WARCRAFT dunk_0517

Készült 2017. május 17. | írta Attila

8

Deepwind Dunk

A Blizzard mindent megtesz azért, hogy feldobja a néha talán unalomba fulladó Battle Ground meccseket. Ezen a héten például Deepwind Gorge van soron, ahol egészen jövő hét keddig a Deepwind Dunk névre hallgató Brawl-ban vehetnek részt az újdonságokra nyitott játékosok. Extázisba azért nem kell esni, az alábbi videóból kiderül, hogy nem olyan nagy truváj a dolog.

Can you even dunk? If you want to win this brawl, you’re going to need to work on your skills because Dunkball has come to Pandaria. You’ll race to claim balls from the map’s center, or northern, or southern mines, take them to your enemy’s base, and then go for a magnificent long range shot or go all in for the dunk.

Tetszik(1)Nem tetszik(0)

Tags:


 • Varoh

  Egy kis off:
  https://www.icy-veins.com/forums/topic/30741-serenity-calls-it-quits/

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Cordite

   Reggel wowheaden olvastam ennek sorait. Twitteren sokan búcsúztatják Kuznam-ot. IRL kalapács megérkezett hozzá is.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Skyfire

   jó ez a Legion, csak látszik hogy már a nagyoknak se fér bele az infinity farm...és még 2 raid vissza van nekik a hosszabb szünetig. Methodon kívül lesz wf esélyes? (ha jól olvastam az oroszok is visszavettek a tempóból)

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • CRA

    ugyan, most az 52 pontot lazán el lehet érni, alttal meg offspeccbe is mire kijön a tos, ha addig növeled az ak-t szerintem akár az utolsó 2 hét is elég lehet rá, 52 felett meg már nincsenek akkora különbségek egy darabig

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Adi91

     Ja persze... Amikor nem raidelek, akkor csak ezeket a fos AP-s szarokat farmolom, és talán 50-es az egyik fegyverem. Hétvégén általában kevesebbet játszom, mint hét közben, és igaz, hogy a 7.2 után kvázi main specet váltottam, de a lazán ki lehet húzni szerintem szimplán nem igaz. 4-500 Millió AP / pont minden csak nem laza, még magas AK szint mellett sem.

     Annak, aki ezt az átkozott szar rendszert kitalálta kívánom, hogy egy izzó vasat nyomjanak a seggébe és forgassák ott reggeltől estig.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • pepipapa

      Hat..a mainem 52-es (100 millio kell az 53-hoz), az altom meg 51-es (cirka 300 millio kell az 52-hoz) es en sehol sem vagyok azokhoz a kockakhoz kepest, akik mar 54-55-56 kornyeken vannak (vagy meg feljebb..)

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Szolo

      Sok fokozata van a kockaságnak. Te például nálam kockább vagy ezek szerint,de nálad is vannak kockábbak, ahogy írtad is.
      Az viszont biztos, hogy a vége felé (50 környékétől heti 2 szint már nagyon nagy eredmény.

      Azzal nem értünk egyet, hogy: "most az 52 pontot lazán el lehet érni, alttal meg offspeccbe is mire kijön a tos, ha addig növeled az ak-t szerintem akár az utolsó 2 hét is elég lehet rá"
      Lazán nem lehet elérni, bekockulva el lehet érni.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • pepipapa

      A heti 2 szint lvl 50-tol nem nagy eredmeny, hanem lelegzetellalitoan lenyugozoen kocka. Mint irtam a mainem az 53-ra kozelit, de egyreszt mar vagy 1,5 hete, masreszt en tolok kb heti 1-2 m+-t (max 10-esig..) illetve altalaban 1 hc NH clear...a napi emissiary, meg ha epp ugy adodoik invasion, de az ritka....ha nagyon unatkozom, a rare szintu ap-t ado WQ-kat is, de az megintcsak ritka, mert kurvara unom mar oket...Szoval no rush...Masreszt ottvannak az rng proccok..amit megfigyeltem, az altomnak, ami tank, sokkal tobbszot proccol a duplazo, mint a mainemnek, ami dps...

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑