WARCRAFT gyereman

Készült 2017. június 19. | írta Roodie

20

Egy kihagyhatatlan ajánlat

Mivel lefizettek (állítólag kapok érte egy sört), következzék hát kedvenc csókos klánunk hirdetése: az Univerzum Kedvenc Guildje* újra megnyitja kapuit a vadul betörni vágyó jelentkezők hada előtt! Rögös út vezetett ide, melyen egy Légióban frissen alakult csapat új szellőt lehelt a PTSD szélén álló veterán BR tagok nyugíjasotthonába. Célunk nem kevesebb, mint hogy inkompetens játékosokkal, jelentősen túlgearelve behúzzunk minden lehetséges World Last killt (mondhatni karaktergyilkosságra készül a csapat). Valamint az, hogy az aktuális tartalom témájához híven, Más Párhuzamos Idősíkok Kedvenc Guildje is szeretnénk lenni. Mindezek biztosításához keresünk olyan játékosokat, akik képesek a haladás komolyabb akadályozása nélkül Mythic progress csapatunk nélkülözhetetlen fogaskerekei lenni a hét 2-3 napjában. Kimondottan olyan játékosokat keresünk, aki kitartó, motivált, és nem “fárad el” néhány egész estés tanuló jellegű raiden, netkapcsolata stabil, a viharok NEM portya idején törnek ki, anutája nem parancsolja ágyba kilenckor, valamint tudja, hogy melyik vezetőnek mi a kedvenc alkoholtartalmú itala, és a klános összejöveteleken nem rest eme tudását kamatoztatni.

Ezen a ritka, történelmi jelentőségű képen egy átlagos BR portyázó látható akció közben

Sok klán küzd a létszámmal nyáron, de nem mi, mert beolvasztottuk a szerver összes magyar mítikus klánját, szép szóval, erővel, lefizetéssel, és természetesen a jó öreg csalárdsággal és fizikai erőszakkal!

Jelenleg gyógyítók számára nem tudunk helyet biztosítani mítikus portyákon, ellenben mind tank, mind sebzésosztogató helyekre jelentkezők elősegíthetik a fentieket. Akár kisebb társaságokat, csapatokat is szívesen látunk. Amivel rendelkezned kell: Hang, amit tudsz is használni, ha muszáj. WASD gombok pozíciójának pontos ismerete. ToS főnökök taktikáinak ismerete, vagy helyette gyors tanulási készség/akarás. Minden másban segítünk. Az sem hátrány, ha képes a szervezeted korlátlan sörmennyiség, valamint alkalmanként thai ikerlányok törődésének elviselésére, de ezeket természetesen ki kell érdemelni.

A helyszín továbbra is a Twisting Nether horda oldala. A portyákon EPGP rendszert használunk. Jelenlegi állás: 7/7, 3/3, 9/10 mítikus, amely azért nem nagyobb, mert te még nem jelentkeztél (ejnye-bejnye, ezért tart itt ez az ország)!

A portyák szerda, csütörtök, vasárnap, (hétfő) 20-23 óráig tartanak. Portya napokat a jelentkezések függvényében tartunk. A részvétel sohasem kötelező, ellenben heti 2-3 nap ajánlott, ha a csapattal együtt szeretnél haladni, na meg ha szeretnéd, hogy maga a csapat is haladjon.

Jelentkezni a következő weboldalon lehet: www.blackravens.eu/forum a Jelentkezési lap alapján (direkt link).

Több info játékon belül: Monk, Kolosh, Rhalastus, Imakandi, Qalesi

*: a klán tagjai között végzett, nem reprezentatív felmérés szerint

 

Tetszik(14)Nem tetszik(0)

Tags: ,


 • 1350ronin

  Sziasztok!

  Voltam anno tagja a Black Raven klánnak , de csak nagyképű ki ha én nem emberekkel találkoztam. Ez egyébként is jellemző a TN magyar közösségre nem véletlen hogy évek óta nem nő a tábor.
  De hogy ne csak vád érje a társaságot leírok egy esetet.
  Egy közösségi programhoz keresetek embereket a tisztelt guild tagok a kláncsatin , valami ötfős mulatság volt. Jelentkeztem, majd pár perc múlva kidobva voltam mert egy ismeretlen szerver játékos egy no name valaki hamarabb jelentkezett. Kérdeztem is , fontosabb a pug mint a saját klántársad ? Válasz : Igen fontosabb mert a jó hírnév meg minden előrébb való.
  Ez évekkel ezelőtt volt így valahogy már csak erre emlékszem, de volt több dolog is aszt hiszem a vége az lett szépem leaveltem ettől a nagyszerű csapattól.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralêth/advanced Faraleth

   #IStandwithRonin

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • 1350ronin

    Ezzel a szép válasszal is engem igazoltál. Köszönöm.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralêth/advanced Faraleth

     https://i.ytimg.com/vi/SEvS5vuMtLE/hqdefault.jpg

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • skaven

    mondjuk en magamban minden raiden felteszem ezt a kerdest a mai napig, de majd akkor vokalisabb leszek ezutan! 😉

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Barnus

   Milyen karakterrel jártál te BR-ben, és kik voltak azok a nagyképű ki ha én nem emberek, akik kidobtak?:) Gyanítom, hogy azért nem ennyire fekete vagy fehér volt a történet, mint amit az egyik oldal képviselőjeként előadsz. Lehet, hogy az a számodra noname, lenézett XY az az egyik ember ismerőse volt. Elég felnagyított sérelemnek tűnik ez nekem. Fordult már elő velem is, hogy valahova jelentkeztem, aztán azt mondták, sorry de megígértem havernak és nem volt belőle semmi gond. Felnőtt ember sztem ilyen apróságokon nem sértődik meg halálosan. Annyira legalábbis, hogy évek múltán is ezen csámcsogjon. Szomorú, ha számodra ennyi elég, hogy évekre haragoskodj és ne tudj túllépni rajta 🙁

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Szinkron

    Hát ez meg milyen vélemény. Az ok, hogy szerinted ő túlérzékeny, de a tahóság akkor is tahóság. Amúgy itt az FS-en is akkora az arca a szerkesztőknek, hogy simán el tudom képzelni a fenti történetet.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralêth/advanced Faraleth

     (csak nem feltétlen az játszik a BR-ben a szerkesztők közül, akiknek itt nagy az arca, pl BR ősidők óta horda klán, Attila meg gnóm)

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • http://frostshock.eu/ Khas Dylar FS

      Nekem a legmagasabb hordás karakterem asszem egy lvl63-as Blood DK, de már olyan rég játszottam vele, hogy nem emlékszem, melyik szerveren van 😀
      Amúgy január óta nem WoW-ozom, egyszer-egyszer belépek, hátha elkap a kísértés megint, de egyelőre néha egy-két HotS/HS party belefér, a WoW nem - ez van, engem is utolért teljesen a felnőtt élet így 30 fölött egy kevéssel 🙂

      Ezt az "akkora az arca a szerkesztőknek" témát értem is, meg nem is. Néha keményebben oda kell szólni a drága kedves kommentelőknek, nehogy elharapózzon a beszélgetés, elég megnézni 6-8 éves bejegyzéseket, néha vállalhatatlan minőségben ment az anyázás. Amúgy meg szerintem nincs nagy arca itt senkinek, de ha tud valaki ellenpéldákat, akkor hajrá, tolja be ide 🙂

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Barnus

     Az a kérdés, hogy mit nevezünk tahóságnak és valóban arról volt-e szó. Így évekkel később bedobni egy ilyet úgy, hogy se róla nem tudjuk, hogy ki, se azt, hogy kik voltak tahók ... De mindegy is. Nyilván nem tetszhet mindenkinek mindenki stílusa, csak nem érzem igazságosnak, hogy évekkel később, egy 6x lecserélődött csapatot jelenleg leírni és leköcsögözni évekkel ezelőtti sérelem miatt, mikor az évekkel ezelőtti játékosok közül kb. csak Monk és én vagyunk még mindig a guildben, a többiek 1-2-3 évnél nincsenek itt régebben. Vagy szerinted ez így fair, hogy x évvel ezelőtt egy ilyen incidens miatt a mostani csapatot állítja be nagyképűnek?

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Attila Nagy

      Sztem elfelejtetted, hogy évekkel ezelőtt. 😛

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Szolo

      Ha annyira taszítana titeket a klán múltbeli viselkedése, akkor nevet váltottatok volna, hogy új név alatt építhessetek új erkölcsi alapokon nyugvó klánt. Folyamatosan jelentős volt a cserélődés BR-ben, mert nagy szakadék volt a BR hirdetett és valós értékrendje között, de erre csak csatlakozás után döbbentek rá.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Barnus

      😀 fene tudja. biztosan így van, ha te mondod. Nekem más a tapasztalatom, de nyilván ez szubjektív 🙂

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralêth/advanced Faraleth

      értékrend.

      te azzal tisztában vagy, hogy egy online játékban lévő társulattól értékrendet vársz? 😀

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • http://inkvizitor.hu/roodie/ Roodie

      Az a helyzet, hogy valóban volt a BR-nek egy 1-2 éves időszaka, amikor úgy alakult, hogy a régi jó banda már kikopott, az új jó banda meg még nem jött össze 😀 De előtte minden rendben volt, ahogy most is.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • eatmoregold

   Biztos nem a megfelelő emberekkel találkoztál. pl.: Cascades, Bemmbemm, Daene, na ők csupa szeretet!

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Barnus

    😀 😀

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Attila

   Ez a seb talán már sose fog begyógyulni...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Dagimaczi

  Jót nevettem, aranyos toborzó szöveg:)

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • eatmoregold

  Kamu az egész... Roodie altjaitól már a serveren sem lehet elférni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑