World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT cinema_0123

Készült 2019. január 23. | írta Attila

21

Dazar’alor videók

Tegnap átadásra került a Battle for Azeroth második raid instance-e is, amihez epix videók is járnak. Alant következzen két kis film a friss contentből. Kommentárt nem fűznék hozzájuk, majd “élőben” szeretném őket látni.

Tetszik(4)Nem tetszik(0)

Tags: , ,


 • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

  Hogy döglött volna bele az a gnóm... Fuck the alliance!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • zibuprofen

   Heha

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • PaneuropeanBattleRam

   persze persze, ki hagyta aláaknázni azokat a lélekvesztőket?
   Jobban kellene őrizni a "nemzeti" vagyont, nem csak részegen feküdni a fedélzetközben:D

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Gábor Fehér

  Nagyon remélem hogy végre az allis vezetők közül is megmurdál valaki. Thrall lelépett, Garrosht kinyírtuk, Voljin szintén meghalt, most pedig ismét egy hordás vezető hal meg akit nem is démonok hanem az alli nyír ki :D. Az allisok meg elveszítették Variant és kb ennyi. Sylvanas kb most egy gonosznak van beállítva (még ha nem is teljesen az). Remélem Talajni idővel badass lesz mert ha nem akkor nem tudom ki fogja vezetni a hordát.....

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • zibuprofen

   Varian = 10 horda leader, szóval van még mit behozni. Amúgy meg nem értem miért jó ez neked. Ez ilyen 12 éves gondolkodás...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Gábor Fehér

    Jó lenne ha személyeskedés helyett valami indokoltat is írnál :D. Varian = 10 hordás leader? Te miről beszélsz? Thrall, Voljin, Cairne, Sylvanas mindannyian érdekes karakterek. évek óta úgy játszom hordában hogy mindig mi vagyunk gonosznak beállítva, az esetek nagy részében pedig hordás karaktereket ölet meg a blizzard. Ez lore és community szempontból is morálromboló. Most pedig van egy kieg amit a hordásoknak úgy kell végigtolni hogy van egy vezér akivel a közösség nagy része nem is ért egyet mert nem tudnak szimpatizálni vele, mivel nem értik mit miért csinál. Tessék adtam neked egy indokot miért kellene a hordába végre egy olyan vezér aki mögé be tud sorakozni mindenki. Ha erre megint olyat tudsz csak reagálni hogy ez 12 éves gondolkodás akkor pls kímélj meg tőle 😀

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Lord Alexandros Migraine

     Csak a nuncik nem értenek egyet Sylvanas úrnővel, minden igaz Hordás tudja, hogy a megdicsőüléshez vezető úton minimum félmillió fős élőhalott hadsereget kell feltámasztani. Egyet-egyet reggel, délben és este.
     Na de most komolyan - annak a csajnak legalább van egy személyisége, pont azért tud ellentmondásos lenni. Az Alliance oldalon meg van egy gyerekkirály aki elefántcsonttoronyban végig-AFK-olja az egész kiegészítőt. Megtámadták az elfeket? Jajj, most oda nem tudok menni, mert fáj a lábam. Új szövetségesünk van Kul Tirason? Majd Jaina elintézi, ha kell börtönbe zárják, száműzik, de Anduin nem ér rá, elfoglalt. Támadunk Zandalaron? Jó, majd küldjetek képeslapot. Na ez a morálromboló, nem Sylvanas története. Lassan a legutolsó fedélzet-sikáló tengerésznek is több ráhatása van a cselekményszálra, mint a vezérnek. Horda oldalon meg legalább néha feltűnik a sötét úrnő és érezni, hogy az ő akarata érvényesül a questgiverek által kiadott parancsokban.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • PaneuropeanBattleRam

      "Jajj, most oda nem tudok menni, mert fáj a lábam."
      Meg nagyon komoly veszteségeket szenvedett SW- volt erről hivatalos videó is.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Szolo

     Hát a Horda népeinek nem sok mindent köszönhet Azeroth, viszont annál több szándékos kárt okoztak, vagy próbáltak/próbálnak okozni.

     Orkok eleve nem is lehetnének Azerothon, csak direkt pusztítani jöttek.
     Trollok mint a csótányok mindenhova bevették magukat és különféle potenciálisan pusztulást okozó istenségeket próbáltak elszabadítani Azerothon. Na Bwonsamdi is lassan felér a Lich King szintjére.
     Taurenek még csak-csak, ők a legkevésbé "hordásak". Ki is lógnak a brancsból.

     Goblinok pénzért és hatalomért a saját anyjukat is eladnák, csak a pillanatnyi érdek vezérli őket.

     Blood elfek pedig majdnem elpusztították Azerothot Sargeras megidézésével. Ja és azóta se rombolták le a Kael'thas-t ábrázoló szobrokat és faliszőnyegeket, szóval nem érzik bűnösnek a tetteit. Esetleg annyi felhozható a védelmükben, hogy Arthas végül is sokuk rokonát megölte, és esetleg ettől pattant meg az agyuk.
     Panderenek meg a sok allied race csak kínos tartalomgyártás eredménye, azok nem igazán a Horda tagjai.
     Szóval eléggé jogosan van bűnösnek beállítva a Horda úgy en bloc...

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Gábor Fehér

      Van igazság abban amit írsz. Annyit hozzá tennék hogy Sargerast a Night elfek idézték meg Azsharával az élen, szóval azzal a Blood elfeket nemigen lehet vádolni.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Szolo

      Igazad van, összekevertem a két ellenséget. Kil'jaeden-t akartam írni, őt idézték majdnem Azerothra a Blood elfek.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • csabe

      Amikor először meg akarták idézni Sargerast még nem voltak night és blood elfek csak 1 nagy elf nemzet és pont azért lettek a blood/high elfek száműzve később mert ők voltak akik közvetlen Azshara alatt szolgáltak.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Gábor Fehér

      Igen ez igaz, viszont én abból indultam ki hogy Azshara a Kaldorei Empire királynője volt akik elvileg a night elfek. Az tény hogy a kaldorei birodalomba tartoztak a Highborne elfek is de elsősorban night elf volt a többség.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

      A trollok veszélyesen levannak egyszerüsitve. Az elfek elött létező ősfaj, valaha övék volt egész Azeroth de aztán szétszórodtak mindenfelé a robbanás után. A régi birodalmat akarták visszaállitani a megmaradt törzsek ZulGurubnál is (még ha blood god segitségével is...) és pont a hordás Darkspearek nem csatlakoztak ehhez, szóval ez kapufa. 🙂 A Zandalarik először vanillában még ahhoz asszisztáltak hogy Hakkar utjába álljanak, Catalcysmben pedig a Nazmiros blood trollok voltak a hunyók.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • zibuprofen

     Thrall "lelépett" te magad írtad, a mai napig él.

     Garrosht Thrall ölte meg, nem mi, akkor már nem volt warchief.

     Hordánál meghalt Voljin, Alliance-nál Varian. Ez 1:1.
     Varian leugrott hogy mentse az többieket, Voljint valami utolsó ratyi démon sebezte meg.
     Másik fontos karakter veszett még oda Tirion személyében.
     Valamint Darnassusban a sok értelmetlenül lemészárolt ártatlan. UC-ben katonák voltak.
     Végezetül mindkét oldalon játszok és az ilyen szintű megnyilvánulások továbbra is óvodás szintet képvisel.
     A "pls" 10 éve sem volt menő...

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Gábor Fehér

      Thrall lelépett, oda lett egy olyan hordás vezető aki eddig elég sokat letett az asztalra. Garroshról az elejétől látszott hogy milyen vezér volt (de szintén hordás). Voljin ugye meghalt ahogy te is említetted (őt még Thrall is elismerte hogy követni fogja, erre kinyírják). Tirion nem kizárólag Allihoz húzott, ahogy Khadgar sem. Darnassusban haltak meg katonák és civilek is. Sylvanas pedig megöletett ártatlan undeadeket is amikor találkoztak a szeretteikkel Arathi-n és el akarták hagyni a hordát hogy velük élhessenek. Mint ahogy számítottam rá, ismét egy személyeskedő megjegyzéssel zártad a mondandódat :). Annak hogy miként írom azt hogy please semmi köze a véleményemhez, te pedig ebbe valahogy beleszőtted hogy mi menő és mi nem. Van egy véleményem, neked is van, de már a második hozzászólásodba próbálsz olyan dologgal kritizálni aminek semmi köze a témához, ez kérlek az óvodás szint. Igen, mostmár én is személyeskedni fogok mert látom muszáj :P.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • warruth

  Akiket nem említettetek a szájkaratéban:

  Magninak bizonyos tekintetben hasonló az esete, mint Thrallnak. Valaha faction leader volt, de pályát váltott, és azótta mással foglalkozik.
  Ronin olyasmi mint Tirion. Eredetileg egy allis szervezethez tartozott, de az a szervezet egy diplomáciai okokból jó viszonyra törekszik az egyébként ellenséges frakcióval is. (Horda esetében talán Gazlowe-ot mondanám hasonlónak, mert az alli előtt is nyitva van a városa, de ha választania kéne, nyilvánvaló, hogy melyik pártra állna.) Sőt, Ronint - Tirionnal ellentétben - a Horda ölte meg.
  Greymane jr. meg nem volt faction leader, de potenciálisan az lehetett volna a jövőben, ha nem vágják ilyen rövidre a történtetét.
  Garroshoz meg Staghelmet tudnám hasonlítani, (egyfajta co-factionleader volt, legalábbis vanillában neki is ott volt a halálfej a szintje helyén) mindketten fontos személyek voltak, de aztán gonoszak lettek. Ejnye. (Archbishop Benedictus is hasonló.)
  A Horda még Varimathras személyében "veszített el" egy co-factionleadert.
  Honorable mentions: Lord Fordragon és Saurfang jr.

  Kihagytam valakit? Szóljatok!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Gábor Fehér

   Igaz, róluk meg lett feledkezve és így megnézve lassan én is belátom miért az a véleményem ami, keményen Horda-párti vagyok és van ami igazságtalannak tartok, de majd a blizzard megírja a lore-t úgy hogy elégedett legyen mindenki 🙂

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Makk

  Hú micsoda gyűlölet hullámot váltott ki ez a video/post 😀
  De nem tudom minek, mivel a Lore-nak se füle se farka nincs régóta, mikor a karakterek saját magukat köpik szembe, a fejlesztők se tudják mit akarnak igazából.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Gábor Fehér

   Nincs itt gyűlölet csak nézeteltérések Horda meg Alli között :D. Ezt is szeretem a játékban hogy mindenkinek van valami amit szerethet benne. Az a dühítő hogy sokszor bután van megírva a lore.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Adi91

  Amúgy az mekkora fos már, hogy egy endboss után nincs cinematic?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑