a lockkal az a baj, hogy jelenleg a dmg se túl jó, de ha buffolják a dmgeket, a class mechanika és a talentek miatt továbbra sem lesz op amiatt, hogy a specek használata nem fog változni.
     pl az affli aoet rendbe lehetne tenni, ha a seed dmgét visszarakják a bc/wotlk szintre, de akkor meg azzal a mozdulattal kivették a destro+demo specceket. az apró finomhangolások viszont, amit cata óta csinálnak a lockkal, csak arra volt jó, hogy minden kiegben ugyanaz a séma:
     -affli boss
     -destro cleave
     -demo heavy aoe

     maradj hunternél, az úgyis mindig op 😀
     esetleg nézd meg bm-et mm helyett. a dupla pet (főleg, hogy Hati skinje változtatható egy itemmel) eléggé fasza

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • pefcs

   Legyél MM hunter és akaszd ki a tankokat instában egy-egy jól elhelyezett Barrage-vel. 🙂 Jelenleg ugyanis vagy odafigyelve használod ezt a képességet és akkor kis eséllyel húzod be a szomszédos faluból is a trash-t, vagy úgy, mint a pug hunterek fele (alulbecsülve) és akkor találgathatnak otthon, miért csuklik annyira anyukád. Vagy ne használd és dobj el egy valag DPS-t.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Droo

  A BM hunterrel van valakinek tapasztalata? Nem a játékélmény mélységén lamentálok, ellenben jópofák a petek. Raidben életképes lehet szerintetek? Bár még egy kariba beletenni 50+óra játékot, hogy raidképes legyen, hát...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Bocika

  Az tény, hogy lockkal remek safe mode a fejlődés, de ez sovány vigasz.
  Számomra az a lényeg pve szempontból, hogy mennyire életképes raiden.

  Nekem vajmi kevés kedvem van oda vissza talentelni szituációnként... el is ment csöppet a kedvem a locktól, pedig vanila óta az vagyok.

  Ha van két target és nem kell folyamatosan mozogni akkor valóban istenkirály, de ha ne adja isten kettőnél több az ellen, akkor már rögvest a dmg lista legalján találja magát az ember. Eltolom a rain of fire-t, ami 3 shardba kerül, ami önmagába vicc, főleg ha azt vesszük, hogy csak karcolási sebeket ejt az ellenfeleken.
  1 target esetén pedig az nyer akinek sikerült magára halmoznia a világ összes haste-jét és mellette áll a shard vissztermelődés szerencsecsillaga:) ha pedig mozogni kell, hát akkor annyi meg a bambi...

  http://www.icy-veins.com/wow/destruction-warlock-pve-dps-guide

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 • anthony

  Erről van szó, senkit sem érdekel a szintezés, lol...mondjuk az is igaz, hogy még az artifactot sem rakta ki senki teljesen, de a locknál azt látom, hogy kényelmetlen, elcseszett az egész mechanikája, nem tudsz destroval aoezni amég nem gyűjtöttél shardot, mire megvagy meghalt a pakk...vagy kiteszed a cataclysmet amivel akkor máshol vesztel dps-t.
  Az artifact miatt nem nagyon lehet talentelgetni jobbra-balra, mert egy speccet lehet egyelőre kimaxolni..ez a baj az altokkal is 🙁

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • zirmi

  én kb egy hete tértem vissza legion miatt, kb panda közepéig játszottam, wodot teljesen kihagytam, mint utólag kiderült szerencsére.

  warlock a mainem, sokkot kaptam amikor először belogoltam rá.
  affli egy vicc, megnéztem a rotáját és instant specceltem át a másik kettőre.

  destro sokásos "meh", úgyhogy demon tolom. eddigi tapasztalatok alapján szintezésre kíváló, bármit solozok felguarddal.

  többen írjátok h szar az aoe, ha 2-3 target van akkor valóban, viszont ha sok akkor elég táp, főleg ha még élnek amikor a doom tickel.

  ez a három soulshardos fix pedig nagyon kellett, totál egyetértek a magyarázatukkal.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/Arathor/Faralet/advanced Faraleth

  akkor én ezt most itt hagyom, HC Black Rook Hold 2. boss:


  818-ban volt. a sámán volt a healer, dh a tank.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑