World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT ejwfwqekwyamamc_-adj1dty34tqbegrmbqgy3_f3dc8q5ndnkptdob8ytfwtqjjcs22jlfb4xmjpuyhvuxj7ovway-j3oy8kifvu0kc8iqoejnzfgmigdbo_flfcnnz09tou5rfh-khjuq-990x556

Készült 2017. július 11. | írta Astonkacser

17

Rise of the Naga Empire

Ez még egy májusi hír, nem is értem miért csak most jött velem szembe Facebookon.

Igen, idén is tök véletlenül kiszivárgott a legújabb World of Warcraft kiegészítő címe és leírása, aminek az lesz a neve, hogy … (dobpergés) … Rise of the Naga Empire. Level cap 120 lesz rakás új zónával, N’zoth titokban készül hatalmas invázióra ami ellen a Horda és az Alli összefog egymással … lesz új klassz (Tinker) meg hajós mountok … satöbbi-satöbbi.

És ez akár tök érdekes is lehetne, ha nem ez lenne a harmadik alkalom, hogy ezt a posztot olvasom, kis módosításokkal persze. Amiért mégis írok most erről az az, hogy idén rekord alacsony, 11 upvote kellett ahhoz redditen, hogy a DVS Gaming oldal megírja teljes lelkesedéssel ezt a többszörösen kikukázott leírást.

Ráadásul idén egy profi csapat csinált egy videót is a kiszivárgott információkról, amit mindenkinek ajánlok. A srácok nagyon ott vannak a szeren, de én 10 apró hibát véltem felfedezni a videón. Aki mind a 10-et megtalálja kap egy FS csokit.

Tetszik(1)Nem tetszik(2)


 • Ensomhet

  Nekem mindegy, csak szárazföldön játszódjon.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Endyr

  nyakkendo + rovidgatya kombo befigyel 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Serathis

  Kamu és buzis. Ilyen névvel nem csinálnak kieget, nagyon láma lenne.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • András Erdösi

  Ez a Rise of the N*gga Empire már évek óta kering a neten. Hatalmas baromság 😀
  Kul Tiras lesz az utolsó peccsben, mint annó a Burning Crusade idejében, itt is egy külön sziget befejezésképpen.
  Nem ritka, hogy a Blizz szigetekként adja az új tartalmat a játékot, vagy éppen vesz el

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • CRA

   Hát remélem Kul Tiras nem is lesz egy teljes kieg, mert akkor nem jövök, bár mivel ugye volt hordás főellenség (Garrosh, sőt igazából a warlock is ugye) lehet most bedobnak egy allisat (Jaina?), de Guldan, KJ és titánok meg démonok után eléggé setback lenne még egy Old Goddal is a háta mögött (bár a 4. Old God is elő kell kerüljön előbb-utóbb nem?).

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Whisper

    Lassan már nicnsen szárazföld a bolygón. 🙂 40 fős raidet a épnek !!! 😉 ----- Horda és az Alli összefog egymással ------ Nemár... Alli meg sétáljon be OG-be és a horda meg SW-be, mert mért ne. Akkor már a raidek is legyenek mixelve nem?

    Inkább egy értelmes balance kellene a Tinker helyett. Pl ,hog ya Prot warrior ne legyen az egyik hulladék tank 😉 vagy ilyesmi. ;-P

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • CRA

     Szerintem túl sok specc van ahhoz, hogy valaha is legyen értelmes balance, ha jól számoltam összesen 24 dps. Ha minden classnak max 2 specce lenne, akkor talán jobban menne (bár nincs garancia), de persze ilyen nem lesz soha, a játékosok teljesen kiakadnának, pedig mi szükség pl. Survi Hunterre?

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

      Valaha volt értelme minden specnek (elem sámi caster buff stb) csak hát a homogenizáció...

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralêth/advanced Faraleth

      csak amikor volt wf totemes cement meg wrath totemes elem sámán, akkor ezek a speccek amúgy szarok voltak, elmaradtak, de vittél belőle 1-1et raidre a buffért.
      akkor azért sírtak, hogy miért nem lehet normális dpse. rendbetették. viszont ha a 'support' class lehozza a pure dpsek dmgét, akkor meg mi szükség pure dpsekre? ezért elvették az egyedi dolgaikat.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

      Én emlékszem arra amikor a hibrid dps értelmes volt de nem nyomta le a pure classokat és közben hozták a utilityt, offhealt, buffokat. Teljesen jó rendszer volt, tán LK-Cata magassága. Aztán idővel eltolódott ebbe a mindenki "ugyanolyan" dps irányba és erősen kétlem hogy a sirás miatt. Szerintem csak simán beleillik a sormintába ahogy szépen fokozatosan visszavágják a classokat a "bring the player not the class" mentén. És hát nehezebb is volt velük játszani egy fokkal mert ha kellett kiváltottál offhealelni és egyéb eseményt lereagálni (fene se emlékszik már a utilitykra classokként), nem csak állni és nyomni a dps gombot. Talán emiatt is volt az egyszerüsités. Egyébként meg BCben már elkezdték rendbeszedni a hibrid dpseket, anno Hyjalban pl volt elem sámán komoly dpssel (akkor még hunter voltam szoval csak kivülről láttam) de LKtól már konkrétan erősen voltak azok a specek is (itt már elem mainnel konkrétan tapasztaltam is). Szóval szerintem ez a Blizz tudatosan válaszott irányvonala, semmi több.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralêth/advanced Faraleth

      én pont icc+cata t11ben cementeltem, szóval igen, akkoriban még elmaradt a dpse a puretól, de hoztam a wf totemet, meg t11ben a 6 seces interruptot, amivel 1-el kevesebb melee kellett a raidbe pl nefán. nehezebb lett volna? azt kétlem. élvezetesebb volt, mint most? egyértelműen.

      és a tudatos irányvonal, hogy bring the player not the classt tökéletesen mutatja a 2 fallen avatar kill,ahova 5-6 rugót visznek. ez mióta bent van ideálként, azóta egy faszság. amíg nem minden class ugyanaz teljesen, csak más neve az abilitynek, addig ezt úgysem érhetik el.

      emlékszem TNen a server first 50 tryos madness to tributeba a conspiracy 6 db dkt vitt.
      a server first alakirba csak mage/dk/rogue fért be, mert ib/ams/cloak leszedte a debuffot, és figyelmen kívül hagyhattad a legnehezebb mechanikát.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

      Oké, a nehézség nem feltétlen érvényes minden classnál de én elemként csomószor offhealeltem ki ha szarban volt a haza+dispellelni+ugye a totemezés (méregszedés, fear, stb). Mivel elötte pure dps classal játszottam sokáig, tudom hogy teljesen más, sokrétübb játékstilust igényelt (nevezzük nehezebbnek vagy akárhogy), a lényeg igazából ez. A bring the player elv pedig nyilván a játékosok 99%át érinti, nem a worldfirst időszakban a progress klánokat. 🙂

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Whisper

      Kezdetek óta shamanozom szóval átérzem minden szavatokat. BC /LK /Cata /panda/ legion only shaman. Az az igazság,hogy nagyon sajnálom és fáj kimondanom ,de teljesen egyet is értek veletek. Én megmondom a frankót nem vanillázni meg ilyeneket akarok csak azt ,hogy kelljen már összerakni rendesen csapatokat nem az ,hog y hja gyere te is meg te is tök mindegy ki vagy szinte csak legyél mert jólvan.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Slorasil

  profi csapat?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralêth/advanced Faraleth

  a KulTiras kieg talán a mostani ptr alapján reális is lehetne, a lila csápok amúgy is adnák az NZothot. e mellé a nagák nagyon passzolnak.
  de na az alli meg a horda együtt? most fogja inkább a Görcsöskurva és Szürkekutya szétverni magát egymáson

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralêth/advanced Faraleth

  https://www.reddit.com/r/wow/comments/6mlw78/spoilerto_find_him_drown_yourself_in_a_circle_of/
  fyi, friss és ropogós theory spoiler

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Lord Varbaro

   hopp ez érdekes

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  64 User(s) Online Join Server
  • Pathsfinder
  • Stealth
  • Dezoreq
 • KOMMENTEK

 • RECRUIT

 • KAPCSOLAT

  Ha hírt akarsz beküldeni, szeretnél üzenni valamit, észrevételed, javaslatod van, küldj egy e-mailt a szerkesztőségi email címre: frostshockszerk kukac googlegroups pont com

  Ha bármi más gondod, bajod, problémád van az oldal használata közben, akkor ugyanarra a címre írhatsz.

 • FACEBOOK

 • Haverok