WARCRAFT quote11

Készült 2016. december 27. | írta Nuwiel

26

Legen… wait for it… Még mindig várunk…

A január 17-én megnyíló Nighthold raidhez kötődik a legendary itemek upgrade-je is. Az újonnan bekerülő legendaryk itemlevele már 940 lesz, de ahhoz, hogy a mostaniak is elérjék a szintet, a Blizzard némi munkát vár el tőlünk. Egészen pontosan 50 darab Essence of Aman’Thult kér a Touch of a Titan küldetés teljesítéséhez, ami természetesen Nighthold bossaiból fog esni, és ad egy (igen, egyetlen) darab Distilled Titan Essence-t, ami majd jól felhúz egy darab legendary itemet 910-ről 940-re. A gond nem is csak ezzel van, hanem azzal, hogy ehhez a küldetéshez úgy tűnik, kelleni fog az Illidanhoz kapcsolódó küldetéssorozat eddigi része. Ami minden bizonnyal hatalmas örömmel fogja eltölteni azokat, akik meglátják, hogy 80 darab lélekszilánk kell, és akár heti 10 darabot is szerezhetnek!

A 7.1.5-ben igen gyanús, hogy változtat valamit a Blizzard ezen, erre több lehetősége is van: megszüntetheti a heti capet (akár account szinten, ha egy karakter már teljesítette), kiveheti azt a küldetést a követelmények közül, vagy egyszerűen csak megszüntetheti a kapcsolatot a két küldetés között. Nem tudjuk még, melyiket választja, vagy mi lesz, de aki biztosra akar menni, az álljon rá a lélekszilánkok gyűjtésére, az utána következő küldetés már semmiség.

De még mindig nincs vége. Tegyük fel, hogy a Blizzard a nekünk lehető legjobb megoldást választja, és azonnal nekiláthatunk a Touch of a Titan küldetésnek. Ez az upgrade rendszer így sem egyszerűsíti az eddig sem problémamentes legendary rendszert, mivel sok embernek nem a BiS legendary esett ki, ők nyilván nem arra fogják elhasználni az upgrade itemet. Azt sem tudni, milyen lesz a drop rate-je az Essence of Aman’Thulnak, ami Emerald Nightmare és a Corrupted Essence után nem ad sok bizakodásra okot.

Tetszik(8)Nem tetszik(0)


 • kenyerpirito

  ,,mi minden bizonnyal hatalmas örömmel fogja eltölteni azokat, akik meglátják, hogy 80 darab lélekszilánk kell, és akár heti 10 darabot is szerezhetnek!" ezen sírok 😀
  amúgy fogalmam sincs ez milyen küldetés :0

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • amiShael

   class hall quest .
   http://www.wowhead.com/quest=45175/soul-prism-of-the-illidari

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Slorasil

  World questelek, nyitogatom a mythic ládát, heroicban raidelek és még mindig csak egy useless szipus gyűrűm van.... nonszensz ez a rendszer....

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • kw

   csak wardens és nightfallen "öld meg őt és őt" questeket csináltam meg, kb 5 miticet mentem mióta kijött a kieg, nem raidelek és mainen 2 nem useless legendás, ezenkívül két altomnak 1-1 legendás. u mad?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Peter Stumpf

    Main 2 egész jó legend item, második main karinak bis legend csuka. 835 ilvl lockomnak zsinórban 2 legendary napi emissary chestből 🙂 Bár az egyik nem a legjobb cucc. Csak napi chestből esett mind, leszámítva egyet, az egy kinti rare bossból esett.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • kw

     hehe

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Peter Stumpf

      Friss 110 shadow pap 789ilvl egyik bis legendary második napi chestből 🙂

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Npi

  Ezt láttam az mmo-chapion fórumán is. Igazából nem értem, mert ezt a küldetést már múlt héten megcsinálta mindenki. Lementél a heti +10-es instába és meg is volt.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Gimi

   Itt csak azzal van a gond, hogy nem tudhatták, hogy ez egy kötelező része lesz a legendary upgrade quest láncnak, és valaki el se kezdte a Light's Heart quest sort.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Csaba Nagy

   en peldaul mainnel nem csinaltam meg, mert nem upgrade a 870es loot. alttal megcsinaltam, mert maga a story erdekel 🙂 remelem nem fog kelleni 😛

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Danixp

    örömmel tudatom veled, hogy nekem 880-ra upgradelte azt a 870-es itemet, és jobb statokkal bír mint a Mythic EN itemem.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Csaba Nagy

     Jo neked, crit nelkul nekem DHval meg akkor sem kene, ha 890es lenne -_-

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Nuwiel

   Halkan súgom, hogy nem jár mindenki minden héten +10-es instába. 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Npi

    Igazad van, de a lényeg, hogy minimális erőfeszítéssel megvan a 10.

    Az tény, hogy a 8 hét az kb. két hónap, ami sok, főleg alttal.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • kw

  blizznek ismét sikerült az első nagyobb content patch előtt elérnie h abbahagyjam ezt a kieget is. well done.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • kw

   hja és eladnám az accom. tudtok valami megbízható csatornát erre?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Jazoo

   Pár hétig elég komolyan toltam az M+ -okat, de már belefáradtam. 875 ilvl körül állunk, így M+10 felé nem igazán tudunk menni. Legendary nem esett közben, pedig eddig csak 1-2 esett nekünk fejeként. Nem csak legendary nem esett, de upgrade sem igazán...szóval úgy tűnik, hogy az egész M+ is csak egy szerencsejáték, ahogy a legendary rendszer. A teljesítményhez nincs semmi köze.

   Mivel ilyen alacsony az esély a továbbfejlődésre, így nincs értelme a játéknak. Kár hogy szerencsejátékot csináltak a WoW-ból.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • kw

    én pár hétig aktívan csináltam naponta a worldquesteket meg a gearelődést, lófasz se esett, aztán mióta szartam az egészbe azóta kipotyogott 4 legendary. de mivel nincs klánom puggal meg lehetetlen bármi komolyabbat is csinálni így elkezdtem altozni. hunterem nincs, a warrior, monk és rugó kivételével az összes classból van már 110-es karakterem average 830-840-es gearben. meguntam.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Farkas Péter

     Én heti szinten ütöm puggal a HC Raideket. (En és TOV-t is), MM Raid közül Nythendra van meg puggal, szóval nem mondhatod, hogy lehetettlen puggal, DE lehetséges, csak a jókat kell megtalálni. 😀
     Jah és puggal van meg az MM+ 10-es is. (11 meg már teljesen felesleges, mivel ugyse ad jobb geart)

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Puskás Zsolt

      De, +12-ig ad gear-t.

      https://us.battle.net/forums/en/wow/topic/20751995042

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Farkas Péter

      Huuu ja igaz, 5 ilvl-el jobbat ad, aztaaaa sokat érek el vele. 😀

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • kw

      mitik puggal esélytelen. 10 perc után agyfaszt kapok tőlük és leavelek inkább. raidet meg inkább meg sem próbálom.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Iblys

  Ha csak pvpzni akarsz ahhoz a legendarykra semmi szükség, outdoor kivételével semmiféle pvp contentben nem működnek. 30 ilvl különbség egy sloton pedig összesen 2 ilvl-t jelent a teljes karakteren ami 2 itemmel is csak 4. 10 ilvlenként lesz 1%al erösebb a karakter instancolt pvpben szóval kemény 0.4%-al leszel gyengébb ettől mintha meglenne a legendary upgrade. Azt hiszem erre mondják hogy vihar a biliben.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • kw

  töröld is a kommentemet te fasz ahelyett h válaszolnál rá.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • CRA

  Igen, ez a gond, hogy nem lehetett tudni mi lesz a q sorozat értelme, ha szólnak előre mindenki csinálja ezerrel. Mondjuk így is kb. mindenkinek megvan.

  De ott a másik, az artifact q sorozat, azt is csináljuk 4 hónapja, de fogalmunk sincsen mi lesz a végén. Erős a gyanúm, hogy ezzel lehet majd unlockolni a + pontokat a golden traitekre, ami vicces lesz, mert alttal rohadte nem csinálom EN-t, ezért nincs meg ez a quest chain.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Szolo

  Aki még nem olvasta máshol:
  Végül is Blizzard inkább kivette a követelmények közül.
  http://www.icy-veins.com/forums/topic/27410-illidan-quest-not-linked-to-legendary-upgrades/
  Persze most úgy adják el, hogy nem is volt feltétele az upgrade küldetésnek.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑