WARCRAFT ulduar_1104

Készült 2017. november 4. | írta Attila

7

Ulduar, skálázódó zónák és új BG a 7.3.5-ös patch-ben

Természetesen a Battle for Azeroth volt van és lesz a középpontban a BlizzCon ideje alatt, de azért nem szabad elfeledkezni a 7.3.5-ös patch-ről se, ami hamarosan érkezik a PTR-re. Három dolgot lehet egyelőre biztosan tudni róla. Az első az, hogy Ulduar is bekerül a Timewalking raidek sorába, ami igencsak örvendetes hír, hisz mind a mai napig az egyik legjobb raidnek tartják a játékosok.

A második pedig már jóformán egy BFÁ-s feature, ami a szintezést fogja kissé izgalmasabbá/érdekesebbé tenni. A patch után a régi területek szintjei nagyjából ugyanúgy fognak skálázódni, mint most a Legion alatt. Azért csak nagyjából, mert a régi területek meghatározott szintek között fognak csak igazodni a játékosokhoz, tehát nem lesz olyan, hogy lvl120-as nyulak fognak Elwynn Forest-ben randalírozni. Részletek később.

skala_1104

A harmadik pedig a PVP-t fogja érinteni. Most nem vagyok benne biztos, hogy a patch-ben vagy később, de az biztos, hogy nem lesznek külön PVP és PVE szerverek, hanem a játékosok kiválaszthatják, hogy milyen módban szeretnének játszani. Magyarul csak PVE szerverek lesznek, a PVP pedig opcionális választás. Ami viszont biztos, hogy a 7.3.5-ös patch-ben már kapunk némi bemutatót az új BG-ről, a Silithusban található Seething Shore-ról! Micsoda izgalmak. Pörög a fejlesztés ezerrel.

pvp_1104

Tetszik(7)Nem tetszik(0)

Tags:


 • Notho Kiwon

  Régen is volt valami silithusos pvp dolog ami elég nagy fail volt.. 😀 Remélem ez 1 fokkal jobb lesz..

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Don Dondon

  Ulduar jelenlegi formájában egyébként nem totál bugos? Nekem úgy rémlik, hogy végig combatban marad az ember ha átmegy az első 2 bosson valami láthatatlan vrykul mob üldözi.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Gergely Kecskeméti

   Csak akkor maradsz combatban, ha Leviatanig futsz es utana nem olod le a meg nem odaert trasheket, egyebkent teljesen oke, olom minden heten a mountert.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Jazoo

  Remélem a PvP mód nem lesz kikényszerítve valamilyen játékelemmel, ha már pénzt öltem a PvE szerverre való migrálásba.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://www.nsa.gov/ Sam Fisher

   Miért lenne? A felfedezős scenario-k opcionálisan PvP-k, a bázisépítés ahogy hallottam csak PvE.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Dredd

   Bónuszt fogsz kapni ha PvP módban járkálod a világot (több xp, jobb loot). Mármint még nem találták ki pontosan, de ilyeneken gondolkodnak még.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Kaputelephant

  SWTOR copy 😀
  A Bioware is meglépte már korábban a dolgot: level sync és szerver típusok eltörlése...bár ez az RP-sekre kissé negatív formában csap le. Esetleg nem volt sszó server merge-ről, ha már a typusokat úgy is megszüntetik? Szerintem a szerver típusok eltörlésével felesleges 20-30 külön szerver, összevonnák őket max 5-6 külön álló szerverré.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑