WARCRAFT 9050fedfd51f300a83c1512d28588ff3

Készült 2017. május 29. | írta Norton

22

Kipukkant egy lufi

Ennyi volt. Sokan vártuk már, de a Trial of Style-ról kiderült, hogy csak egy gagyi micro-holiday lesz, ráadásul szar rewardokkal. Korábban beszámolunk róla, hogy új event jön a WoW-ba. Egy olyan, ami igazán jónak tűnt az első hírek hallatán és többen is elkezdtek spéci transmog itemeket gyűjtögetni. A versenyen való részvételért az elért helyezés függvényében különböző mennyiségű Mog Week Token nevű currency-t kaptunk akkor – ennek mára már Trial of Style Token lett a neve (a currency tabon pedig maradt a régi név).

Aztán egy pár nappal ezelőtti PTR frissítéssel bekerültek a rewardok, amik olyan bénák, hogy mindenki azt hitte, hogy ez csak az első adag tesztelés céljából:

tosmog

Aztán ma robbant a bomba: Egy Youtube videós vette észre, hogy a PTR legfrissebb verziójában a Trial of Style a micro-holiday-ek között kapott helyett a naptárban. Vagyis nem egy Timewalkinghoz hasonló heti eventről lesz szó, hanem egy gagyi micro-holiday lesz. Kétségtelen, hogy mindannyian imádjuk és izgalmakkal telve élveztük ki az eddig aktívvá váló micro-holiday mini eventeket, de azt senki sem gondolta, hogy egy olyan event, aminek a currency-je egy bizonyos Mog Week Token majd egy pár napos kis baromság lesz – nem pedig egy pár hetente előforduló heti event.

Ami mindössze pár napos event lesz augusztusban:

tosmog2

Szóval ez lett a 7.2.5 egyik legjobb ötletéből… Vajon mennyien fogják tolni, hogy megszerezhessék a fenti “csodás” rewardokat?

Tetszik(3)Nem tetszik(0)


22 komment érkezett a(z) Kipukkant egy lufi poszthoz

 1. xxx mondja:

  Engem ezek a hírek csak megerősítenek abban, hogy évek óta egyre kevesebbet raknak bele ebbe a játékba. OW loot doboz kell meg skinek, az hozza a pénzt, oh wait.

  Tetszik(1)Nem tetszik(0)
 2. Daermon mondja:

  Szerintem ez az event így úgy is gagyi 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 3. Peter Suto mondja:

  dübörög a content

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 4. evoken mondja:

  Szerintem az a szomorú hogy ettől valaki content robbanást várt. 🙂 Az is igaz hogy már vidámpark mmo az egész wow, végülis nem osztott, nem szorzott volna. Így meg sehogy sem jo. 😀 Nagy az ész a Blizzardnál. Mikor lesz már végre Warcraft 4?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 5. Sundista mondja:

  Le vagyok sújtva... !4!! Gondolkoztam rajta ideje lenne leporolni kicsit a karijaimat, de ezt olvasva inkább eldonateelem az árát Klapinak... végre tudjon venni magának egy tisztességes coachingot az öreg harcos... :'''- (

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 6. Gatee mondja:

  Az életben nem volt még olyan brutális mennyiségű content a játékban mint Legion kezdete óta de ti képesek vagytok azon sírni, hogy 1 micro eventről meglepő módon kiderült, hogy pont az aminek a neve sugallja. Egy micro event... Nem is értem ki várt ettől többet.

  Tetszik(0)Nem tetszik(1)
  • pepipapa mondja:

   Hat o ize...mint pl? WQ? Nem questhubos dailyk...dungeonok? 13 (merthogy kara kette lett vagva) WotLK-ban 13-16 volt ezidotajt..Broken Shore? Timeless vagy Tanaan, csak lenyugozo modon meg azoknal is millioszor unalmasabb....micro-eventek? Szo szerint microk, minden szempontbol...1 leghajos korutazast azert ne nevezzunk mar huha contentnek...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 7. CRA mondja:

  Várta a ***
  Annyira kellett a játékba, mint a szelfi kamera meg a facebook integráció.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 8. zenton mondja:

  Úgy járt kicsit, mint a dance studio.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 9. Tibor Sipos mondja:

  Most komolyan kérdezem, mit várnak az emberek?
  Ha egy toy item a jutalom, az a baj
  ha egy loot a jutalom, akkor minek, mert mythic raidben van a phat loot, akkor az a baj
  Ha egy skina jutalom az a baj
  Ha egy musthave item, akkor meg az, hogy aki kihagyja annak ijb.

  Kérdezném, egy játék ami 13 éve fut, mégis mit kellene nyújtson?
  Főleg úgy hogy a nagy mmo piacon aza fő gond, hogy nincs egyedi mmorpg, mert mindegyik játék ugyanaz, csak más a key feauture.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Whisper mondja:

   Én komolyan azt nem értem ,hogy ilyen low poly modellekből álló itemeknél nem hsizem el ,hogy amikor 3-4-5 év szakmai tapasztalat az egyik req a Blizzhez,miért nme lhet fogni mondjuk 4 modellezőt és csinálni 4 klassz modelt. Ilyen Zbrushba hard surface megvan egy nap alatt. eg yiylen low poly meglenne elgé gyorsan UV-val minden szarral.

   Tibor Én pl.: nagyon örültem volna 4 új klasz trasngmognak. Szerinted mikor rakok fel ilyet a 13 éves Shamanomra?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • skaven mondja:

    tudhatnad hogy azert ez egy ilyen cegnel nem igy megy sajna. 🙂
    egyreszt eloszoris van egy tobb oras meeting amikor a donteshozok kitalaljak hogy oke, legyen ilyen (ez mondjuk mar nem ilyen egyszeru). aztan lesz egy felelose a dolognak, o kitalalja hogy akkor kik dolgozzanak ezen. a concept artistok csinalnak mindegyik modellre legalabb 10 verziot, de inkabb 20-at. ezzel mar elmegy egy csomo ido. aztan x nap mulva a kovetkezo meetingen atnezik a rajzokat, kivalasztjak a jobbakat, megszulik hogy mit kellene rajtuk valtoztatni. visszakerul a concept artistokhoz, akik ulnak rajta meg egy picit. ujabb meeting, kis szerencsevel eldontik hogy mik legyenek megvalositva, majd kitalaljak hogy kik modellezzek le. az emberkek nekiallnak modellezni, de mindegyik fajra/nemre ki kell alakitani a cuccot, ezzel elvannak egy ideig. kozben paran epp szabin vannak, a szomszed testverenek az ismerose epp hazasodik, harom utcaval arrebb meg jon a gyerek es epp nemzeti unnep is van kozben. aztan mire minden elkeszulne, meg be kell illeszteni a jatekba, ki kell talalni valami promot az egeszre, a copywritereknel ugyanez a cucc vegigmegy kicsiben, stb stb.
    hirtelen mindenki azt veszi eszre hogy ami egyebkent tenyleg egy harom napos melo lehetett volna, mindennel egyutt volt vagy negy honap minimum. 🙂

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Don Dondon mondja:

    Még több low polygon modell: https://www.icy-veins.com/forums/topic/31095-patch-725-timewalking-kazzak-azuregos-dragons-of-nightmare
    Pedig nem is tudják sokan mekkora királyság volt 2005-ben pl. a Nightmare Blade, mikor más 3D-s játékok közelébe sem tudtak érni ahhoz az eye-candyhez, amit a WoW nyújtott.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 10. Strayhand mondja:

  A 7.2.5 egyik legjobb ötlete... "Content"... Oké... Inkább lapozzunk.:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 11. Dagimaczi mondja:

  Van érte Pet, vagy Toy? 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 12. Faraleth mondja:

  4-ből 3 set megvan, event nélkül, kiváló reward

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 13. Bandeetos mondja:

  https://uploads.disquscdn.com/images/e4657f06d1c92adec7ec54bd50d86e02f549da2c51ce575df6a4b567047333d7.png

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑