World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT pet_1221

Készült 2016. december 21. | írta Attila

4

Petek és mountok féláron

Izgalmas karácsonyi ajándék lehet WoW rajongó szeretteink részére egy cuki pet vagy egy dögös mount, és hogy egyszerűbb legyen a dolgunk, most jelentős árkedvezménnyel vásárolhatjuk meg őket a webshopban. A petek 10 helyett csupán 5 euróba kerülnek (1600 HUF), a mountok pedig 10 és 12,5 euróért mennek január 3-ig.

Celebrate Winter Veil by taking advantage of holiday savings! Select World of Warcraft mounts and pets are on sale now through January 3, 2017. You can adopt or gift a pet or mount in the in-game Shop or in the Battle.net Shop today!

pet_1221_kep

Tetszik(2)Nem tetszik(0)

Tags: ,


 • Alastian

  Az alapjátékot is leárazták, OW-t is de a Legiont sajnos nem. Pedig 2 haver is megvette volna ha az ára 9 rugó alá megy.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Jazoo

  Adhatnák ingyen a transfert is ajándékba.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • MrSkorpio7

   Semmit nem adnak "ingyen" hiába is szeretnéd. Azért ez csak az üzlet, amivel keresni szeretnének az utolsó pillanatig is.Utoljára transzfer leárazás a connected szerverek bejelentése előtt volt, az sem véletlenül. Jó üzleti érzékkel, akiknek volt ingerenciája/kerete rá megpattanhatott egy halódó szerverről majd szépen utánna bejelentették, hogy "na jó, akkor mostantól összevonjuk a low populációjúakat". Amúgy egy másik fórumon vki megemlített olyat, hogy 7.2-ben vmi szuperszerverek (mint swtor-ban volt talán a nagy összevonás végén) várhatóak... ez csak pletyka lenne?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Delfi

    Valahogy az összevonásokkal is leálltak szép csendben, gondolom azért, amiért mindig is tagadják, hogy esik a létszám. Pedig pont azzal lehetne ezt legjobban elfedni, ha végre eltörölnék ezt az ostoba szerveresdit és maximum a név+szervernév maradna meg az összeakadások elkerülése miatt.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑