World of Warcraft Classic megjelenés -


WARCRAFT dbm_0926f

Készült 2018. szeptember 26. | írta Attila

10

Happy End

Azt hiszem, egyetlen olvasónknak se kell bemutatni a DeadlyBossMods addont, amely talán a legnépszerűbb kiegészítője a World of Warcraft-nak. Szeptember 16-án rossz hírrel jelentkezett az addon készítője, kiderült hogy az illető mostanában nem sétál épp az élet napos oldalán. Nem veti fel a pénz, ápolnia kell a 70 éves édesanyját, egy durva ínygyulladás keseríti az életét, ráadásul a gépe se bírja már a BFA mythic raidelést, így veszélybe került az addon fejlesztése is. Nem sírt, tényeket közölt. Innentől kezdve viszont hirtelen jó irányba fordultak a dolgok, és kiderült, hogy az egyébként meglehetősen savanyú és rossz indulatú WoW közösségnek a zord külső mögött azért mégiscsak arany szíve van. Gyorsan összedobtak a srácnak (?) annyi pénzt, ami már elég lesz a fogorvosi kezelésre, no meg egy új gépre is, de mint tegnap kiderült, ez utóbbival már nem lesz gondja… A Blizzard is tudomást szerzett a dologról, és az alábbi csomaggal lepte meg hősünket az MSI masszív támogatásával. Gondolom, több kommentárt nem kell fűzni a történethez. Maximálisa respect a közösségnek, a Blizzardnak és természetesen a Deadly Boss Mods fejlesztőjének.

dbm_0926

 

After my post, I thought I’d dial back my raiding a bit, re-budget my time so I could still focus on DBM full time but in a capacity that meant less stress and more productivity for the limited amount of time of just one person. Then, use that extra time to also catch up on IRL things, and maybe side things for extra money. Just me, leveling with all of you.

The support of community has been overwhelming. I honestly expected support to go down after my status post, not up. I had even put some apps/feelers out, just in case (despite my fear of working away from home)

However, with the massive support of community, DBM finally has the support for me to finally get additional help and resources to finally beat the logistics boss. As well as ability for myself and mother to finally be worry free about the burdens and strains we’ve been under for a while now and without me needing to risk leaving her unattended hours a day to do other work.

And now this: https://imgur.com/gallery/BnhOVsr This was an unexpected shock from Blizzard & MSI.

I cannot thank community or Blizzard or MSI enough for all the new support I’ve received, other than focusing on health, family, and continuing to make DBM best mod I can for WoW community until the end of WoWs days.

dbm_0926l

Tetszik(7)Nem tetszik(0)

Tags: , ,


 • bithalver

  Respect.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • CRA

  Hát akár fel is vehetné a blizz a csávót, ráférne egy kis raid ui ráncfelvarrás a játékra, pár dolgot igazán implementálhatnának, hogy ne kelljen annyit addonozni.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Attila

   Az az igazság, hogy a Blizzard már felajánlott neki egy állást, de a csákó visszautasította, mert Georgia-ban él, és nem akarta magára hagyni a beteg anyukáját. :S

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Delfi

    Sosem értettem, hogy a Skype és a távoli munkavégzés korszakában miért is kell költözni?

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Attila

     Azért mert a Blizzard nem dolgoztat távmunkában. Ilyenek.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Delfi

      Ez csak egy kifogás. Nincs semmi jelentősége, hogy ott ülsz-e személyesen egy asztal körül vagy pedig skypeon hallgatod/szólsz bele az ötletelésbe. Ha valóban kellett volna nekik a srác, akkor ő lett volna a kivétel.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • ben2

     Főleg IT security okokból. Az A kategóriás játék kiadóknak bedolgozó alvállalkozó cégeknek brutál IT vizsgálatokon kell keresztül menniük, hogy egyáltalán aláírják velük a szerződést, aminek egy magánember nem tud megfelelni.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Delfi

      Mert ha ott ülök vele szemben akkor megfelelek? 🙂

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • ben2

      Nem neked kell megfelelned, hanem a munkahelyi körülményeidnek. Egy céges irodában jobban lehet garantálni a bizalmas adatok biztonságát, mint otthon a privát gépeden. Lehet ezen vitatkozni bármeddig, de amikor több százmilliós projectekről van szó, akkor a dolgok mindenhol így működnek.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Szabolcs Galambos

      gondolom több száz millió usd-ről beszélünk. 100M huf nagyságrendnél van Isec vizsgálat, de simán nem követelik meg az onsite jelenlétet.

      mondjuk anyuka átköltöztetése is belefért volna a számlába szerintem 😀

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑