WARCRAFT bfa_0131

Készült 2018. január 31. | írta Attila

4

Előrendelhető a Battle for Azeroth

A bátrabbak már most megvásárolhatják a World of Warcraft kiegészítőjét digitális és deluxe digitális kiadásban. Az alapcsomag ára 14000 HUF, míg a deluxé kb. 18600 magyar egység mai árfolyamon. Közös a két kiadásban, hogy a vevők már most elkezdhetik szintezni valamelyik új szövetséges fajt, ami minden bizonnyal jó dolog. A deluxhoz (és a hamarosan bejelentésre kerülő gyűjtői kiadáshoz) természetesen jár még egy csomó jóság, például mountok, pet, Hearthstone hátlap, stb. A hivatalos oldalon részletes infókat találhattok, és azt is, hogy mikor fog legkésőbb megjelenni a Battle for Azeroth: Szeptember 21. a végső határidő.

 • Pre-purchase: Game is expected to release on or before September 21, 2018.
 • Pre-purchase of World of Warcraft: Battle for Azeroth makes available the questlines which enable players to access the Highmountain tauren, Lightforged draenei, Nightborne, and Void elves. To unlock Allied Races quest lines, players must have a level 110 character and have met specific questing and reputation requirements on the factions that each Allied Race is aligned with.
 • Digital Deluxe items will be available on or before the release date of the game.
Tetszik(2)Nem tetszik(0)

Tags:


 • Jazoo

  Mióta a gyűjtői verziókhoz tartozó extrák nem a wowhoz jönnek, nincs értelme megvennni. A hatból csak kettő wowos, egy mount és egy pet. Legalább egy heirloom item, vagy transmog szet, horgászbot vagy valami ilyesmit adhatnának.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tt

  Szeptember 21? Addig meg nem lesz semmi, csak ilyen kis pár óra alatt letudható patch-ek formájában érkező questline-k? Mert tippre új terület nem lesz a megjelenésig, gondolom. Szeptemberig kihalnak a szerverek, én legalábbis most vagy fél évig biztosan pihentetni fogom, nem sok értelme van fizetni érte.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Ákos Bakos

   Nagyon jól látod. Ennek ellenére, szerintem a Blizzard arra számít, hogy az előrendelés által elérhető allied racekkel és a 110-es boosttal megtámogatott karakterekkel elleszünk egy darabig, ezáltal talán kisebb lesz az előfizetők számának csökkenése is. Mellesleg a szünet így sem lesz akkora, mint a 6.2 /Fury of Hellfire (2015.06.23.) és a Legion launch (2016.08.30.) között. (összesen 435 nap)
   A 7.3.5 (2018.01.16.) és a BfA launch (2018.09.21.) között ennek a felét, mindösszesen 218 napot (~ 7 hónapot) kell várnunk.
   Szóval igazán nem mondhatjuk, hogy nem fejlődtek a fejlesztők. 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Dagimaczi

  18600 vígan megéri, hogy nincs díszdoboz, és nem kell görcsölni, hogy hova tegyem.
  Kidobni nem akarom, viszont helyem erre nincs.
  (mondjuk jó 2 hete nem logoltam be:(

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑