WARCRAFT holiday_0401

Készült 2018. április 1. | írta Attila

4

Hello Holiday

2018-ban tovább bővül a micro-holiday-ek már most is gazdag választéka. Olyan izgalmakban lesz majd idén részünk, mint például a szerepjáték séta vagy a Critcoin bányászat. Öröm látni, hogy a Blizzard nem pihen a babérjain és folyamatosan azon dolgozik, hogy színesebbé tegye a játékélményt! További részletek a hivatalos weboldalon.

With the popularity of micro-holidays like Call of the Scarab and the Kirin Tor Tavern Crawl, we’ve decided to add more small vacations to the pint-sized getaways we call micro-holidays. From now on, almost every day in WoW will present an opportunity to celebrate a thing, earn a thing, win a thing, or accept a task to run around gathering things with the reward of getting other, different things!
Tetszik(6)Nem tetszik(1)

Tags:


 • Harc Harc

  KÁR HOGY IYLE NSZAR MOST A WOW HOGY CONTENT END NÉL SZART SE LEHET CSINÁLNI, NAGYON UNALMAS FOS AZ EGÉSZ. SZEDJE MÁR MAGÁT ÖSSZE A TERVEZŐ

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Makk

   Akkor minek játszol vele?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Jazoo

  szvsz az ezekre szánt idővel pár hónappal előrébb hozhatnák a kiegek indulását. Én per pill most befizettem egy hónapra az "új fajok" miatt, meg pár class mount miatt, de kellemetlen meglepetés volt, hogy mindkettő repufarmról szól. Azért odatehetnék a Battle for Azeroth elővétel mellé, hogy az új fajok eléréséhez még kell egy egy hónapos intenzív WQ farm. Casual módban meg 2-3 hónap.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • zollerhalak

   Április 1.?

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑