World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT soyuz_tma-03m_docking

Készült 2017. augusztus 8. | írta Hancu

4

Progressz teherűrhajó – dokkolás

A Method world first killjéhez képest pontosan 20 nap kellett, hogy beteljen a top10 a Kiljaedent legyőző guildek listáján – sőt, a top11, és azzal a 11. helyre be is csúszott az első amerikai guild. Az első tízben négy kínai, két koreai, és négy európai, abból három nemzetközi és egy finn. Ím:

progrez

Tetszik(3)Nem tetszik(0)


 • Don Dondon

  Tehát az Alliance előbb ölt Kil'Jaedant, mint az amerikaiak. A nagy vízen túl elfelejtették ezt a játékot vagy mi van velük? Persze tudom, hogy már pár kieg. óta nem tényezők a world1st-ben, de ahogy nézem most először nem jutottak be még a top10-be sem.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Skyfire

   bannolva nehéz progresselni: http://www.mmo-champion.com/threads/2232624-Limit-amp-Bans-amp-Buying-Sharing-New-Accounts

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • http://frostshock.eu/ Khas Dylar FS

    Elég nehezen tudom megérteni, hogy miért vesznek accountokat... a top raidereknél nagy a tét (legalábbis nekik), low end játékosoknál meg nem mindegy, hogy ma vagy jövő héten érsz el egy szintre. Az egyedüli eset, amikor ilyesmit megértenék, ha olyasmi van a megvett karakteren, ami már nem elérhető a játékban, mint például a vanilla mountok.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • http://eu.battle.net/wow/character/arathor/Faralêth/advanced Faraleth

  Ennek örömére tegnap este Limit és még 3 us topguild kapott ismét bant, 36 órától permáig minden volt benne, látszólag ugyanazért az acc sharingért, amivel euban nem foglalkoznak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑