WARCRAFT wc_1102

Készült 2018. november 2. | írta Attila

8

Warcraft III: Reforged

OK! A katarzis elmaradt idén, de legalább nem maradtunk teljesen szárazon, hisz bejelentették a legendás Warcaft III remastered verzióját. Teljesen felújított modellek, 4K felbontás, 62 misszió, négy játszható faj, és persze a közösség által készített tartalmak. Az is adhat némi okot az örömködésre, hogy a megjelenésre nem kell már olyan sokat várni: valamikor 2019-ben tehetjük rá a mancsukat e klasszikus RTS felújított verziójára. Kis mókusoknak 30 euró az ára, nagy mókusoknak pedig 40, mivel ehhez a magasabb árhoz jár egy fancy WoW mount, egy spéci Hearthstone hátlap és négy HS hős is. További infók a hivatalos weboldalon, alant pedig egy rakás videó.

Tetszik(1)Nem tetszik(0)


 • Kiss Bálint

  Azért akinek megvan az eredeti Warcraft III + TFT annak járna némi kedvezmény.
  Most kvázi ugyanazt a játékot kell megvenni, amit már egyszer megvettünk, csak szebb köntösben...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

   True.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • nadjp

   Nem kell

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • usul

  A Warcraft 3 rajongó énem örül ugyan, de másrészt valahogy még is szomorú vagyok. Nem tudom megmagyarázni, hogy miért, de nagyon furcsa volt nézni ezeket a videókat. Mint amikor egy általad szeretett film-klasszikus digitálisan felújított változatát nézed...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

   Abszolút ülök a hypevonaton de az emberarcú ork az introban azért kissé lelombozott... Egyébként tényleg megvan a réginek a bája, én is jobban szeretem.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Don Dondon

  Mondjuk azt nem értem miért Uthert rakják rá minden bélyegképre, mikor ő néz ki legszarabbul. Az ork és tauren modellek besza-behu komolyságúak, s az elf egységeket még nem is láttuk, de az emberek többsége nem valami szép. Mindennek ellenére viszont nem különösebben izgat, ha csak nem lesz modolható.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Zero

   World editor lesz (0:53).

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Don Dondon

  Na végül rávettem magam, végignéztem ezt is, és hát teljesen más volt a hangulat, mint a többi panelen. Nem akartak ezek semmit eladni, beültettek 5 átlag kaliforniait a színpadra Grubbyval, akikről kiderült, hogy amúgy fél életüket a Blizzardnál dolgozták le, majd kellemeset beszélgettek bármiféle feszengés nélkül. Még azt a szemtelenséget is megengedték maguknak, hogy a végén visszakérdeztek a moderátornak meg elsütöttek egy csomó rossz poént.
  Mondjuk sok újdonság nem derült ki, azt próbálták ecsetelgetni, hogy elvileg a régi kliens és az új 100%-ban kompatibilis kéne, hogy legyen egymással, vagyis ha valaki elindít egy multi lobbyt az aktuális verziójú régi WC3-ban, akkor elvileg akár együtt is játszhatnék vele a WC3 Reforgedből. Mondjuk ezt így konkrétan tényként nem mondták és én is nehezen tudom elképzelni, hogy technikailag működhetne, de úgy tűnik, hogy itt tényleg csak arról van szó, hogy pár unatkozó alkalmazott kísérletezni kezdett a játék modern grafikai motorra való átültetésével, aztán lett belőle egy kiadható felújítás.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑