World of Warcraft Classic megjelenés -


WARCRAFT progress_0131f

Készült 2019. január 31. | írta Attila

5

Progressz teherűrhajó – Battle of Dazar’alor

Két esetet tudok elképzelni. Vagy alultuningolt Battle of Dazar’alor mythic verziója, vagy a top klánok voltak nagyon ügyesek és felkészültek, hisz a raid majd összes encounterét sikerült lenyomniuk az első nap. Persze ez nem jelenti azt, hogy mindenki másnak is sétagalopp lesz, csak azért mert a három klán is lenyomott 7 bosst a 9-ből. Fura hogy szinte csak hordás klánokat látni a top 20-ban, az viszont már nem annyira, hogy a 20-ből 13 európai.

progress_0131

Tetszik(1)Nem tetszik(2)


 • Attila

  The struggle is real...

  https://www.facebook.com/WorldofWarcraft.eu/videos/313252435989954/

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • zibuprofen

  Word of Hordecraft

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Ensomhet

  Már megint a Method...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • olasz

  Habár ez az 1. Kieg. Amit nem vettem meg, figyelemmel követem a dolgokat. A progress teherűrhajót mindig is szerettem. Allis voltam mindig de a metodtól nem sajnálom a címet. Főleg ,hogy a top 20 ban 1 allis guild van eddig. Szép volt srácok!

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Lord Alexandros Migraine

  A 2. szárny hordás bossokkal volt várakozások alatti nehézségű. Az nem újdonság, hogy az első néhányt gonoszt gyengére hangolják, hogy kisebb klánok is le tudják verni, s ne menjen el rögtön a kedvük a Mythic raideléstől, de a Conclavetől és Rastakhantól sokan reméltek nagyobb kihívást, hisz lore szempontjából is fontosak.
  Ez egy átlag magyar guildnek mondjuk azt jelenti, hogy az első bosst érdemes rögtön farmra rakni akár apu/anyu/öcsi/hugi friss 120-as karakterével is csak legyen meg 20 ember, amiből legalább 2 értelmes tank, ajándék epic. A 2. és 3. (attól függően, hogy horda vagy alli) boss több-kevesebb gyakorlással ölhető 385-ös ilvl fölött. Opulence viszont már komolyabb taktikai felkészülést igényel.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑