World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT classic_1102

Készült 2018. november 8. | írta Attila

17

UPDATE: Korlátozott játékidő

UPDATE A BlizzCon virtuális jeggyel rendelkezők egészen hétfőig bóklászhatnak a WoW Classic demójában, ráadásul a korábban meghirdetett korlátozott játékidőt is törölték.

It’s been awesome seeing all the excitement building around WoW Classic and the play-at-home demo we released as part of the BlizzCon Virtual Ticket. So awesome, in fact, that we’d like to keep the party going for a few more days!

We’ve extended the duration of the WoW Classic Demo to last through the weekend, ending at 10 AM Pacific time on Monday, November 12. That should give you plenty of time to track down those remaining Zhevra Hooves, or finish cooking up some Westfall Stew.

We hope you’re enjoying the WoW Classic Demo and can’t wait to share the full game with you next summer!

 

A virtuális BlizzCon jeggyel rendelkező játékosok holnaptól vethetik bele magukat a WoW Classic demójába. Ahogy azt már korábban beharangozták a nagy érdeklődésre való tekintettel időkorlát lesz a demón, ami a gyakorlatban azt jelenti, hogy másfél órás időintervallumok állnak majd a játékosok rendelkezésére, amiből egy órát tölthetnek a játékban. Ami például azt jelenti, hogy egy óra játszás után kidob a rendszer és csak fél óra múlva enged vissza. Elviselhető korlátozásnak tűnik.

When the World of Warcraft: Classic demo becomes available to play at home on Friday, November 2, we will ensure maximum availability to players at home by initially establishing session limits.

When the demo goes live, we’ll use a playtime time limit and a cooldown (that starts when you first log in) to help as many people as possible play the Classic demo as much as possible. We’ll start with a playtime limit of a cumulative 60 minutes and a cooldown of 90 minutes. Here are some examples of how that might work:

• If you play for 30 minutes and then log off for 60 minutes, when you come back you’ll have a fresh 60 minutes.
• If you play for 60 minutes, you’ll be disconnected and then have to wait 30 minutes before you can play again.
• If you play for 20 minutes, log off for 20 minutes, then play 40 more minutes, you’ll be logged off and wait 10 more minutes.

Our goal is to lift session limits as quickly as we feasibly can after the demo goes live. We will then only reinstate session limits if unexpectedly high demand returns.

We will update this post with further information on this, as necessary.

Thank you!

Tetszik(2)Nem tetszik(2)

Tags:


 • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

  Azt hittem este már szelhetem keresztül Barrens rónaságát. meh.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Attila

   Egyébként nem kizárt, de este 8 előtt szerintem felesleges még próbálkozni.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/1654804591213245/ Kovács András

  1 óra alatt egy jó kis UBRS le se megy.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Megmondoember Vol. 2

   Főleg a Barrensen, lvl 17-esként. 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • https://www.facebook.com/app_scoped_user_id/1654804591213245/ Kovács András

    Barrens-ből pont elég volt annyi amennyit 5 évig játszottam. A vanila barrens felér a spanyol inkvizícióval.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Péter

  Ez így egy nagy baromság, jól kiszúrtak a játékosokkal. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • pepipapa

  "Elviselhető korlátozásnak tűnik."
  Melyik vilagegyetemben? Kimeriti az atveres fogalmat, mivelhogy a jegyek arusitasakor meg szo sem volt semmifele korlatozasrol..masreszt, pontosan lehet tudni a lehetseges maximalis jatekosmennyiseget es 2018 vegen, 1 multimilliardos cegnek nincs meg az infrastrukturaja ezt kiszolgalni? A helyszinen (es csakis ott) teljes mertekben ertheto 1 ilyen idoalapu korlatozas, mivel veges a gepek szama, igy rotalni kell a nepet..de a virtualis tickethez jaro hozzaferes korlatozasara nincs mentseg....

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Meridian74 – “CEU-t Arábiába!”

   nem is értem mire ez a faszság... mikor a szerver kapacitáshoz is bármikor hozzá tudnak tolni újabb és újabb szervereket, virtuálisan... Na, meg azt is pontosan tudták, h mennyi ticketet adtak el, ergo annyi erőforrást tolok hozzá erre a 2 napra... ez a tipikus faszrágás esete (spóroljunk ezen, a bevétel az meg jöhet számolatlanul).

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Loketto

   "This is the second round of changes, as the initial playtime limitations of 60 minutes every 90 minutes was removed last Saturday, only a day after the demo became available."
   Ez kimaradt a cikkből. Nem árt körülnézni mielőtt nagyon felhúzná magát az ember...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

    Es tegyuk hozza hogy mar vasarnap ota nincs ez a limitacio...

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Naliviel

   Ti arra tényleg nem jöttetek rá, hogy a korlátozás a tömegnyomor elkerüléséért van?
   Fun lenne úgy classicozni, hogy egyetlen questet nem tudsz csinálni mert 10 mobra vadászik 70 játékos.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • pepipapa

    Es te arra, hogy a szervereken limitalt jatekosszam lehet csak?

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Naliviel

     2 zóna játszható, ha egy zónán van 150 játékos akkor már elviselhetetlen a nyomorgás. A Blizz eladott több millió virtuális jegyet (legyen 2 M), aminek tegyük fel a negyede kipróbálja a classicot (500k) és nekik mondjuk nagyon optimista becsléssel a tizede játszana párhuzamos időintervallumban (50k). Mivel visszafelé fejlődünk így sharding nincs tehát kellene 150-200 realm. Ezzel remélem érzed a problémát.
     Egyébként a korlátozás levétele azt jelenti, hogy valszeg bekapcsolták a demo idejére a shardingot.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • pepipapa

      Ugye erted a virtualis szerver fogalmat? Adott 2 zona..2! Mindenki ott kezd es ott is fejezi be...Kerlek meselj meg arrol, hogy holmi idolimit (ha az egyiknek le is jar, logol helyette mas) hogyan is segiti a jatekosszam kontrollalasat.....(meg szajbaragosabban: adott 1 500 ferohelyes terem....beengedsz 500 embert, de max 1 orara..van aki hamarabb kijon, van aki csak a vegen, de akarhogy is, 1 ideig nem mehetnek vissza...Viszont a helyukre -valoszinuleg- azonnal megy mas...) Vagyis vagy volt eleg szerverkapacitas es mindenki belogolhatott valahova vagy sorok voltak es az idolimit szart sem jelentett...Elso esetben a limit felesleges, hiszen van eleg hely...Masodik esetben...szoppancs, hisz aki nem fert be az elso korben, az bizonytalan mikor lephet be....Nem hallottam arrol, hogy login sorok lettek volna...hat te?

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Naliviel

      A te példáddal: van egy 1500 ülőhelyes terem, ahova még tudsz biztosítani állóhelyet is, azonban egy bizonyos létszám (legyen random 1800) felett már túl nagy a tömeg és senki sem látja jól az előadást. A Blizz engedte akár 1800 felé is a terembe a látogatókat (ha láttál streameket akkor tudod, hogy mennyire iszonyat telített volt a 2 zóna) azonban tett egy 1 órás limitet, hogy ezzel csökkentse a bent tartózkodók számát. Ugyan a 2472. embert is beengedték volna, de a korlátozással próbálták elérni, hogy a bent tartózkodók valahol 1500-1800 között ingadozzanak.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ragadozo88

   Gyanítom hogy azért volt így, mert nem lett volna fair a blizzconra fizikailag elmenőkkel szemben, hogy aki elmegy drágább jegyért kevesebbet játszhat mint aki otthonról tolja. Mivel azonban a blizzconnak vége és az ottaniak is haza mentek most már nincs szükség a korlátozásra.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • zibuprofen

  Nem tudom eldönteni melyik a szánalmasabb ez a 60 perces semmi, vagy a mobilos "Diablo"...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑