WARCRAFT grim_1129

Készült 2016. november 29. | írta Attila

4

Tennivalók a héten

Ezen a héten egy már korábban már eltángált world boss, Nithogg vár minket Stormheim északi részén. A Fury warriorok mindenféleképp tegyenek egy látogatást ennél a bossnál, hisz ő dobhatja az egyik komponensét a Dragonslayer’s Edge megjelenésnek. E mellett még ilvl860-as sapkákat és egyéb apróságokat dobhat a derék sárkány.

A Cataclysm rajongói biztos örömmel fogadják, hogy a heti Timewalking event során hat régi Catás dungeonbe tehetünk látogatást, csak előtte ne felejtsük el felvenni a küldetést Dalaranban. Ha pedig már küldetéseknél tartunk, Suramarba is érdemes lesz benézni, hisz hatodik fejezetéhez érkezik az Insurrection története. Az Archeology mountra ácsingózó hordások pedig még mindig felvehetik az aktuális küldetést küldetés Dalaranban. Van tehát mit tenni, és még a Darkmoon Faire-ről nem is tettük említést, ami majd vasárnap érkezik meg a városba.

Tetszik(4)Nem tetszik(0)

Tags:


 • Rxxor

  Csak engem baszott fel múlthéten, hogy miután megvan az Unleashed Monstrosities acsi, nem adja be a skint, mert nincs még meg az Improving on History, csak ezt sehol nem jelölték..?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Csaba Nagy

   Tekintve, hogy launch ota (sot, beta) ez a rendszer, szerintem csak teged. Amig az elso skin nincs unlockolva, nem lehet hasznalni a tobbi szint sem (kivetel a hidden skin, de az is csak bug miatt hasznalhato)

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralet/advanced Faraleth

    viszont kár érte, hogy így van

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Csaba Nagy

     Ezzel egyetertek, eleg munka minden szin kiszedese anelkul is, hogy az elsodlegeshez lennenek kotve. De sajnos ez van, majd hatha megvaltoztatjak kesobb. De ha mar acc-szintuek lennenek az achik, az is jo volna 🙂

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑