WARCRAFT warcraft-movie-images-hi-res-1

Készült 2017. január 6. | írta Rambo

25

Duncan Jones már a következő Warcraft filmen agyal

Bár az USA-ban bukásként könyvelték el a Warcraft filmet, mégis világszerte ez a valaha volt legsikeresebb videojáték-adaptáció. Egy folytatás tehát egyáltalán nem kizárt, és bár hivatalosan még semmit nem erősítettek meg, az első film rendezőjének, Duncan Jonesnak már vannak ötletei.

Twitteren megkérdezték tőle, hogy terveznek-e második részt, de maga is bevallotta, hogy igazából nem tudja ő sem, a döntés a Legendary Pictures kezében van. Amíg azonban nem kezdődik meg a munka, Duncan addig is gondolkodik a sztori folytatásán:

 • Dalaran a második részben landolna Alterac Mountainsben.
 • Doomhammer kapna egy szexi új páncélt, miután az orkok Azerothon megtanulnák a kovácsmesterséget.
 • A fő ork sztoriszál Go’el (Thrall) körül forogna, elmesélné fogságának és szabadulásának történetét.
 • Az emberek részéről nem akart sokat elárulni, csak ködösen utalgatott Khadgarra, Lotharra és Varianra.
 • Azt is elmondta, hogy az első rész nagy hibája az volt, hogy nagyon sok sztoriszálra akartak egyszerre figyelni, nem volt valódi fókusz. Ha lenne egy második rész, erre sokkal jobban figyelne.

Ti hogyan folytatnátok az első rész után? Egyáltalán jó lenne egy folytatás?

Tetszik(14)Nem tetszik(0)


 • TheRealRambo

  Én adnék nagyon egy második részt, csak ne legyenek benne felesleges eltérések a játékhoz képest. Semmit sem utálok jobban adaptációknál, mint amikor látszólag tök feleslegesen megváltoztatnak valamit. Ha valaki látta a Max Payne filmet, abban pl. a játékban lévő zöld drog a filmben valamiért kék volt. Persze, nem vesz el semmiből és nem is ad hozzá, de minek? Nem kaptak zöld ételfestéket, csak kéket?

  Amúgy nem tudom, hogy hogyan kerül Thrall története a közvetlen folytatásba. Javítsatok ki, ha tévedek, de az a sztoriszál nem a második háború után van? Bár az is lehet, hogy nem mindenben a második részre gondolt, hanem a másodikra és a harmadikra is (?)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Stephen Blaise

   Én pl azt nem értem hogy miért nem lehetett belerakni azt hogy Medivh az egyik főgonosz és ő támogatja az orkokat Azerothról. Akkor a legelső portálnak sem a földön kellett volna megnyílnia amibe aztán beleesnek a fák (az egy kicsit béna volt).

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Vértánc

    Ez benne volt a filmbe, ugyan is ő és Gul'dan itt is szövetségesek... vagyis inkább Gul'dan a tanítványa. 😀

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Csaba Nagy

     nem ugyanazt a filmet lattuk akkor

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Vértánc

      Gul'dan mondja Orgrimmnak, hogy a szobrokat amik a Portál két oldalán vannak, hálából építik a megmentőjüknek. A szobrok pedig Medivhet ábrázolják. No meg Medivh volt aki beengedte a világba az orkokat, meg ugye a hívták őket elmélet. Nem konkréten van benne a filmbe, hogy szövetségesek de olvasni kell a sorok között.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Stephen Blaise

      De akkor miért nem tudtak egy rohadt összetákolt portált rakni Azerothra amit Medivh csinált? A játékosoknak is sokkal jobb lett volna

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Kyel

      mondjuk az tény, hogy jobban is törekedhettek volna a játék beli lore-hoz, mert ez így zagyva. Én azon vagyok, hogy szerintem semmit nem vesztettek volna vele, ha szinte szó szerint lemásolják azt. Nem azt mondom, hogy mindet magyarázzanak el ( nem is várom el) de az adott moziban leadott történethez az adott játék lore-ját simán el lehetett volna adni. Akik meg nem játszanak vele ugyanúgy nézik, mint a mostanit. Az elejét vázlatokban meg el lehetett volna mesélni , mint pl. a gyűrűk uránál. Az is kb. 8-10 perces előjáték volt azt csak utána indult neki a jelen

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Vértánc

   Így van, a sztoriszál jóval a Warcraft 2 Beyond The Dark Portál utánról indulna. Bár tegyük hozzá, hogy ez a film lore annyira eltér a játék lorétól, hogy itt nagy valószínűséggel nem lesz Beyond the Dark Portal.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Attila

  Nem volt hibátlan az első rész, de én jól szórakoztam rajta. Örülnék a második résznek, tuti moziban nézném meg azt is.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Alastian

   Nagyon nagy kritikusként álltam neki nézni, és el is könyveltem rossznak, de a világért amit a Blizzard összerakott nagyon odavagyok, ahogy az előzőt ezt is veled hasonlóan moziban nézem majd ha elkészül.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Rosgan

   DEMIÉRT?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • majk

  én nem tudom srácok... még itt is nagyon sok negatív vélemény van a filmről. persze nem volt tökéletes, meg voltak hibák stbstb. de nekem az eddigi legjobb moziélményem volt. pedig magas elvárásokkal ültem be, de amikor bejött a Blizzard logó a befagyott karakterekkel a különböző címekből és az a ZENE!!! elkezdtem úgy mosolyogni mint egy kisgyerek,majd utána csak folyamatosan pakoltak rá (Gul'dantól kezdve a Drain Life-ig a murlockon keresztül) és a végén azt éreztem hogy összenyom az élvezet 😀 nem tudom máshogy megfogalmazni, tényleg annyira sok JÓ dolog volt benne, hogy egyszerűen letaglózott, konkrétan szédelegve jöttem ki, és teljesen elhomályosították a hibákat. oké persze fanboy vagyok, de pl a SWVII-re is így ültem be és ott bizony duzzogva jöttem ki...

  ezért is teljesen érthetetlen, hogy ez másoknak hogy nem tetszhetett, sőt többen bukásról beszélnek... döbbenet. meg azt nem látni hogy mekkora potenciál van ebben az egészben... tényleg nem értem

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Daermon

  Jó lenne egy folytatás. Egy minimum 2:30 hosszú, hogy legyen idő rendesen mindenre.
  Mondjuk Thrallt nem kéne még túlzottam beletenni, azt majd a 3-ban. Ez szóljon a 2. háborúról. És a vége felvezesse a 3. részt Thrallal, Night Elfekkel, Arthassal stb.
  Úgy lenne jó ha egyben forgatnák és 1 éves csúszással jönne.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Tibor Sipos

   Szerintem sorozatként kéne mennie, és akkor sok 45 perc lenne meg ki tudja hány szezon férne bele?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Attila

    Egy Blizzard által gyártott machinima sorozat is elég lenne ezekben az ínséges időkben...

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Stephen Blaise

   Az a baj hogy a Második Háború a videojátékok második részének toposzát hordozza magán, ergo ugyanaz csak pepitában. De ha ügyesek ezt is el lehet adni.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • amiShael

  Én személy szerint az az Ősök Háborújával indítottam volna, de persze még semmi nincs veszve.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Dagimaczi

  A blizzard saját alkotásai jobban tetszettek, mint a film.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Sly90

  Egy új vágót azért vegyenek fel... Az első 30-40 perc nagyon epic utána meg össze van hányva az egész. Remélem a másodikat ebből a szempontjából jobban megcsinálják. Biztos megnézném moziban!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Rosgan

   Utólag vagdosta szét a kurva Universal.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Stephen Blaise

  Ha megbíznak a rendezőben és nem vágják szét a kész filmet akkor jöhet egy második rész.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://tudatieletmatrix.com/ tudatieletmatrix

  Áldásom Reá!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Rosgan

  Én vigyorogva néztem végig a filmet (kivéve Durotan halálánál, ott majdnem bőgtem, de körülöttem egyébként mindenkinek csillogott a szeme) és úgy örültem utána órákon át, mint egy lesokkolt kisgyerek, aki most találkozott a szuperhősével. Szerintem baromi király lett az első rész is, elnézhetőek a hibái. Gondoljatok bele abba, hogy ha a második részben figyelnek ezekre a hibákra, akkor az csak jobbá teheti a filmet. Tapasztalatból tanulnak az alkotók is, ezek után biztos jobbat fognak csinálni. 2-3 film és kiforrja magát a stílus, aztán jöhet a sorozat. Szóval nyomassad Dánken!!!! Csak rakjon bele trollokat.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Meridian74

  Sztem jó film volt ez, talán picit rövid (2 órás, helyette 2,5 vagy 3 órás is lehetett volna).
  Remélem lesznek további filmek még.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Npi

  Nekem tetszett a film, szerintem csak a történetet rontották el a hordás fanok kedvéért (a korosztály stimmel). Semmi nők-gyerekek gyilkolása/démonoknak feláldozása, mint a játékban, hanem "mink nemes vademberek vagyunk" kép (lásd, hogy a kivágott részekben Durotan sem valami kultúrlény). Ha a poszt igaz, akkor a második rész is el lesz rontva, ami azért vicc, mert az eredeti történet, amit 15-20 éve végigjátszottunk, kifejezetten jó volt.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑