WARCRAFT dsumasdfsdfs

Készült 2017. június 22. | írta Attila

3

Midsummer Festival 2017

Tegnap indult és egészen július 5-ig tart a 2017-es Midsummer Festival szerte Azerothon. Az event kapott némi ráncfelvarrást az idei szezonban, ami új tárgyakat jelent, és azt hogy Draenoron és Brokon Isles-on is vannak már tábortüzek. Újdonság az is, hogy Ahune már együtt skálázódik a játékosokkal, nem kell lvl110-esnek lenni a megidézéséhez. Lvl110-en viszont már csecse 850-es item levelű lootokat dob. (Bár ezektől se fog senki se a szívéhez kapni.) A teljes útmutatóért tessék elhagyni egy kis időre a FS! otthonos melegét, és felmenni a Wowheadre.


Wrath of the Frost Lord—If you’re over level 60 and have battled Frost Lord Ahune in recent years, you may have noticed he’s been feeling a little weak and sorry for himself. To make things interesting, this year we prescribed bed rest until the festival and helped him out with a power boost. He’s feeling much, much better. Unfortunately for you.

Feel the Burn—This year, there’s a new toy for you to misbehave with: a Set of Matches. The toy is available from your familiar, fair-of-face, friendly, flirty, Fire Festival vendors for 500 Burning Blossoms. (Try saying that after too much Fiery Festival Brew.) When you purchase the toy, we highly recommend you find a Kevlar jacket and an isolated spot for your first go. For reasons.

An Elemental Friend—You can also get your (hopefully gloved) hands on a new pet: the Igneous Flameling. This cute elemental has a set of skills that will light up your pet battles. It boasts Burn, Conflagrate, Flame Breath, and…actually, we couldn’t get close enough to complete our research. All we know is you’re gonna need a bigger pet cage. And we need new eyebrows.

Praise the Fire!—Last but not least, the Flame Wardens have constructed additional bonfires! New bonfires have been lit across Draenor and the Broken Isles. Search them out to honor or desecrate, and get the new achievement attached to both. The PvP in you will need to be strong, as capital city bonfires become battlefields for faction pride. Who said you can’t fight fire with fire?

Man your bonfires, champions! The heat is on!

Tetszik(2)Nem tetszik(0)

Tags:


 • http://frostshock.eu/ Khas Dylar FS

  Kíváncsi vagyok, valaha megújítják-e ezeket az eventeket, szerintem rájuk férne már egy rewamp. A Midsummer fest a kedvencem, talán a húsvéti event még, amit kedvelek, a többit kifejezetten rühellem, viszont úgy, hogy minden évben pontosan ugyanazt kell csinálni, finoman szólva unalmas.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

   Nekem minden major event ugy tetszik ahogy van. 10 év alatt megszoktam őket, hozzák a morzsányi régi feelt, pár uj pet/toy/bizbasz évente azt annyi. Ja és a mountokat a brewfestes kivételével még mindig tudom farmolni hogy ott rohadna meg... 🙂 Mondjuk ahogy igy belegondolok a Halloween kapott komolyabb frissitést pár(?) éve, az a SW bombázós izé meg a többi daily nem volt benne régen. Mondjuk ilyesmi frissitések jöhetnek mert amúgy irl ünnepekhez/eseményekhez mit lehetne hozzátenni. 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • http://frostshock.eu/ Khas Dylar FS

    Meg lehetne úgy is csinálni, hogy a káposzta is jól lakjon, meg a kecske is megmaradjon. Mondjuk úgy, hogy az alap, évek óta megszokott eventet kiegészítik egy évente cserélődő addonnal, mint kb a Legion prelaunch event volt.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑