WARCRAFT zona_1104

Készült 2017. november 4. | írta Attila

13

Zónakörkép

A Battle for Azeroth-ban két mini kontinenst is fogunk kapni, egyenként három zónával. A sajtó részére adott Press Kit tartalmazza az ezeket bemutató kisfilmeket. Jöjjön hát ezekből egy rövid összeállítás.

KUL TIRAS
As a hero of the mighty Alliance, journey to the seafaring kingdom of Kul Tiras, home of Jaina Proudmoore. Untangle a web of betrayal and dark magic as you encounter power-hungry pirates, witches wielding death magic, mystical sea priests, and more. Explore the stony peaks of Tiragarde Sound, trek across Drustvar’s high plains and red forests, and navigate the intricate inland canals of Stormsong Valley as you convince this fractured kingdom to join your cause.

Tiragarde Sound

Drustvar

Stormsong Valley

ZANDALAR
Prepare the Horde for war by recruiting the ancient empire of Zandalar. In this troll-dominated territory, ancient evil waits to be unleashed on the world as you battle crazed blood-troll worshippers, gargantuan dinosaurs, and titan constructs. Discover Zuldazar, the oldest city in Azeroth; unveil the bleak swamps of Nazmir; and traverse the deadly deserts of Vol’dun.

Zuldazar

Nazmir

Vold’dun

Tetszik(10)Nem tetszik(0)

Tags:


 • hapci

  Videók alapján ezek lesznek a WoW legszebb és leghangulatosabb zónái..

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Notho Kiwon

   Egyetértek 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • warruth

  Felegyenesedett hím troll?
  Na ne már...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • KBB

  Tehat akkor tisztazzuk, az Alli kap 3 gyonyoru teruletet, a horda meg egy koszos dzsungelt, mocsarat meg egy sivatagot?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Meridian74 – “CEU-t Arábiába!”

   Szvsz mind a 6 nagyon szép és hangulatos. Ráadásul 120-on ha jól tudom, a másik frakció területére küldenek át questelni.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Meridian74 – “CEU-t Arábiába!”

   Egyébként meg, nem ez illeszkedik a hordához? Büdös troll és orkok, rothadó undeadek...?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • KBB

    Jah, budos horda, kapjon csak budos teruleteket, vegul is, tolem 🙂

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Don Dondon

     Nyilván, az alliance nem elég rátermett élőhalottakkal, óriáskígyókkal és őslényekkel vívandó hősies küzdelmekre, ezért a fejlesztők nekik csak ilyen virágos My Little Pony tematikájú területeket mertek készíteni.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Dawnguard

  Stormsong gyönyörű, utoljára a Valley of the Four Winds tetszett ennyire, pedig teljesen más ez az ódon, kicsit gótikus európai hangulat. A zenéje meg szinte Studio Ghibli anime-szintű 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Skyfire

  Nagyon jó elképzelés ez a kieg, na de mi van a pve szerverekkel? Konkrétan pvp n alapuló játék jön ki 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Don Dondon

   Nem lesznek többé PvE és PvP szerverek - mindegyik PvE lesz és ki/be kapcsolhatod majd, hogy flagged for PvP vagy-e vagy sem. Ha nem, akkor nyilván nem érintenek majd a PvP mókák, s ahol elérhető, NPC karakterekkel fogsz csatázni játékosok helyett (battlegroundok és hasonlók természetesen nem opciók így, csak egyszerűbb csaták). RP persze továbbra is megmarad és ha jól tudom ők már most sincsenek összefésülve a normal realmekkel.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Zarane

   A story elorevitelet okosan megoldjak majd pve contenttel is. Pvp raadasul ugy nez ki ugy lesz, ha egy fovarosban ugy dontesz, hogy be szeretned kapcsolni ezt a modot akkor atkerulsz egy olyan realmre vagy realm shardra ahol hasonlo world pvp-t valaszto emberek vannak azt mehet a rota. En ezt az uj kiegeszito egyik legjobb ujdonsaganak tartom.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Szamuráj Dzsekk

   Mert miért alapulna PVP-re az új keigészitő? A téma a frakcióháború lesz. Az meg nagyon nem egyenlő a PVP-vel.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑