World of Warcraft Classic megjelenés -


WARCRAFT mount_0207

Készült 2019. február 7. | írta Attila

20

Új időjárás mountok

A 8.1.5-ös patch-ben érkező Warlords of Draenor tömlöcökhöz új hátasok is járnak, összesen kettő. Egy tüzes elek (Beastlord’s Irontusk) és egy még tüzesebb farkas (Beastlord’s Warwolf) is, amiket egyenként 5000 badge-ért vehetünk majd meg. Mily nagy szerencse, hogy pont van ennyi badge-em, így már rögtön az első nap meglesz az impozáns gnóm warrioromnak. (Hogy egy kis érdektelen, személyes jellegű kiegészítéssel is fűszerezzem a postot.)

Tetszik(3)Nem tetszik(1)

Tags: ,


 • Goldbergsteinowitz

  Játszik még ezzel valaki rofl?
  Olvasók aktivitása is jó mutatója annak, hogy ez a játék már rég halott.
  Emlékszem még amikor mindenre legalább 20 komment érkezett, de gyakran 50-100 is volt. Attila, már csak megszokásból csinálod, mi?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Hard3n3d

   még így is milliókat tesz zsebre a zsidó hancu nem kellenek comentek 😀
   Amúgy meg a runescape el már (2018-óta) többen játszanak mint wowal
   wow rétegjátékként kezte és úgy is fogja befejezni de még mesze van hogy lehúzzák a rolót még szerintem lesz 2 kieg

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Attila

   Azért csinálom, mert szeretem.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • warruth

    De tényleg, mi van Hancuval meg a többiekkel? Mind nyugdíjba mentek?
    Az tény, hogy az FS-tartalom 95%-át nyújtó Blizzard (Activision) sem épp a fénykorát éli, és a veterán core-fanoknak egyre kevésbé szimpatikus döntéseket hoznak/lépéseket tesznek az utóbbi időben, de az FS-community is eléggé ellaposodott mostanában. 🙁
    Nagy kár lenne érte, hiányozna...

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Attila

     Az ő nevükben nem tudok nyilatkozni. Én addig szeretném csinálni, amíg le nem kapcsolják az utolsó WoW szervert.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Anglecht

      http://i62.tinypic.com/2da0x20.jpg

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Adi91

   Persze, egész sokan játszanak még, többek között én is. Mondjuk a minek megkérdőjelezhető.

   Előzetes várakozásaimnak megfelelően a WoD után ez következik a sorban "minőséget" tekintve. Az ötletek jók voltak, a megvalósítás, hmm.

   A kieg fő attrakciójának szánt Azerite armor egy rakás arcbafosás. A legelső patchben radikálisan változtatni kellett a rendszeren, hogy ne egy halom fos legyen, csak egy fos. Ami működött a Legion Artifact fegyvereinél, itt egyszerűen nem tud.

   Nem érzed a varázsát annak, hogy egy legendás itemet erősíts, nem érzed a progressét a dolognak, egy rakás fos az egész.

   A fegyverben legalább volt fantázia, ötven valahány szintig új képességek, új empowerek jöttek be, és utána is volt tovább. Anno nem tűnt észszerűnek, sőt akkor is egy farmfest volt, de sokkal jobb volt, mint ez az azerite fos.

   Az azerite rendszer egyetlen előnye a Legionos artifacthez képest, hogy nem kell 3 specre külön gearelned. Ámde, millió goldokat baszhatsz el a geared retalentelésére, ha gyakran váltasz specet, ennek az új rendszernek a fogyatékossága miatt. Zseniális amúgy.

   A számokat ismét nem sikerült eltalálni. A nagy átlaghoz képest alacsonyabb szinten van a nyakláncom, de így is elszomorító mennyiségű AP kell a következő szinthez. Valami 40.000+. Egy WQ hoz 250-et. Ez az a kategória, amikor azt mondja az ember, hogy /anyád, és inkább telibefossa az egészet.

   A kieg másik 2 újdonsága, a Warfront, meg az Island említésre sem érdemes. Az Island egy trashfarm, mindent összehúzol és megölsz, semmi értelme nincs az egésznek. A Warfront meg ugyanez, leszámítva hogy gyűjtögethetsz erőforrásokat, meg építhetsz barrakot ahonnan rendelhetsz egységeket. Ez az egész cool is lehetne, de az első után már nem az, hanem rém unalmas. Pláne nem, hogy elvileg hős vagy a játékban, és a fentebb emlegetett funkciókat a megidézni kívánt játékban (Warcraft 1-2-3) többnyire a peasantok látták el. Sebaj.

   Ott van még a Mythic plusz, ami egészen értelmes content, főleg az új seasonok behozatalával, de egy idő után azért az is simán unalomba fullad.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Anglecht

    A fentiekkel szinte 100%-ban egyet értek, viszont ott van például Drustvar, ami szerintem az egyik legjobb és leghangulatosabb terület az elmúlt sok évből.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Adi91

     Igen, ezt kihagytam. A kieg nagy előnye, hogy az új zónák eszméletlenek. Tényleg. Mindet nagyon szeretem, hangulatosak, jó az új területeken játszani. Hogy a sok negatívum mellé legyen valami pozitív is.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Lord Alexandros Migraine

    "A számokat ismét nem sikerült eltalálni. A nagy átlaghoz képest
    alacsonyabb szinten van a nyakláncom, de így is elszomorító mennyiségű
    AP kell a következő szinthez. Valami 40.000+"

    Az nem átlag hanem közepesen kocka szint. Elmondták már milliószor a devek Legion alatt is, hogy működik az AP catch-up rendszer. Ha nagyon sok AP kell a következő szinthez az azért van, mert már a fölött vagy, ahol az átlag játékosnak lennie kell február közepén - hetente csökken az AP követelmény a következő szinthez, majd nézz vissza legközelebb. Ha meg olyan szintű HoA-t szeretnél, mint a Method játékosoknak van, akkor játssz annyit mint ők. Ennyi a trükk - ennél igazságosabb rendszert aligha lehet kitalálni.

    "Az Island egy trashfarm, mindent összehúzol és megölsz, semmi értelme nincs az egésznek."

    Tekintve, hogy a játék elmúlt 15 éve is arról szólt, hogy összehúzunk mindent és megöljük őket ez teljesen korrekt. Ha új játékosként nem erre számítottál előfizetéskor nyugodtan megkérdezhetted volna akár itt Frostshockon is, szívesen elmagyarázzuk, hogy a legtöbb MMORPG-ben mobokat kell ölni. Sokat. Nagyon kegyetlenül.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

     "Tekintve, hogy a játék elmúlt 15 éve is arról szólt, hogy összehúzunk mindent és megöljük őket ez teljesen korrekt." Bocs de ez hazugság. 🙂 Még ugyan LKban sem volt 100%osan igaz de ott kezdődött el ez a folyamat. Sőt, Cata elején egy darabig is az ment hogy jelölgettél meg ccztél, szóval az a fajta ostoba trash aoe ami manapság is van az a játék nem sokkal több mint a fele életciklusát tölti ki. Egyébként a kolléga valoszinüleg arra gondolt hogy egy kiegészitő FEATUREje az hogy trasht aoezol, nos az finoman szólva elég gáz. És ez független attol hogy vannak szakaszai a játéknak ahol összehuzol és aoezol.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Makk

     15 éve volt 2004 és a WoW elérhető volt amerikai realmeken. És végül is igaz egy megfelelő talentű és gearű frost mage megfelelő mobokat össze tudott húzni és le AoE-zni. Szóval majdnem azt mondtam, hogy hazugság, de még is így van!

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Tt

  Valami készül Diablo fronton.
  https://careers.blizzard.com/en-us/openings/all/diablo/all/all/1?blzcmp=app

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • zibuprofen

   Diablo kávédarálóra és centrifugára.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Szolo

   Hát a mobil Diablo. Bár "Unannounced Project" a besorolás, de azért erős a gyanúm.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Hard3n3d

   Ahogy a blizárd szereti meglovagolni a trendeket biztos csinálnak egy diablo battleroyal gamet míg friss

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Bangyi

    Blizzard a slowpoke szindrómából igazán felébredhetne főleg hogy az Activision a nyakában liheg.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Lepkemaci

     Egyelőre ott tartanak, hogy várhatóan mától több száz alkalmazottat bocsát el az Activision Blizzard, mert a tavalyi árbevétel messze várakozásokon aluli volt. Ez pár napja hír, amit ma minden bizonnyal meg fognak erősíteni hivatalosan is. Valószínűleg nem az a több száz ember felelős a cégcsoport éves teljesítményéért, hanem csak szenvedő alanyai a kialakult helyzetnek. Innentől kezdve egyelőre nem látszik, hogy mitől térne vissza a befektetői bizalom, és hogy milyen tervei lehetnek a cégnek a növekedésre.

     Korábban a Bungie bontott szerződést, miután ment egy kis nyilvános tweet-karate, és magával vitte a Destiny franchise-t. A sorozat harmadik része már biztosan nem ATVI kiadásban jön ki, ha egyáltalán lesz olyan. Valószínűleg lesz.

     Abban én nem hiszek, hogy itt minden jó elrontója az Activision. Volt legalább egy évtizedük, hogy ez a két nagy cég egyetlen hatalmas piacvezető vállalatként alakítsa a hosszútávú üzleti stratégiáját, aminek az eredménye a jelenlegi állapot lett. Az igazgatótanácsban nem a sátán sötét szolgái és a fényárban úszó érinthetetlen szentek harcolnak egymással. A közvélemény szeretné ezt hinni, de a valóság ennél sokkal ridegebb.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Bangyi

      Előre látom hogy milyen shitstormot fogok elkezdeni, de igen van benne valami hogy nem minden rosszért az Activision a felelős, de a baj személy szerint az a tőzsde és a befektetők. Azt hiszik hogy örökké lehet növekedni és a végtelenségig és évről évre meg kell duplázni a növekedést és a többi. Érdemes megnézni az új COD eladásait és a befektetőt/részvényesek reakcióit. Persze gigavállalat és eszméletlenül sokat kell eladni hogy tényleg nyereséges legyen, de nem hiszem el hogy azok a számok kevesek voltak. (de azért undorító hogy milyen pénzeket kifizetett házon belül az Activision a top beosztású embereknek vagy akit felvettek a helyükre).
      (Elsőnek írtam egy kisregényt hogy mit alkotott a Blizzard az elmúlt években, de túl hosszúra sikeredett az írásom, de gondolom általánosságban tisztában vagy a helyzetükkel).
      Túl sok idő és energia megy el projektekre amikből semmi sem lesz, persze ez átlagos a játékiparban hogy vannak ötletek és azokat kukázzák és társai, de Blizz túl sokáig motyózik ezekkel amiből nem lesz semmi vagy valamit összekaparnak belőle, lásd Titan->OW.
      HS-t leszámítva nem újítottak vagy voltak sereghajtók. Lehet mondani hogy amit csinálnak az minőségi, de az már nem elég. Most mindent remasterelnek amire ők is felültek, de szerintem csak erőforrást pazaroltak vele. De amíg a WOW/HS/OW eltartja őket vagy nyereségesebb lesz a kirugások után. (Azért érdemes megjegyezni hogy sok embert úgy "rugtak" ki hogy 1 éves teljes fizetést kaptak).
      De hogy valami mondandója is legyen Blizznek nagyon össze kéne szednie magát, mert nem lehet sokáig kihúzni így a helyzetet, mert lassan új fejőstehenet kell csinálni hogy finanszírozzák a side projekteket.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Attila

      Minden bizonnyal ma este sorra is fog kerülni a dolog a szokásos negyedéves pénzügyi jelentésen. A Blizzard meg a többi mamut azt hitte, hogy a játékipar olyan mint az élelmiszeripar: elég 3-4 bejáratott IP, aztán azokból majd megélnek évtizedekig. Hát nem. Az Apple-nek is kezd a körmére égni, hogy már jóformán csak az iPhone-nal egyenlő a cég. Szívás van. Este kiderül, hogy mekkora.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑