WARCRAFT black_0515

Készült 2017. május 15. | írta Attila

8

Időlabirintus – Black Temple

Kisebb szünet után végre teljes sebességre kapcsolt Black Temple Timewalking módjának a tesztelése a 7.2.5-ös PTR-en. A korai beszámolók szerint nem árt leporolni az ismereteinket Black Temple-lel kapcsolatban, mivel a mechanikák szinte alig változtak, bár a bossok HP-ja meglepően alacsony lett. Találtam egy használható videót, amiben részletesen bemutatja a készítő, hogy mire számíthatunk, ha majd bejelentkezünk a sorban állásba.

Tetszik(2)Nem tetszik(1)

Tags: ,


 • Makk

  Hát a sebzéseknek baromi alacsonynak kell lennie, ha bár boss ilyen poziciónálással lemegy, nem is említve a resis geareket. Na de az a council az WTF, az minimum 10 perces fight eleve és el kell különíteni őket egymástól stb. Welcome to Nerfed Temple

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • asd

  de brutálisan idegesítő hogy az elején mennyit dumál a semmiről

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Bjutiful

  Minek fejből tudni, ha itt van ez a remek kis guide:
  http://frostshock.eu/warcraft/2008/03/08/kozkivanatra-bthyjal-guide/

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • nanner

   igazi gyongyszem 🙂 xedszer olvasom es x+-yedszer rohogok rajta, visitva 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Bandeetos

  Rendszeresen visszatérő, konkrétan amikor a Burning Crusade-os Timewalking lesz.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Hokusai/simple evoken

  Nem tudom ezeknek a TW kontenteknek mi az értelme. Ahogyan az 5 fős verzióknak sincs semmi haszna úgy ez sem tudom mi pluszt fog adni. Azért mert lesz (nem lesz mert be nem teszem a lábam) mellettem 24 random arc még nem lesz raid feeling, szinte ugyanaz mintha most vissza megyek BTbe és körbe járom az instát. Legalább akkor nem kell elviselni a retardált majmokat sem és kicsit nézelődöm elötte/utána Outlanden. Nem birom felfogni hogy az ilyen faceroll faszságokat minek eröltetik nosztalgia kontentnél, lealjasitják lfr szintre (mert nyilván random arcokkal nem kell Motherre a resi back meg a tax) aztán hadd szóljon. Olcsósítás. Butulat.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Iblys

   A haszna az hogy aki akkor raidelt annak nosztalgia, aki meg nem az megnézheti milyen volt a játék egyik ikonikus raidje úgy hogy nem 1hit minden boss. Ezen kívül nem lesz rá groupfinder, premade grouppal kell odamenni, a mechanikákon nem változtattak (már amit meg lehetett tartani, Motherre pl nyilván nem kell shadow res mivel már rég nincs) szóval ez nem egy lebutított LFR szarság lesz hanem egy rendes raid csak a számokat kell még jól belőniük. Ugyhogy ha 24 random arccal odamész tényleg nem lesz nagy raid feelinged mert az LFR szökevényekkel a Najentus trashen nem jutsz túl.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • http://eu.battle.net/wow/en/character/ragnaros/Hokusai/simple evoken

    Ezt a nosztalgia vonatot sem értettem soha. 🙂 Aki akkoriban raidelt pontosan tudja hogy pont azért nem lehet meg az a fless mert totál más mechanikák vannak már (amit egyébként én minden ilyen témában adok, fölösleges várni a régi élményeket mert alapjaiban más a játék de ez más téma). Egy valódi nosztalgia érzés szerintem nem merül ki csak a skinekben. Amivel alapvetően nincs gond csak már kezdenek eltolódni ebbe az irányba hogy arra alapozva ültetik fel az embereket a nosztalgia hypera. Szerencsétlen BC-s TW insták is, BMben néztem legutóbb hogy egy szem add nem jött ki soha egyik riftből sem, ilyen hogy lassitani őket+mellette ölni a rift guardot, felejtsd el. Én azért emlékszem hogy csapat szinten mennyire erős controll kellett az addokon hogy ne üssék le Medhivről a shieldet, jókor legyen használva a beacon de közben a nagy add is le legyen ütve hogy ne ússzon el a csapat a többi rifttel. Most akkor igy mégis hol marad a múltidézés? Aláírom hogy az szándékosan lebutitott de na, iszonyat potenciál lehetett volna benne hogy megismerjék az újabb játékosok is a régi élményeket. Mondjuk azt nem tudtam hogy ez a Black Temple nem lfr szint lesz, ez talán még jelenthet valami jót de nekem akkor is a sava borsa fog elveszni, a mai burst dps/heallel rengeteg akkori mechanika vesziti majd érvényét. Amit még mondjuk a számokkal tudnak kompenzálni az elején (lásd az új Kara) de kis gearelődés kilövi azt is, viszont ugye tudjuk hogy BCben még T6ban sem volt garancia mindenre. De pár runt azért remélem meg fog érni, jó lenne visszamenni egy kicsit értelmesen funolni. 🙂

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑