World of Warcraft Classic megjelenés -


WARCRAFT 31934-world-first-mythic-kiljaeden-by-method

Készült 2017. július 17. | írta Hancu

9

Felborult a nagy vörös

Ami alatt most nem Hellboyt és nem is Putyint kell érteni, hanem a jó öreg Kiljaedent, aki 654 wipe után megadta magát a Methodnak. Ami a Fallen Avatar plusz 453-ával együtt minden idők talán legkeményebb boss-duóját jelenti. Itt a raid setup, 5 rogue, mint rendesen. A Fallen Avatar kill-számlálója közben már 13-nál jár, de nem úgy néz ki, hogy egyhamar fellépnek a Method mellé más guildek is a dobogóra, az Exorsus pl. nemrég jelentette be, hogy ebben a resetben már nem tudják az eddigi éjjelnappal raidelést folytatni, és hétköznapokon jelentősen letekerik az intenzitást. Szóval még az is lehet hogy a kínaiak jól beelőznek.

 

Tetszik(9)Nem tetszik(0)


 • Gábor Erdős

  Reddit threadek alapjan ugy tunik, hogy annyira bugos volt az egesz, hogy valojaban csak ebben a resetben tudtak "ertemes" probakat nyomni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Visitor

   Hát nem csodálatos újra átélni a "régi szép idők"-et? 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Egy kis Emberke

    Akkor nem csak hetekig, hanem akár fél évig is bugosan maradtak a bossok.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://frostshock.eu/ Khas Dylar FS

   Egyszer látnék a WoW-ban egy olyan endboss-t, ami nem bugos vagy csak simán nem fogják rá a top raiderek, hogy az...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Gábor Erdős

    Mi egyszeru halandok ezt valszeg sose fogjuk megtudni. Csak ok latjat ilyen allapotaba, az hogy ez csak kancsi siras, vagy tenyleg bugos mint szemet szamunkra sosem fog kiderulni.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Almásy Gergő

     Elég valószínű, hogy nem sírás. Sok értelme nem lenne ha belegondolsz.
     Előnyük nem származik a fix(nerf)ből viszont mivel általában dolgozó emberek és content nyitásra vesznek ki 1-2 hét szabit, ezért részemről teljesen megérthető hogy pipák ha nem lehet haladni egy bosson, mert akármit csinálnak egy bug miatt úgyis wipe van (konkrétumokról fogalmam sincs).
     Ha meg nem bug lenne hanem feature, hát olyan mechanikának nem sok értelmét látom, amit a világ legjobbjai nem tudnak 100-200 tryból kivitelezni úgy hogy erre készülnek 2-3 hónapokig.
     Fejlesztői szempontból meg hát olyan kódot írni, ami nem lesz bugos, főleg olyan környezetben, ahol ezer emberek mind máshogy viselkednek és mind máshogy használják a programodat, hát enyhén szólva is lehetetlen, jelenleg.
     Erre valók persze a tesztelések, de ha azt akarod hogy izgalom is maradjon nem adhatod oda a boss-t mindenkinek napokra, mert akkor a beta lesz a megjelenésed.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • http://frostshock.eu/ Khas Dylar FS

      Nekem még felrémlik Ulduarból a 0 lámpás Yogg'saron első, nerfeletlen verziója. Emlékeim szerint az volt az egyik legkeményebb mechanika, amit nehezítésnek beletettek és a 25 emberből elég volt, ha kb 1 félrekattint és nem reagál időben és mehetett a wipe call. Ott, ha jól dereng, egy kínai guild lett az első és a top 3 kill után jó darabig nem volt másik kill. Szóval ha nem bug, hanem feature, akkor igenis az endcontent endboss endmechanikája legyen olyan, ami a világ legjobbjainak 100-200 try-ig tart megtanulni. Persze a macera egy ilyennél az, hogy esélyesen szerencsefaktor is belejátszik, szerencsejátékot meg senki nem szeretne egy world first killnél játszani gondolom.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Cordite

  Exorsus behúzta a fővezért World 2nd... Nagy gratula nekik

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • MrSkorpio7

   Na már csak a dobogó 3. foka kiadó, de ha tippelnem kéne szerintem egy kínai brigád húzza be.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑