World of Warcraft Classic megjelenés -


WARCRAFT saurfang_1012

Készült 2018. október 12. | írta Attila

11

Saurfang nyomában

Mint tudjuk, Saurfangot a Szövetség őrizetbe vette és a Stockade-ben tartja fogságban. Viszont nagyon úgy néz ki, hogy… És innentől fogva minden spoiler, amit már el se olvastam. A Blizzplaneten részletes összefoglalót találtok a 8.1-es patch-ben bekövetkező eseményekről, amit tényleg csak azoknak ajánlok, akit nem zavarnak a spoilerek.

saurfang_1012b

Tetszik(2)Nem tetszik(0)

Tags: , , ,


 • Don Dondon

  Hát ebből azért olyan sokminden nem derül ki, csak annyi, hogy...
  S
  P
  O
  I
  L
  E
  R
  ...Saurfang kijutott Stockadeből és Swamp of Sorrowsig menekült. De biztos önerőből tört ki? Nem sok értelme volna, mert mikor utoljára jártunk nála, még maradni akart, meg aztán milyen tömlöc az a főváros szívében, amiből pár hónapon belül már a sokadik ellenség szabadul ki. Az is lehet, hogy a Szövetség direkt engedte, hogy megszökjön, hogy ármánykodjon Sylvanas ellenében. Mindenesetre a küldetés végén megint eltűnik, a felkutatása direkt sikertelen volt, szóval szinte semmit nem haladt előre ez a cselekményszál, elég placeholder történetnek tűnik, ha ilyen tempóban halad Saurfang balladája, még a következő kiegészítőben is a szabadcsapatait fogja szervezni (bár Zappy boi már biztos vele van).

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Naliviel

   Én épp ellenkezőleg látom. Ha a Dark Portalhoz megy akkor nyilván nem akarják előre lelőni mi fog történni, viszont ebben az esetben nagyon jól megágyaztak a sztorinak és most indul be igazán a buli.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • olasz

    Nem tolom a kieget. De ilyesmi latolgatasok mindig erdekelnek. Tehat tudatlan vagyok . Olvgatni viszont szoktam. Tehat a dark portal blasted lands on nyitva van ? Es saurfang oda igyekszik ? Mondjuk naga van dogivel outlandon meg sok minden mas :p

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Szolo

     A Dark Portal most már szerintem Draenorra visz, és tényleg nagyon arra megy a sztori, hogy Saurfang átmegy a Draenorra az ottaniakért, hogy valahogy velük, meg az itteni hithű hordásokkal (játékosok) űzze el Sylvanast. Nagyon WoD 2.0 és MoP 2.0 keverékének tűnik, amerre a sztori halad. Bár így beváltódna Yrel igérete, hogy még találkozunk vele.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • olasz

      Jol hangzik :p koszi az infot. Deee hogy hogy drenorra es nem outlandra ? Outlandra mar hivatalosan at se tudnak menni ? Ertem en hogy wodban ugyan ugy a dark portalon mentunk. Es outlanddaal mi van ? Azon kivul h content szempontjabol semmi ?

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • ragadozo88

      Outlanden(már mint az amelyik bc kieggel jött) elvileg úgy van ahogy hagytuk, legalább is max az ott élő fajok vannak konfliktusba egymással, meg gondolom a legion azért próbálkozik ott is megvetni a lábát ismét, bár most hogy Sergaras kikerült a képből, illetve Mannaroth, Kiljaden és Archimonde végleges haláláva valszeg polgárháború dúl a legionön belül a twisting netherbe, hacsak nincs további hierarchia sorrend, olyan szereplőkkel akiket még nem ismerünk név szerint. Bár mivel a legion valahogy működött Sergaras és az eredarok előtt is, ezért biztos megoldják. Az Ilidarik meg elvileg mostmár szövetségesek, kérdés hogy a bázisuk most hol lesz, mert ugyebár Black Templet Akamaék vissza kapták. Illetve hogy a 3 frakció, Naga (Coilskar), Broken Draenai(Ashtongue), Demonok(Shivara), már mint az Ilidarin belül, mennyire jönnek ki egymással most hogy a közös ellenség már nincs. Különös tekintettel Fel Orc-okra(Fel horde) mert ők a legion alatt nem jöttek segíteni.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Don Dondon

      Ha alternatív Draenorra vinne akármilyen közvetlen portál, akkor nem kéne a mag'har szövettséges faj küldetés elején annyit pöcsölni, hogy Oculethék valahogy egyáltalán odajutassanak minket. Hivatalosan a WoD úgy végződött, hogy megöltük Archimondeot majd a helyi lakosok örömére elhúzunk Gul'dan után annak tudatában, hogy soha vissza ide nem térhetünk. Hacsak nem kattintunk véletlenül a Garrison Hearthstonera a táskánkban vagy egy Ashran portálra - mert szándékosan ilyet biztos csak mazochisták csinálnának - de ezekre, mint kapocsra csak játéktechnikai okokból van szükség, egyébként valami nagyon erős mágia és rafináltság nélkül oda most nem vezet út.
      Illetve történeti szempontból is problémás lenne már megint a Dark Portalt nyúzni - lassan többen mentek már át rajta, mint egy-egy népszerűbb hazai pornószínésznőn.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Dagimaczi

      "Hacsak nem kattintunk véletlenül a Garrison Hearthstonera a táskánkban
      vagy egy Ashran portálra - mert szándékosan ilyet biztos csak
      mazochisták csinálnának"
      Tekintve, hogy egy teljesen felépített garrison még mindig termel aranyat, azonkívül bizonyos gyártási folyamatokhoz szintén hasznos. /+ acievement pontok miatt, transmog miatt...:DD

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ragadozo

   Van spoiler funkció discusson :).
   minta:
   Spoiler
   spoiler tartalma
   x helyére 'spoiler'-t kell írni.

   Ha esetleg tudtad és direkt nem azt használtad akkor nem szóltam :).

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Don Dondon

    Nem direkt, sőt, még direkt igyekeztem is, hogy úgy tördelje a blogmotor, hogy az oldaldobozban ne látszódjon a spoiler. De mostmár átszerkesztettem, senki nem fog még véletlenül sem csalódni.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • ragadozo88

     Rendben, amúgy remélem nem voltam félre érthető, mert amúgy csak segítő szándékkal írtam :).

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑