WARCRAFT elysium-update

Készült 2016. november 22. | írta Astonkacser

6

Elysium Stressz Teszt

Múltkor ott hagytuk abba a Legacy szerveres, Vanilla wowos álmokat, hogy a Blizzard lenyomta a rajongókat mint a bélyeget, hogy nehogy már azt képzeljék hogy bármi fejlemény lesz ezügyben a Blizzconon.

Ezen felbuzdulva a Nostalrius odaadta az adatbázisát és forráskódját az Elysiumnak, akik azóta is gőzerővel dolgoznak azon, hogy a régi Nostalrius szervert feltámasszák hamvaiból.

Itt gyorsan megjegyzem, hogy az a terv, hogy az összes régi account elérhető lesz, és mindenki folytathatja majd a maga fejlődését ott ahol a Blizzard jogászai azt megzavarták.

A múlt hétvégén történt egy kis stressz teszt, hogy a srácok felkészüljenek arra a tömegre ami valószínűleg az új szerverre fog érkezni. Ezt a procedúrát most hétvégén is lehet majd segíteni a PvP szerver tesztelésekor, bár az előzetes regisztrációt már lezárták.

Köszi a hírt Sigma!

(A héten szabin vagyok, úgyhogy nyitva hagyom a kommenteket, de figyelem banhammer van nálam és nem félek használni! Szóval csak okosan.)

Tetszik(10)Nem tetszik(2)

Tags:


 • Bruotus

  A kutyafáját, szerencséd van Aston. Valahol én is jeleztem volna erről korábban. Most akartam reklamálni, hogy az utolsó Nostalrius-os hírnél még hozzászólni sem lehet... Ez amúgy komoly? Elért ide is a sajtószabadság új szele? 🙁

  Tetszik(11)Nem tetszik(0)
  • http://eu.battle.net/wow/en/character/Arathor/Faralet/advanced Faraleth

   Te nem tudtad, hogy a Blizzfeed azért jöhetett at, mert Andy Vajna megvette a Frostshockot, ráadásul így minden nap dec 1-tol ki lesz téve Fluimucil Ábel?

   Tetszik(13)Nem tetszik(0)
 • Bruotus

  Hogy érdemben is hozzászóljak... 7.5K player volt a max az első hétvégén, és minden flottul ment a leírtak és a videók alapján.

  The All-White Bridge 🙂
  http://i.imgur.com/1XHnGb7.png

  Tetszik(7)Nem tetszik(0)
  • Ezri

   You think you do, but you don't...

   Tetszik(9)Nem tetszik(0)
   • http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Hokusai/simple evoken

    Next step: "Egy hónap múlva már senki nem fog játszani vele..."

    Tetszik(1)Nem tetszik(9)
 • eldy112

  Astonkacser a magyar legacy hero. Szeretünk, Asi!

  Tetszik(9)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑