World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT heritage_1010

Készült 2018. október 10. | írta Attila

2

Vérelfek és Törpök öröksége

A 8.1-es patch-ben a Blood Elf és Dwarf karakterrel jelentkező játékosok – ha Exaltedek Silvermoon City-nél, illetve Ironforge-nál – belevethetik magukat egy baromi hosszú küldetéssorozatba, aminek a végén a jutalom a saját fajuknak megfelelő Heritage Armor set lesz. Mind a két küldetés elérhető már a PTR-en, és a Wowheaden meg a Blizzplaneten a részletek is megtekinthetők, és persze spoileresek. Aki szereti a meglepetéseket és érdeklődik a set iránt, elég annyit tudni, hogy a patch megjelenése után az orgrimmari és a stormwindi nagykövetségre kell bekukkantani. Mielőtt beindulna a szokásos rinyálás, a Blizzard már jelezte, hogy a többi faj is számíthat a későbbiekben saját örökségre.

We’re just doing these first two races for now, but this is something we look to continue to build on– just as we are with Allied Races; because I think racial identity is a really important aspect of World of Warcraft, and anything we can do to strengthen the connection that people feel with their characters is something we’re excited about.

dwarf_heritage_1010 bloodelf_heritage_1010

Tetszik(4)Nem tetszik(0)

Tags: ,


 • Gábor Fehér

  Wowheaden már írták hogy ez lesz a blood elf heritage armor 🙂

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • olasz

   A dwarfos az tenyleg nem rossz :p de a blood elf es az ha ez lesz az a set..... tbc ben millio ilyen volt az npc ken. Kaelthas sunstrideres feeling copy.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑