WARCRAFT gnom_1013

Készült 2017. október 13. | írta Attila

3

Gnómaraton

Idén már hivatalos rangot kapott a hagyományosnak tekinthető gnóm maraton a Gnomeregantól Booty Bay-ig. Az eseménynek jó formán semmi értelme nincs, de poén, és a cross realm technológiának köszönhetően minden bizonnyal látványos tömegeseménynek lehetünk majd szemtanúi. A Nagy Gnomeregan Futás október 14-én, azaz holnap lesz, de kezdési időpontot elfelejtettek közölni.

Are you a gnome? Do you know a gnome? Would you like to BE a gnome? (And who wouldn’t?)  Then rise UP to the challenge of The Great Gnomeregan Run on Saturday, October 14 from Gnomeregan to Booty Bay.

Where: Beginning outside the gnome starting area and ending in Booty Bay
Who: Alliance-Only (Don’t worry, Horde can create a level 1 gnome and join in the fun too.)

Whether you’re a level 1 gnome (highly encouraged), a level 71 human, or a level 110 draenei, you’ll be able to join in this fun run beginning in the gnome starting area, winding through Dun Morogh, Ironforge, the Deeprun Tram, Stormwind, Elwynn Forest, Duskwood, and Stranglethorn Vale where the run culminates in Booty Bay.

It’s a big big BIG world out there, but don’t worry about getting lost, there will be course markers and spectators along the way to help keep you on track. You’ll even see a few familiar faces among the onlookers!

Stranglethorn Vale is a dangerous place for low-level characters so you may want to find some muscle to join you along the way for a little extra protection. If you’re a higher-level character, think about playing chaperone for a gnome.

Whether short or tall, it will be a good time for all. 

Tetszik(3)Nem tetszik(1)

Tags:


 • Lepkemaci

  Helyi idő szerint nálunk 15-én éjjel 1-kor kezdődik. (7pm EST) Hallottam már erről a megmozdulásról, de nem tudom, hogy EU szervereken követik-e egyáltalán, mert ez csak egy adott RP szerveren szokott lenni. Szerintem nem rendezik meg máshol. Eredetileg úgy indult, hogy egy mellrákellenes vakcina kutatását támogató gyűjtést népszerűsített az esemény a Scarlet Crusade-US szerveren. Ez a nyolcadik év, és most is ezen a szerveren várják a résztvevőket.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Daermon

   Ilyen már vanillában is volt, több szerveren is. Akkor még csak funból és jóval kevesebb résztvevővel.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tibor Sipos

  https://wow.gamepedia.com/media/wow.gamepedia.com/thumb/a/a3/Gurubashi_Master_Chef.jpg/187px-Gurubashi_Master_Chef.jpg?version=b90eca885cb22f9bd5e66a493f088bdd

  it is time to stock up da supplies mon!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑