WARCRAFT patch_0713

Készült 2018. július 13. | írta Attila

40

Készüljél fel a hangulatra!

A WoW helyzet fokozódik! Mint, ahogy sejteni lehetett, a jövő héten végre megérkezik a Battle for Azeroth-ot felvezető 8.0-ás patch, olyan újdonságokkal, mint például a War Mode-ok vagy a Communities. Természetesen ebben a patch-ben benne lesz az összes BFÁ-s talent és class változás, és mivel ez már gyakorlatilag kiegészítő – annak content része nélkül – gyorsan ki fog derülni, hogy a gépünk hogyan fogja vinni. Kiadási jegyzéket nem kaptunk, de az is hamarosan elkészül.

Tensions are escalating between the Horde and the Alliance, and soon the Battle for Azeroth will begin in earnest. Learn more about some of the biggest changes in our pre-patch Survival Guide.

WAR MODE, PVP TALENTS, AND MORE

War Mode tears down boundaries and server rule-set distinctions, allowing players on any realm to decide when they want to jump into a world PvP experience full of like-minded players in the ongoing battle between Horde and Alliance.

LEGION PVP POST-SEASON

Join in the PvP action and earn some new gear just in time for the launch of Battle for Azeroth.

WORLD OF WARCRAFT COMMUNITIES

Bring your friends and family of the same faction together cross-realm through our new World of Warcraft Communities feature.

Tetszik(5)Nem tetszik(2)

Tags:


 • http://codename47.hu HCodename47

  Nem teljesen értem a War Mode-ot, mindig csak azt emlegetik, hogy bekapcsolhatjuk a world PvP-t attól függetlenül, hogy milyen típusú szerveren vagyunk. Engem viszont a fordítottja érdekelne: kikapcsolhatom az egész nyavaját, ha PvP szerveren vagyok? Soha egy másodpercig nem élveztem a PvP semmilyen formáját, csak ismerősök miatt választottam azt a szervert, ahol vagyok. (Transferre meg sajnálom a pénzt...)
  Szeretnék végre egyszer nyugodtan questelni...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Attila

   Nem lesz külön PVP és PVE szerver lesz, a játékos dönti el, hogy mit szeretne.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • http://codename47.hu HCodename47

    Köszi, na most jött meg igazán a kedvem újra játszani... 🙂

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Adi91

  Juppy, végre jön a szartenger a nyakunkba. Már nagyon vártam.

  - Kikapcsolják az artifact traiteket. Ezzel nem csak egy csomó hasznos képességtől (pl. selfhealek - cauterizing blink, dmg erősítő spellek, stb.) esünk el, de 15 iLVL-től, és egy rahedli HP-tól is. Arról nem is beszélve, hogy a Legion alatt Baseline-nak, és erősnek számító képességek - amik a legtöbb class esetén beépültek a rotába - választható talentek lesznek, egy másik jó talent elől elvéve a lehetőséget. Vicc. Minimum baselinná kellett volna válnia az összes Artifact képességnek.

  - Jön a rendkívül szükséges és szerethető statsquish, aminek köszönhetően a régen könnyen farmolható contentben is találhatunk új meglepetéseket. Pl. hogy egy boss amit hetente öltél egy mountért különösebb gond nélkül a harmadik képességével random basz agyon, mert nem sikerült jól belőniük a skálázást. (A Warlordsban legalább az old raideket jól megoldották, bizonyos szorzókat alkalmaztak, ami közel akkorára növelte a dmg-ed, mint amekkora lett volna statsquish előtt). Arról nem is beszélve, hogy újra 1000-es nagyságrendű lesz a sebzés, ami mennyivel coolabb már, mint 10 milliós criteket lőni. Hmm. A remek stat squish azzal is jár, hogy csomó hasznos secondary statból kevesebb lesz rajtad, mint a prepatch előtt. Királyságos.

  - A lehető legtöbb forrásból nerfelik a goldszerzési lehetőségeket. Többek között ha szerencsés voltál world questenként fixen 150 gold üthette a markod, és esetleg némi order resource és artifact power token is. Na ennek pl. most nyissz. Igazán quality of life change, és igazán szükséges.

  - A különböző CD-k GCD-re kerülésével még egyet rúgnak az amúgy is kiherélt, és erejüket vesztő karakterekbe. De úgy látszik ez egy új kiegnél okés, mogyorózzuk ki a játékosakat, és még tapsoljunk is hozzá.

  - Ha eddig nem lenne elég, akkor van tovább is. Nerfelnek bizonyos racial képességeket is. A BE-é például egy nagy kalap fos lesz, összemérhetetlen a korábbival.

  HIPHIPP HURRÁ OLYAN JÓ LESZ EZ A KIEG, MINT A WARLORDS VOLT!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Bandeetos

   https://uploads.disquscdn.com/images/2b987f38a70fab2bbb9c4cf1a5eaa0c2506387e42a6275bc2e2071e83b7f9d28.jpg

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Adi91

    😀 A mémet értékelem.

    De tény, az általam felsorolt változások nem tetszenek... Vannak viszont olyan dolgok is az új kiegben amik tetszenek:

    - Szépek lesznek a tájak. Tényleg.
    - Az Island expedition jónak tűnik.
    - A World PVP megoldás
    - A communities
    - Az új mountok

    De ezekkel a fentebb írt dolgokkal nem tudok azonosulni. És nem is értem, hogy miért/kinek jó, hogy letizedelik a karakterek képességeit/erejét.

    És akkor arra nem is tértem ki, hogy a kieg legnagyobb featurejének beharangozott Azerite armor rendszer mekkora egy hulladék
    gané fos lesz.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Tt

     Akkor itt még jegyezzük meg azt is, hogy a wc papír minőségét alulról súroló forint miatt a mostani dobozos kieg + gamecard kombóért kb. 4000 forinttal többet kell majd fizetni, mint amennyibe a Legion került megjelenéskor gamecarddal együtt...

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Szamuráj Dzsekk

      És ezért is a Blizzard a hibás?

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Tt

      Láttál ilyen megjegyzést a mondandómban? Írtam ilyet valahol? Utaltam rá? Nem? Akkor mit kötekedsz?

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Don Dondon

   A goldflowt muszáj nerfelniük minden kiegészítő előtt, ha már elkötelezték magukat a WoWToken mellett. Aztán majd 8.x-es patchre megint azon kapod magad, hogy azért is arannyal dobál a játék, ha csak mérgesen nézel az ellenségre, addig meg lesz egy kicsit vadabb világ. Kevesebb arany így sem lesz a gazdaságban, csak felhalmozás helyett elköltöd majd szerszámra, paripára meg szakmára (ami miatt a Token árak is zuhanhatnak egy nagyot, de ez csak spekuláció).

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Strayhand

   Nem értem, mi ez a "tizedelik a karakterek erejét". Attól, hogy elvesztesz 15 ilevelt, meg pár traitet, még nem fogja leütni egy mob a karakteredet. Mit nem fogsz tudni megcsinálni a rendkívül releváns pre-patch-ben, amit eddig meg tudtál? Most az, hogy egy hónapig a 120-ra kitalált dolgok hogy fognak működni, az rajtad kívül kb. mindenkit hidegen hagy. Nem értem, miért attól érzed erősnek a karaktert, hogy 10 milliós számokat látsz a képernyőn. Engem soha nem érdekelt, mennyit sebez 1-1 képességem, ha megkérdezik, sose tudom megmondani. Mert rohadtul leszarom (a témában releváns két darab számot kiírja nekem a skada:)). Nálam ki van kapcsolva minden szám a hp-csíkokon (csak eltakarja...) abból ahogy a csík áll, látszik, hogy áll a fight. Ha nem írna ki semmilyen számot a játék, akkor is tök ugyanazt tök ugyanúgy kellene csinálni... Vagy akkor te rögtön abba is hagynád, mert semmit nem sebzel hiszen nem írja ki...? Kizárólag range-checknek használom a röpködő számokat (melee-ben a sok effekttől néha elkeveredik az ember, de a röpködő számokból látod, hogy eltalálod a bosst:)). Amúgy gondolom pl. egy csomó erőforrást megtakarítanak azzal, hogy a játéknak és a gépednek nem tízcsillió számjeggyel kell számolnia, hanem csak mondjuk öttel. Nekem pl. nem képernyőnyi sorok repkednek felfelé, hanem csak pár találatot jelző számjegy, szóval nekem ez cool.:) Ettől még ugyanúgy mondjuk 2 ütésre ütök le egy normál mobot, mint előtte, szóval nem lesz tizszer gyengébb a karakterem...

   A goldról meg annyit, hogy a mythic+ boostok meg a felépített bázisok által termelt havi több százezer golddal a többszöröse bejön egy havidíjnak, bőven marad másra is. A Blizzard egyébként érdekelt abban, hogy goldból vedd a havidíjat, mert azon eleve másfélszer annyit keres... És akkor még a shop egyéb cuccairól nem is beszéltünk. Azokat mind mások fizetik ki nekik euróban. Ezért is tudsz megvenni pl. egy havidíjat, ha van mondjuk 2 karid maxon kipimpelt class hallal. Ahogy Draenorban is meg tudtad ezt csinálni a garrisonnal.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Szamuráj Dzsekk

    Szerintem engedd el 😀 Adi91 a rinyáláson kivül nemsok mindenhez ért... 😀

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Szabolcs Galambos

     Az szar lehet, mert abban is csak egy alsó-közép szintet hozott.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Adi91

    Ahogy lentebb is írtam, nekem az számít coolnak ha minél nagyobbak a számok. Nincs is coolabb egy 10 milliós critnél.

    És ahogy írod " Ha nem írna ki semmilyen számot a játék, akkor is tök ugyanazt tök ugyanúgy kellene csinálni... Vagy akkor te rögtön abba is hagynád, mert semmit nem sebzel hiszen nem írja ki...?"

    Valszeg igen. Hiszen ha nem írna ki számot a játék, akkor nem lenne dmg-e a spelleknek, márpedig ha nincs dmg-e a spelleknek, akkor mindegy, hogy milyen spellt nyomsz, úgyis sebez. Ha mindegy, hogy milyen képességet nyomsz, akkor minek vannak a képességek? Na a WoW szerencsére nem ez a játék.

    " A Blizzard egyébként érdekelt abban, hogy goldból vedd a havidíjat, mert azon eleve másfélszer annyit keres...": Akkor miért nem mindegy neki, hogy bent marad-e egy lehetőség a gold megteremtésére? Egyébként megjegyzem, hogy attól, hogy vannak a followereknek ezek az abbilitijei még nem mindenki feküdt rá erre a dologra, sőt. Az meg a másik, hogy ez nem is az a kategória, hogy ülsz és hullik a gold, hanem ki kell menni a worldbe, csinálgatni a questeket, amik persze 120-on biztos jóval triviálisabbak lesznek, mint most (jó persze, most is azok), de szerintem simán elfért volna, ha bent marad. Kit bántana? Tisztában vagyok vele, hogy az új kiegben is biztos számos goldforrás lesz, nekem csak az elv nem tetszik, ahogy kezelik.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Strayhand

     De attól, hogy nem írja ki a számot, még nem mindegy, mit kell nyomnod. Nem értem ezt a furcsa logikádat... Pl. anno a Street Fighter vagy a Mortal Kombat se írta ki, csak volt egy csík (lásd boss hp csík). És volt kisütés meg nagyrúgás, meg voltak kombók, szóval tudtad, mit kell miután nyomni hogy nagyot sebezz. De nem írta ki, hogy ezret, vagy milliót sebeztél, hanem csak azt láttad, hogy a csík hossza csökkent. Igen, valami vizuális indikátor nyilván mindenképpen kell, hogy legyen, de elég egy boss hp csík meg egy saját hp csík, healernek meg pl. hogy tudja, melyik a kisheal meg melyik a nagyheal, tanknak mutatja vörössel, hogy ki támadja őt, stb. És onnantól tökmindegy, hogy ezret vagy milliót ír ki. Szerintem pont attól lesz jobb a beleélés, hogy nem röpködnek számok a játékvilág levegőjében a karaktered feje felett... Minél kevesebb mesterséges elem töri meg a játék világának feelingjét. Pl. igyekszem az UI-t is minimálisra redukálni, mert sokkal feelingesebb, ha csak a játékvilágot és a karaktereket látom.

     Amúgy meg tényleg elég értelmetlen ilyeneken túlságosan idegesítened magad, pláne egy magyar fórumon, mert ettől úgyse fog semmi változni. De én is voltam ilyen régen, majd ha annyi idős leszel mint én, már szerintem téged se fognak ilyesmik zavarni.:D

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • pepipapa

    De lefogja...Van olyan WQ mob most mar, ami a tank palamat majdnem kinyirja 1v1-ben, mert a dpsem mar nem eleg nagy es megszakithatatlan, novekvo sebzesu spellje van....

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Strayhand

     Ha úgy gondolod, hogy szar a scaling valahol, akkor lehet jelenteni, és ha tényleg annyira szar, akkor az nyilvánvalóan bug és javítják. De amúgy melyik mob az? Hadd nézzem meg a tank rugómmal.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • pepipapa

      Orulok, hogy nyomonkoveted az esemenyeket....az elmult 12 napbol majd minden masodik nap jutott 1 hotfix, benne a scaling javitasarol, de csak neked belinkelem a legutobbi, nagyobb mertekut: "We've just applied a hotfix that reduces the damage dealt by creatures between level 1 and 100 by up to 16%, and reduces their health by up to 24%. Until a subsequent fix (targeted for next week) to update clients with the new data, unit frames may not reflect the change in creature health, but combat should be faster and a bit less lethal across the board while leveling.

      Thank you for your patience - we'll continue to monitor both logs and feedback closely, and will make further tweaks if needed."

      Meg igen, rugoval probalj single targeten, tutira olyan dpse lesz, mint 1 pala tanknak... ..klassz osszehasonlitas...

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Strayhand

      Szóval most az a bajod, hogy javítgatják a scaling problémákat...? Igen, valóban leszarom ezeket a hotfix leírásokat, mert nagyjából úgyis nyilvánvaló, mi van bennük, ahogy a mellékelt ábra is mutatja. Egyébként te is mehetsz dps-ként, ha szerinted az a gond, hogy kevés a dps. Pont azért kérdeztem, hogy melyik mob ez, mert én még olyannal nem találkoztam, amit rugóval ne tudtam volna facetankolni. Sőt, manapság általában még a healelős gatyát se kell használnom (mondjuk nem mintha olyan sokat wq-znék mostanában, mert minek). Menj te is dps speccel, ha szerinted a dps a gond, probléma megoldva.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • pepipapa

      Jujj...Kapsz 1 upvoteot, mert erdekesen vagy sotet...Ki mondta, hogy baj? Csak eppen ez 1 honapok ota letezo problema (es nem is kicsi, csak hat eppen a white knightok nem szoktak hallani az ilyesmirol....neha meg akkor sem, amikor mar maga a blizz is elismeri..) Azert volt a szintezesrol, mert e fento WQ es a ;enti idezet is PELDA..tudod mi az a pelda? https://wikiszotar.hu/ertelmezo-szotar/P%C3%A9lda
      Ajanlom a 6-10 jelentestartalmakat....

      "Menj te is dps speccel, ha szerinted a dps a gond, probléma megoldva."
      No comment...visszavonom az upvoteot, mert ennyire senki sem lehet sotet.....

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Holisir

   Eskü azért járok ide hogy nézzem a sok low gyerek értelmetlen sírását mint pl a tiéd is... miért kéne baselinera rakni 1 olyan skillt amit 1 adott fegyver adott aminek az erejét elvesztjük? fk logic... miért lenne jobb a 10milles crit mint egy 1000es? biztos sokkal jobb 7 számjeggyel operálni mint 4el nem? "A remek stat squish azzal is jár, hogy csomó hasznos secondary statból kevesebb lesz rajtad" Mivel most többet ér a legtöbb classnak az elsődleges sőt még a wdps is mint a másodlagos stat emiatt igen jobb lesz... 😀 mikor a casual sír a változás miatt

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Adi91

    🙂 Low 🙂 Casual. 🙂 LOL. Csak azért low és casual valaki, mert nem veri ki a faszát az új kieg fantasztikus újításaira? 😀 Ne már. Attól, hogy van egy véleményem a dolgokról, még nem biztos h low vagyok, vagy casual. De ha Te mondod biztos úgy van 😀

    "miért kéne baselinera rakni 1 olyan skillt amit 1 adott fegyver adott aminek az erejét elvesztjük?"

    Egyébként pont ez a baj, hogy a fegyver erejét elveszítjük. Nettó faszság. Szűnjenek meg persze bizonyos képességei, mint pl. a Netherlightos traitek, de hogy olyanok szűnnek meg amik kvázi baselinná váltak, és beépültek a rotába/a mindennapi használatba, esetleg funok mert módosították a játékélményt valamennyire, azzal nem tudok kibékülni.

    Miért jobb egy szőke nő, mint egy barna? Kb. olyan ez a kérdésed, hogy miért jobb a 10milles crit, mint az 1000-es. Azért, mert nekem ez tetszik jobban. Nincs olyan agyi csökevényem, hogy nem tuddok bizonyos mennyiségű szám felett számolni. Nekem kifejezetten tetszettek a 10 millás critek, és sajnálom hogy megszűnnek. Számomra cool volt. Ilyen picsányi számokat kevésbé lesz cool nézegetni. Persze arányaiban nem változik a sebzése a spellnek, de a feelingje teljesen más (számomra).

    Secondary statok: Megintcsak a feeling. A pörgős játékmenetet szeretem. Kevesebb secondary stat, kevésbé pörgős játékmenet. Nem kell agysebésznek lenni, hogy ez kijöjjön. Attól, hogy csak primary stat lesz az Azerite armoron, az még nem jelenti azt, hogy arányaiban több is lesz belőle, mint mondjuk egy Tier-set itemen volt a Legionben, vagy egy korábbi kiegben. Szóval lehet, hogy jobb a primary stat most, de érted, elég fos azzal érvelni, h nem baj h nem lesz secondary, amikor lesz primary. Az eddig is volt. Vagy rosszul tudom, és a korábbi contentekben nem volt primary stat az armorokon? Hmm.

    Összességében: Mennek az Artifact weapon traitje, a set bónusok, a legendaryk. Jönnek az Azerite armorok, és még...? Kapunk új képességeket a szintezés alatt? Ja nem, mert azt a Legionben kivezették, hiszen ott azzal érveltek, hogy ezt az Artifact weapon nyújtja, és külön nem kellenek perkek/abbilityk. 3 dolog megy, 1 jön. Ne mondd, hogy ez egál. Ez lófasz.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Holisir

     De a sírás sem megoldás ezt szerintem te is nagyon jól tudod... ugyan olyan erős marad a karaktered mint traitekkel volt. max jobban kell figyelni mert kimegy 1-2 surv trait

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Adi91

      Persze, nem az nyilván. Véleményt formáltam. Annak amivel nem értek egyet a megfelelő fórumokon is hangot adok, hátha. Az itthoni WoW közösségben kb. ez az egyetlen fórum jellegű felület.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Bandeetos

      https://uploads.disquscdn.com/images/2322986abb4012e42ae00974a83243f82a04ccd841365ede0fece327e9fff1df.jpg

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Delfi

      A sok értékelhető vélemény amit tolsz, tényleg segít mindenkinek, értékes tagja vagy tőle a kommentelőknek.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Bandeetos

      90%-a kommenteknek értelmetlen pöcsméregetés és oda-vissza adok kapok, aminek semmi értelme, az adott témához teljesen felesleges. Vittem egy kis pluszt bele amit legalább 6 ember értékelt, már megérte.
      Ha meg van pár akinek nem tetszik, hát ez van.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • pepipapa

      Azert nem semmi, hogy 1 mondaton belul siman ellentmondtal magadnak....Most akkor vagy ugyanolyan eros marad vagy kimegy 1-2 surv trait?

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Holisir

      Arról hallottál már hogy nem érzed igazából a változást nem?

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • pepipapa

      Most akkor kell az az 1-2 tulelesi cd vagy sem.?.Ha kell, erzem a valtozast, mivel eddig nem kellett....de akkor ugyebar nem ugyanolyan eros....Szoval dontsd mar el...

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Holisir

      Inkább állj be te is abba a sorba ahol a sírás a divat 😀

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • pepipapa

      Az ervelesi metodusod lenyugozo...:D Te szoktal transzparenssel jarkalni Pesten, hogy "Hulye vagyok, de jogom van hozza!"?

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Holisir

      Vágod azért vagyok szerinted hülye mert te indokolatlanul belekötsz az emberbe. right 😀 Ha szimpatizálsz az értelmetlen sírással az a te gondod de akkor rólad is van 1-2 sztereotípia nem gondolod? 😀

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • pepipapa

      Indokolatlan? Latod, hogy joggal hivlak hulyenek? Tippelj, hany hotfix jott ki az elmult heten? Elarulom :18., 19., 20., 23., es jo esellyel holnap is lesz valami....es 18-an jott ki a patch....Koztuk szarra reportolt (Betaban) scaling problemak (nem mintha WoD nem lenne mar hosszu honapok ota teljesen elbarmolva..questmoboknak tobb healthje van, mint Legionos rareknek....)
      Szoval ertem en, hogy szerinted felesleges a siras, amiatt hogy unalmas es bugos szar a prepatch, de mivel lathatoan lila fingod sincs az egeszrol (1 kurva ervet nem hoztal fel) igy nagyon nem kellene csodalkozni, ha lehulyezlek (vagy batran vezesd le valami logikus modszerrel, miert nem netto baromsag az elso kommented, ahol 1 mondaton belul cafoltad magad....mert meg mindig arra varok..)

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Holisir

      Mert még mindig still csak te érzed öncáfolásnak 😀 én személy szerint a karakterem erősségének a csökkenését nem érzem amiatt mert 1-2 túlélő trait ki megy mert helyette kaptam mást.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • pepipapa

      Ertem...fuck logic and common sense....Az neked nem erossegcsokkenes, ha ugyanannal az ellenfelnel, ahol eddig nem kellett a tulelesert barmit is hasznalni, most mar kell...es ez neked nem oncafolas...Hat no comment....Vegul is 3 barack es 5 narancs is 8, meg 3 narancs es 5 barack is....nincs kulonbseg..../facepalm...(es nem erted, miert hulyez le valaki? Tenyleg?:D Lenyugozo.....)

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Holisir

      Hát ha erősebb az a deff cd amit kaptam mint a trait amit elvettek akkor nyilván nem fogok különbséget érezni, sőt 🙂

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Holisir

      És az hogy 1 adott boss vagy mob most el van cseszve skálázás miatt az megint más dolog, ami eddig 5-10%ot sebzett most 50%ot az nem azt mutatja hogy erősebb e 1 karakter vagy sem. Az azért van mert a blizz megint elbaszott valamit

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Holisir

      Vagy ha te most 1 szarul skálázott vagy bugos mob/bosshoz hasonlítod a prepatches állapotot akkor ez is elég nonsense mert ez a bfara van optimalizálva és nem a legionra. És az megint más kérdés hogy én nem az elcseszett skálázásról beszéltem hanem az előtted szóló "omg kiveszik az artifact skillt" dologra reagáltam hogy nincs effektív erősség változás / csökkenés (Számomra)

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Dagimaczi

  Nem sikerült felkészülnöm, de ez inkább open béta, mint pre-pach.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑