WARCRAFT shuzen_0213

Készült 2018. február 13. | írta Attila

7

Shu-Zen mount az európai store-ban is

Új év, új mount! Egy rövid ideig azt hittem, hogy a rendkívül hűséges és védelmező Shu-Zen kutya mount csak a kínai sporttársak részére lesz elérhető, de szerencsére tévedtem. Az európai store-ból is megvehetjük már ezt a bohó kis jószágot csekély 25 euróért, azaz körülbelül 7800 forintért.

As the Golden Lotus worked tirelessly to repair the Vale of Eternal blossoms, a single statue came to life and wordlessly defended them from the Sha that assaulted them. Believed by some to be a sign of good fortune and others to be a gift from the Light, Shu-Zen provides faithful companionship to any that would defend Azeroth from the maddening whispers of the Old Gods.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags:


 • Peter Stumpf

  Első gondolatom: Jézusom...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Bandeetos

  Behold...
  https://uploads.disquscdn.com/images/8efaff763f485245d422a561f06bfcfaefc1b31110fd613e0d3e305eecbb4f70.jpg

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Don Dondon

  Jojj, mi ez?! 😀 "Hogyan ne csináljunk online marketinget: kezdő kiadás"? 😀 Először azt hittem valamelyik adatbányász oldal töltötte fel, aztán láttam, hogy ez hivatalos Blizzard promó videó, ami akkora leszavazást kapott YouTubeon, mint a ház. De ahogy nézem másütt is sok gyűlöletet váltott ki szegény bit-kutya, mert a kínaiak ingyen kapják fél éves előfizetés mellé, mindenhol máshol csak bolti vételként elérhető.
  Mondjuk nem értem mire fel ez a sok indulat - a duma jó, a modell szép, megvenni meg úgy sem fogja senki.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Attila

   Kínában pénteken kezdődik az új év. Fel lehet fogni egy gesztusnak is a kínai játékosok felé.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Don Dondon

    Szerintem csak azért csinálják, hogy felhergeljék az EU/US játékosokat, hogy nem kapnak meg valamit amit a kínaiak igen - így azok feldühödve rohannak majd a Blizzard Storeba kiváltani a saját kutyusukat. Profit.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Dorkins

    inkább az n+1-edik szánalmas seggnyalás és hízelgés a kínaiak felé a blizzard részéről. De az összes ilyen alkalom (a cenzúrának megfelelés, a pénzért vehető XP növelő szirszarok, Lunar Festival, maga a MOP kieg) érthető hiszen ott még mindig érdekli az embereket a wow, a többi esport pedig ázsiában a legvirágzóbb

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Harc Harc

  én egyböl megvettem

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑