WARCRAFT banshee_1103

Készült 2017. november 3. | írta Attila

8

Banshee királynőt a nappaliba

Fanatikus és vastag pénztárcájú Warcraft rajongók számára a hivatalos Blizzard Store-ban megjelent Sylvanas Windrunner figura. A videó nem adja vissza a méreteit, de pontosan 46 cm magas, szóval biztos látványos dísze lehet egy szobának. Az ára 350 dolcsi, ami mai árfolyamon 93 ezer forintnak felel meg, amire még természetesen ráficcen a szállítási költség is.

NEW SCULPTURE: BRING THE BANSHEE QUEEN HOME

Known by many names–Ranger-General, Banshee Queen, Warchief–you can call this new collectable sculpture of Sylvanas Windrunner–yours.

“I’ve walked the realms of the dead. I have seen the infinite dark. Nothing you say. Or do. Could possibly frighten me.”
Standing 18 inches tall and made of polyresin, this hand-painted sculpture of Sylvanas Windrunner will make the perfect addition to your collection.

Tetszik(1)Nem tetszik(0)

Tags:


 • Dagimaczi

  Igazság szerint meg tudnám venni, de minek?:) újabb porfogónak a 17.századi szentszobraim mellé? (festett fa, szúálló bevonattal kezelve)
  (azoknak legalább van értékük:D

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • csabe

  Aham szóval modellt állt Slyvike ezért afkol már Stormheim óta. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Bandeetos

  Ennyiért már kapsz egy 165 cm igazi "Bensi Qvínt", nem csak Warcraft rajongóknak 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Don Dondon

  Én a kis szobrokat vásárlókat még teljesen megértem, mert azt diszkréten oda lehet tenni a polcra, de egy ilyen kertitörpe már azért elég tolakodó a lakberendezés szempontjából. Persze biztos van az a rajongó réteg, aki még ezt is bátran kirakná a nappaliba, de ahhoz nagyon nagy Warcraft-buzinak kell lenni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Jazoo

  Hearthstone, HotS VLOG-olkóknak kötelező háttérdísz. 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Fekete Attila

  Megvennem de nem tetszik az arca...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Xafi

  Mennyi plusz költséget jelentene a vám és a szállítás? Illetve mennyi
  idő kb. míg kiér? Valaki aki rendelt már a Blizztől le tudná írni a
  tapasztalatait?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Lepkemaci

   Szállítással együtt $425.79 a számlaösszeg. Arra jön még kézbesítés előtt 27% Áfa, meg 0-12% vám (azt nem tudom, egy szobrot milyen árukategóriába sorolnak). Ezen felül még további 6000,- Ft a vámkezelési díj, mivel Áfát mindenképp fizetsz, amit a csomagküldő cég kötelezően elintéz neked. Egyébként ha 0% vámot szabnának ki rá, akkor is vámkezelni kell.

   Olyan 160k HUF körül lenne a vége, ha megrendelnéd.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑