WARCRAFT dungeon_1105

Készült 2017. november 5. | írta Attila

7

Betekintés Atal’Dazarba és Freeholdba

A BlizzConon a Blizzard nem csak bemutatta a WoW következő kiegészítőjét, de magával vitte a kipróbálható alfát is. Annyira előrehaladott állapotban van a Battle for Azeroth, hogy már két dungeont is ki lehetett próbálni. Az egyik Freehold volt, a másik pedig Atal’Dazar. Freehold Tiragarde Sound-ban található, és tolvajok, kalózok, illetve egyéb alvilági elemek otthonául szolgál. Atal’Dazar pedig Zandalarban, ahol is majd trollokkal és élő vagy kevésbé élő dinoszauruszokkal kell felvennünk harcot. Teljes leírást és Dungeon Journalt a Wowheaden, videókat pedig alant találhattok.

Tetszik(4)Nem tetszik(2)

Tags: ,


 • Bamboocha82

  Ennek ellenére még egy év hoki... izé pénzfejés.. ja nem, türelmi zóna.. áh késő van.. Szóval.. Mindegy csak fizess.. 🙂
  Ja és nem lesz bevezetve a vásárolsz, jobb sorsolást kapsz, buffot, kutyafülét rendszer.
  Azt csak úgy csináltuk, hobbiból.. 🙂 Erről nem is volt cikk.. :p
  Köszönjük a conos híreket! Jó pihenést!
  Nézzétek el nekem, hogy engem ez már nem fog meg, nem látok semmi újat.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • CRA

   Wat? Milyen sorsolás?

   Ha játszanál a Legionnel, akkor láthatnád, hogy elég durva tempóban tolják ki a contentet, most is mire kijön az utolsó raid már jön is a BFA Beta. Kb. 5 hónapot volt kint az aktuális content, a TOS, annyi idő alatt ki is hozhatják az új kieget (+2-3 hónap jó eséllyel). Annyi contentet, mint amit a Legion adott sosem kaptál a pénzedért, ráadásul mostmár goldból is lehet finanszírozni a wow tokent. De jah pénzfejés.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Zarane

   Ilyen mennyisegu es minosegu content mint a Legionben meg _soha_ nem volt a Wowban. Sok ember problemaja pont az, hogy a content felet nem kepes megcsinalani a main-jevel nemhogy meg altokkal. Pl, kivancsi lennek hany raidernek vannak meg a prestige-s artifact skin arnyalatok. A 7.3.5-os patchhel mar egy kis BfA-s content is jon.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • skaven

    ez az elso kieg amiben egy altot sem szinteztem fel eddig 🙂 persze ez meg valtozhat de jelenleg nem igazan erzem a kesztetest

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • pepipapa

    Meselj meg arrol a sok contentrol kerlek...rare mobok,WQ, az unalomig farmolt raidek es a meg unalmasabb instak a pve reszen...ellentetben pl Wod-dal, ahol voltak a rare mobok...daily questek, unalomig farmolt raidek es instak...aztaaa...azert mennyivel masabb, hogy WQ es nem daily...

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Zarane

     LFR-be es heroic dungeonok nehezsegi szintjen elhiszem hogy unalmas a pve . Szerintem aki aktivan jatszik ezzel a kieggel meg az elozoekkel is annak szerintem nem kell ezt magyarazni. Pl. Wodba hol volt Suramaros quest line, class hall campaign, class mount quest sorozat, mage tower solo challenge, lucid nightmare, hidden artifactek kilockolasa, ez csak nehany dolog a sok kozul ami mind content az allitolag kurva unlamas pve mellet.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • pepipapa

      Nagyon aranyos, hc raider vagyok, 1 mythic killel..a guild azota tovabbment, de en mar jo ideje nem jatszom...felhuztam 5 altot, mind hc raid kepes....uuunnnaaallmmaaas.... a mainemmel megvan a challenge (csak 1:P) a lucid nighmare is megvan..(vicces 5 ora volt...) a class mount is megvan olyan 3-4 karival...Wodban legendary questline volt (habar el kell ismernem a suramari chain beszaras jo lett...1x! de 2-3-4-x alkalommal...hat nem)

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑