WARCRAFT anchorman2

Készült 2017. január 8. | írta Norton

30

Szerdán resetelődnek a World Questek

A 7.1.5 érkezésével új World Questeket is kapunk, emiatt resetelni fogják az éppen aktív World Questeket. Jó ha észben tartod.

Twitteren jelezték a fejlesztők, hogy amikor élesedik a 7.1.5-ös patch az éppen aktív World Questek helyett teljesen új leosztás fog megjelenni. Erre részben azért is lehet szükség, mert megjelennek az új, Jewelcrafting szakmához kapcsolódó World Questek is. Ha szerdához közeledve olyan Emissary Questeket kapsz, melyek fontosak neked, jobb ha minél gyorsabban megcsinálod őket, mert szerdán el fognak tűnni.

Köszönjük a figyelmet, közszolgálati bejelentésünket olvasták.

Tetszik(5)Nem tetszik(0)


 • Adi91

  Remélem a world questek iLVL-ét is kicsit megemelik, mert gyalázatosak ezek a 840, 845-ös base iLVL-ű dolgok. Kieg előtt, mintha arról lett volna szó, hogy majd veled együtt skálázódnak felfelé.... Hát, majdnem...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Csaba Nagy

   jajj remelem nem, igy is epp eleg world questet kell csinalni a ladakert. ha meg (gyakran) jonne upgrade is, muszaj lenne csinalni mindet.
   de tippre amint kijon nighthold, emelni fogjak, hogy ENt skippelni lehessen alttal. most 855+ a max reward, 860-865 esetleg belefer, NH LFR szint

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralet/advanced Faraleth

   skálázódik, de mindig van rajta egy max cap. így is sok hc raid clear meg mythic plussal van rajtam kb 3 item, ami wqból van és 870-875. ha megemelték volna már eddig az alap ilvlt 840ről mondjuk 860ra, akkor már a WF itemek is HC EN fölöttiek, annak meg mi értelme? friss kari wq után egyből mythic EN jött volna?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Skyfire

  tök mindegy hány új quest van, hányok már a napi kötelező questeléstől, oké tudom AP máshonnan is jön de 3 naponta 12 questet a ládák miatt meg kell csinálni mert LEGENDARY...a leg utálatosabb dolog amit rühellek a wow-ba az a Questek, főleg hogy kötelező

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Zero

   Épp ezért csinálok csak öld meg azt, vagy véd meg ezt a területet questeket, meg a hordós baromságot. Szerencsére a classomnak van instant WQ megcsináló fejlesztése.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Alastian

    Mindenkinek van, csak piszkosul nem éri meg, hogy 3 naponta egyet csinálhatsz.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Csaba Nagy

     nincs mindenkinek, es 18orankent lehet csinalni

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralet/advanced Faraleth

      az egyik legjobb feature 😀

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://aionhill.com Gábor Imre

   Tegnap le is mondtam előfizut, pár hónapig érdekes volt a dolog, jók voltak a world questek is, területeket végigcsináltam, raideken párszor végigmentem, de már megint előjött a szokásos "na megint jön a kötelező feladat" feeling.
   Addig is ottvan helyette most a Diablo 3 anniversary event + Season 9 jó lesz pár hétre, Overwatch is fasza, Hearthstone is, Civilization 6-ról nem is beszélve + Alien Isolationt is be kéne fejezni valamikor. Casual modeban heti kb. 14 óra szabadidővel ennyire futja 2 gyerkőc mellett. Ettől függetlenül a kieg iránya jó, lehet fél év múlva megint befizetek egy hónapot és megnézem az újabb kontenteket.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Strayhand

   Miért lenne kötelező? Semmi nem garantálja, hogy onnan fog legendary esni neked. Ha ennyire nem tetszik, ne csináld. Én is csak akkor csinálok questeket, amikor várok valamire és nem lenne idő másba belevágni, illetve zenét hallgatok közben és mintegy mellékesen wowozok/questelek. Bár ilyenkor van, hogy többet is megcsinálok pl. AP-ért vagy gearért (persze sose upgradelődik:)). De van olyan is, hogy a 4 quest több nap alatt lesz kész, mert én se csinálok olyan típusú questeket, amiket nem szeretek. De az pont a legrosszabb, amit tehetsz, hogy összegyűjtesz három napnyi questet, és akkor egyben letolod, mert "muszáj".:)

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Skyfire

    De ha nem esik a legendary akkor nő a "Bad Luck Protection" ami olyan mint a loch nessi szörny lehet van lehet nincs...guildben valakinek van már 5 legója úgy hogy nem tolt le 100 mythic+-t, a nagy guildekbe meg még valaki 4-nél jár úgy hogy 1000 fölött van a mythic+...szóval ha nem csinálom még az apró dolgokat mikor lesz nekem meg a 4. legendary-m?

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Strayhand

     Hát ez az, vagy van, vagy nincs... És ha van is, még mindig csak egy esély marad, nem garantált. Nem a legendary-k rontják el a játékélményt, hanem a legendary-kon való görcsölés.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • fényhozó illuminátus

      Az elbaszott legendary system rontja bazdmeg, tizen x év után ilyen ótvar szarral jöttek elő.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Strayhand

      Azt nem vitatom, hogy szar a rendszer. De voltak szar dolgok eddig is az évek során. Az emberek erre a legendary dologra most nagyon rágörcsölnek. Nekem rugóval először egy heales gatya esett, aztán egy Prydaz.:D Mégse kaptam még agyvérzést. Játsz tovább azt' kész (vagy ne, de akkor meg azért felesleges idegeskedni). Nem KELL legendary ahhoz, hogy bármit is tudj csinálni. És nem a legendary a végcél.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralet/advanced Faraleth

     én nem hagytam még ki emissaryt, witheredet, tolom a hc-normál-lfrt minden héten, plusz ez mondjuk elég kevés, összesen 50 mythic plus insta.
     tudod hány legom van? 2, abból 1 prydaz. ráadásul a 2. legendary BGről esett, mikor a class hallos bg win qt csináltam...

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Attila

      Érdekes, nekem is pont kettő van, de biztosíthatlak, hogy kevesebb játszással. 😀

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralet/advanced Faraleth

      Másoknak meg 3-4 kevesebbel. Ennyit ér a "bad luck prot". Ha nem 600+ mythic+t tol valaki, akkor kvázi nincs olyan

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Hokusai/simple evoken

   Questek. Egy rpgben. Mocskos, rohadék, stílusidegen egy feature. 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Jazoo

  Én már hetek óta nem csinálok WQ-kat...sőt már a mythicek és a world bossok is kiestek. 2 fegyverem 35-ös, a harmadik 34-es, az AK maxon van...annyi AP- van, ami a raidekből jön. Gyakorlatilag beleuntam a kiegbe. A hónap végéig van még előfizetésem. Talán még lesz egy tokenre elég goldom, de lehet hogy nekem itt a kieg vége. Gondolom a Nightholdban is túltolják a normál szintet, így sok élvezet nem lesz benne casualként. Most amúgy lotro-zok wow helyett. A sok hibája ellenére is most élvezetesebb számomra, mivel már régen nem játszottam azzal. Rengeteg új kieg, új terület jött azóta, sőt új class is van. Kár hogy a Blizzard ennyire elhanyagolja az év közbeni tartalomfejlesztést. Egy raidinsta az semmi. A WQ-zás, AP farm dögunalom, a legendary rendszert, sőt az egész itemizációt már annyira elrontották, hogy javíthatatlan...persze nem mintha lenne szándék a javításra.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Skyfire

   Jó tempót megy a Blizzard, 9 boss van most bent, ebből Heya-t még alig ölte valaki Mythicbe és jön már Nighthold, a tartalom jó...a héten könnyű Mythic+, toltam párat de újra és újra ugyan az a pár insta mert azok érik meg, olyan mintha a gyárba szalagon melózok, monoton és kiégető, a WQ szintén. A raid viszont jó, csak hogy ott jó legyél ahhoz tolni kell ezeket a monoton szarokat...Az ráadásul hogy nekem Mythic+-ba esik bis item amiért lehet a kieg végért járhatok az megint egy jó dolog 😀 Aki szeret maxolni ebben a kiegben annak ne legyen élete...cata,mop,wod-ba tudtam más blizzard játékkal játszani, most szeptember óta semmire nincs idő kb...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralet/advanced Faraleth

  nem is baj, hátha lesz pár új humanoid danger quest, már unom, hogy 2.5 hét alatt összesen 6 db humanoid rare elit wq volt az affli fegyóhoz 🙁

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Hokusai/simple evoken

  No offense de minimum furcsa hogy mennyien elkezdtek sírni azon a contenten ami két hónapja még a legjobb volt bc óta, ezt egyszerüen nem értem. Az az igazság hogy ha a BiS legendaryt várod minden mobból akkor úgy jártál. A frusztrációt magát értem hogy a recount szerint úgy tűnhet hogy kevésbé értesz a karakteredhez mert jóskapista bis legekkel jobb nálad de meg kell nyugodni a picsába mert az jót tesz a babának. Ha nem top progress klánban játszol akkor úgy is lejutsz raidre, egy RLnek tisztában kell lennie a logok/egyebek alapján hogy mennyi a skill és mennyi a gear/kaszt ereje.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Iblys

  Nem értem ezeket a sírásokat hogy kötelező world questek, kötelező mythic+, sok a grind. Senki nem fog fegyvert a fejedhez hogy márpedig ezt a wq-t most megcsinálod, úgyhogy SEMMI nem kötelező. Az a baj hogy sokan nem tudják mit is akarnak elérni ebben a játékban. Ha komolyan akarsz raidelni akkor tényleg nem árt a lehető legtöbb dolgot megcsinálni hogy jöjjön az ap + esély a legendre, de ha ezt nem tudod/ nem akarod megtenni akkor egyszerűen nem neked való ez a cél. Elég sok mindent lehet csinálni, de nem minden tevékenység való mindenkinek, nem véletlen hogy nem mindenki top mythic raider meg gladiator. Ha valami ennyire stresszel egy játékban az azt jelenti hogy nem az idődnek/elszántságodnak/skillednek megfelelő cél elérését tűzted ki magadnak. Egyszerűen fel kell mérni mennyi energiát tudsz belefektetni a játékba és hogy ezzel mennyit lehet elérni. Ha napi 1-2 órát tudsz csak játszani azzal nyilván nem nagyon leszel mythic raider. Ha viszont kizárólag ez a célod akkor két lehetőség van, vagy többet kell játszani vagy bizony érdemes elgondolkodni hogy inkább abbahagyod az egészet mert a lehetőségeidhez képest ez nem elérhető cél, azt meg nem hiszem hogy bárki azért játszana hogy idegesítse magát egy elérhetetlen cél hajszolásán.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Hokusai/simple evoken

   Tökéletes a megfogalmazás.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Skyfire

   Oké, csak 6 évig munka mellett simán maxos karit tartottam és most blizzard úgy döntött hogy betesznek egy infinity grind és luck rendszert és kiesek a raidből ez miatt. Nem stresszel csak kihúzták alólam az eddigi játékomat, ami nem ebbe az irányba haladt az elmúlt években...Le vagyok maradva 10 artifact powerrel és 2 legendaryval, és ha te cégvezető voltál 6 évig nem fogsz elmenni takarítani casualba.

   Az meg hogy Mythic raider mit jelent, hát én hétköznap este 8-tól éjfélig sose megyek sehova mert mindenki másnap melózik így simán belefért akár 5 raid is, előtte meg 1-2 óra raiden kívüli játék és simán top 100 wowprogress, Most meg raiden kívül minimum kell 4-5 óra játék...Jó a rendszer csak akkor miért nem volt ilyen classic óta, és nem vetem bele magam...Tönkrebaszta az estémet

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralet/advanced Faraleth

    ezt igazából csak azért nem értem, mert ha most nem visznek raidre, mert hiányzik 1 legendaryd, akkor te valószínűleg world top20 klánban vagy. ha nem, akkor meg fogyatékos a guildvezetésed.
    viszont ha world topban vagy, akkor eddig is 0/24 játszottál, hiszen azoknál a guildeknél nem 1 karit kell és kellett eddig is maxolni, hanem 4-6-ot.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Skyfire

     25 emberből én vagyok az egyik aki többször van padon és farmra meg pár bossra beférek de mivel nincs dps legóm és nem jó a classom legó nélkül ezért nem vagyok állandó tag. Guarmon amikor 1 tank 3 healel is Enrage wipe volt minden kicsi dps számít. Ha nem vagy mage, sh priest ez nem a te kieged

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralet/advanced Faraleth

      oké, wowprogressen linkeld be a guilded légyszi

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Hokusai/simple evoken

    Mondjuk azt hozzá kell tenni, és ezt teljes mértékben adom, hogy BC óta most először kell relatív sok melót belerakni EGY karakterbe, hogy lépést tarts a contenttel. Akár játszottál régen akár nem, ez most pofára esés szinte mindenkinek mert nem ehhez lettünk szoktatva az elmúlt kiegészítők során. Én mondjuk örülök hogy végre megint kell az "effort", az előző kieg garrisonozása már az abszolút mélypont volt nálam.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • quapaw

   Korrekt a mondanivaló. Egyesek egyszerűen nem értik, hogy ebben a kiegben meg kell dolgozni azért, hogy a karaktered maximálisan ki legyen használva. Én casualba nyomom, és teljesen megfelel, csinálgatom a world questeket, néhány mythicet, arenazgatok, és igazából olyan cuccom van, amit kiérdemeltem, annyi artifact powerem, amennyiért megdolgoztam, ez teljesen rendben van. Ha jobb karaktert szeretnék, minden nap megcsinálnám az összes WQ-t, az összes mythicet. Ez egy jó rendszer, talán a legendarykon lehetne finomítani. Eddig az volt a gond, hogy mindenki a Garrisonba rohad, most meg szükségük van még a high tier raidereknek is néha kimozdulni. Nem tudom, hogy milyen más eszközzel lehetne ugyanezt a hatást elérni, de tény, hogy egyeseknek semmi nem jó.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑