WARCRAFT ion_0315

Készült 2018. március 15. | írta Attila

6

Kérdezz-felelek a Battle for Azeroth alfáról

Magyar idő szerint este 8-tól Ion Hazzikostas a Battle for Azeroth alfával kapcsolatos kérdésekre fog válaszolni, melyeket a játékosok a Twitteren és a fórumon tettek fel. Lassan ideje lenne a béta elindulásának is, talán arról is szó fog esni.

Join us live on Twitch Thursday, March 15, as we sit down with Game Director Ion Hazzikostas for our next live developer Q&A where he’ll be answering your World of Warcraft: Battle for Azeroth Alpha questions.

Feel free to submit questions by posting in this forum thread or via Twitter using the hashtag #WarcraftQA.

We’re really looking forward to getting the chance to dive in and answer as much as we can, so we hope to see you Thursday at 11:00 a.m. PDT!

Tetszik(3)Nem tetszik(0)

Tags: ,


 • Skyfire

  És vége a master lootnak...ettől még lesz split run, nem értem minek kivenni olyan dolgot ami ősi dolog és csak bonyolítja a loot osztást majd...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • MadGaben

   Mi a baj a personal lootal? Ha valakinek kell egy item és másnak nem lehet tradelni, szerintem az ML mára már felesleges... De ha tévednék javíts ki.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Goodell

    menedzseld le ezt 30 fős raidbe vagy 20 fősbe is akár hogy ki kinek tradelje hogy a guild progress a legjobban haladjon, erre nem hiszem hogy lesz addon, de ki tudja. A másik probléma hogy ha kiesik valakinek TF/WF-be nem fogja tudni áttradelni, és lehet mage-ként sose fogja használni azt a trinketet bezzeg a locknak BIS...meg mi van ha pl én csak azt az 1 itemet lootolom folyamat a bossból? nehezíti a guild vezetést és a progresst

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Pefcs

     Emellett köztudott, hogy a Blizzard random az egyik legszarabb, ami valaha létezett. Personal lootnál redszeres, hogy raidenként valakinek summa 1 loot esik, ugyanabból a bossból és ugyanaz az item 3-4 héten keresztül. Vagy olyan, hogy az egész klánnak nem esett 2 hónapon keresztül 1 trinket, ami kb. 4-5 casternek volt bis. Sem bonus rollból, sem personalból. Áttettük master lootra, esett 2 is. Nyilván nem reprezentatív a mintavételezés, de nem egyedi eset.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Goodell

      hosszú távra kivetítve amúgy a personal jobb, mert választékosabb loot esik nagyrészt, pl master lootnál nagyobb eséllyel esik 2-3 ugyan olyan item 1 bossból.
      csak az a baj hogy a progresst nem hosszú távra tervezik az emberek, hanem szeretnék minél hamarabb letudni :p amúgy personal szerintem kisebb az esély hogy ugyan az essen ki, ugyan ennek az embernek, viszont master looton nagyobb eséllyel esik ugyan az egymás után 2 hétig.
      Personal ugye a 20 embert vizsgálja a Master loot meg csak a boss dropot. Így ha jól el van osztva a raid változatos loot esik nagyobb esélyel

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • A Jó Meglepően Izmos Hercege

  Kaptam meghívót az alphaba, és eddig viszonylag kellemes. Láttam már szarabb állapotú bétát is. (pl a Warlordsét). A környezet is tetszetős, a trollos környezet nagy kedvencem volt mindig is. Nagy változásokat nem észleltem (warlocknál), spellek kicsit másképp néznek ki, de kb ugyanolyan mint volt minden.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑