WARCRAFT cinematic_0117

Készült 2018. január 17. | írta Attila

10

A fiúk a bányában dolgoznak

Nem. Kivételesen nem a teszt szerverekre utaltam a címmel, és nem is a hot topicnak számító crypto valuta termelésre, hanem a kiegészítőben fontos szerepet kapó új nyersanyagra, az Azerite-re. A ma érkező patchben két kisfilmet is kaptunk, melyekben fontos szerepet kap ez az új farmolni való ásványi kincs.

ű

Tetszik(2)Nem tetszik(0)


 • Saturas

  Remélem aktív szereplő lesz a BfA-ban.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Saturas

  Remélem aktív szereplő lesz a BfA-ban. https://uploads.disquscdn.com/images/3519bd956ec1cd0ef2703bfa3cb4f3b5a57aedc6cad47dfefed8e8fb0879a00a.jpg

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Don Dondon

  "Nothing good has ever come out of Silithus" - ott a pont.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • warruth

  Le vagyok maradva, mint a borravaló. Főleg hordánál. Ki az a tauren, aki nem Bloodhoof? Ki az az ork, aki nem Saurfang? Mit lehet (érdemes) tudni arról a troll asszonyságról, akit mint kiderült, Bwembának hívnak?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Don Dondon

   Nem vagy lemaradva, valószínűleg placeholdernek rakták be őket - nem játszott egyik sem különösebb szerepet a fő horda történetben Legion alatt. Ők azok a rokonok, akiket a lagziban nem ismer senki. A 2. tauren Hamuul Runetotem (a druida küldetéseknél jött elő, Cenarion Circleből és a WoW kártyjátékból lehet még ismerős), a 2. ork pedig szerintem Eitrigg - ő korábbi kiegészítőken átlag hordás questgiver, Thrall meg Garrosh "fegyverhordozója".
   Bwemba meg még Cataclysm idején volt, aki hozta a hírt mindkét frakciónak, hogy a mittudomén milyen vad trollok már megint valami istenség megidézésén mesterkednek, menjünk már raidelni és verjük meg őket. Két lehetőség is van rá, hogy ő miért van ott: a trolloknak nincs faction leaderjük, őt teszik azzá, vagy ha már a BfA-ban úgyis egy egész kontinens meg allied race lesz a trolloknak lesz szentelve, akkor ő lesz az allied race faction leadere.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • warruth

    Könnyen lehet, hogy tényleg ők azok, csak eddig nem így néztek ki. Runetotem tényleg valószínűleg a legjelentősebb tauren karakter volt a Bloodhoofokon kívül, Eitrigg meg ezek szerint csak régen volt nagy lore karakter, úgy tűnik, az utóbbi időben elhanyagolták. Tirion Fordring nagy haverja volt amúgy. A trollok faction leadere meg - ha jól tudom - Rokhan lett, aki Rexxarral kalandozott annak idején Kalimdor-szerte.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tt

  Figyeljetek már. Végigmentem LFR-ben Antoruson, meglett Argus is. Utána felvettem a rewardokat, elvittem Illidan kristályát Malfurionnak meg Tyrandának, elmentem a tóhoz is.... és innentől mi van? Hogyan indul el a Silithus questline, vagy most mi van? Se új küldetés, se folytatás, se semmi.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Kaputelephant

   Relog és auto megkapod a küldit, vagy elmész OG-ba a Trón bejáratánál lesz az NPC.
   Ilyenkor érdemes rákeresni pl: WoW 7.3.5 Patch guide és Wowhead találatnál le írja. De elvileg ez csak a questchain első fele, később, hacsak nem az új kieg érkezésekor elvileg folytatódik még.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Tt

    Mármint SW, meglesem, kösz.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Adi91

    Valóban akkor folytatódik majd, amikor is bezúzod az artifact fegyvered, amibe úgyse öltél sok energiát.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑