WARCRAFT brawl_1017

Készült 2018. október 17. | írta Attila

3

Tarren Mill vs. Southshore

Egészen az ősidőkig vezethető vissza a Tarren Mill vs. Southshore world PVP küzdelmek hagyománya, amikor még BG-k nem voltak, de Honor már igen. Máig emlékszem a borzalmas lag fesztiválra, amit a tömeges összecsapások okoztak az akkor még igen csak soványka WoW-os infrastruktúrának. Szerencsére a Blizzard is emlékezett a régi szép időkre, ezért felelevenítette a hagyományt a WoW 10 éves születésnapja idején, a modern WoW-ban pedig mint PVP Brawl tér vissza a vérre menő küzdelem. Tegnap kezdődött és jövő hét keddig tart a harc. Csak egy kattintás a Group Finderre, és már mehetünk is.

Every other week, a new PvP Brawl will be available to players looking for something just a little different. Each Brawl will offer a variety of modes, rules, and scenic changes to the usual Battleground gameplay, and you’ll find them in the Group Finder tool (hotkey “I”) in the Player vs. Player tab.

Originally introduced as a part of the World of Warcraft 10-Year Anniversary event, this Brawl harkens back to the early days of WoW PvP, with an epic battle between the two towns of Tarren Mill and Southshore. In this game of war, you’ll need to work as a team and deplete your foes’ resources to claim victory.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags:


 • warruth

  De mi most az alli bázisa?
  Southshore-t már rég elpusztította a Helcular meg a többi forsaken.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Don Dondon

   A Brawl a régi Hillsbrad térképen játszódik, a WoW valamelyik születésnapi eventje volt ez anno, néha újra felllövik az élő szerverekre, hogy színesítsék a kínálatot.
   Bár most, hogy Undercity elesett teljesen elképzelhető, hogy a Szövettség elkezdi visszafoglalni Eastern Kingdoms egyes északi részeit (a Warfronts legalábbis lehet, hogy ilyesmiben fog végződni), de ott azért még nem tartunk.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • ben2

  Az ilyen tömeges összecsapásokkal csak annyi a gond, hogy amelyik csapatban több disc priest van, az nyer. Legalábbis pug-al, ahol nem nagyon van lehetőség koordinálni, hogy mindenki a tömegben megbújó healereket üsse.
  Ugyanez van IoTs-on a workshopnál: ahol több a disc az viszi, vagy AV-n az alli bázisnál: ha a hordánál több a disc, akkor lassan de biztosan elfoglalják a bunkereket, ha az allinál, akkor visszaverik a támadást.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑