World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT ft_0212

Készült 2019. február 12. | írta Attila

9

Feltupírozva

Amilyen minőségben még nem láthattad a Warcraft 3 végét… Egészen nyárig kell várni a játék feljavított videóira, de addig se maradunk minőségi verziók nélkül, hála a tudománynak.

Original Warcraft 3 Cinematic (Final cinematic of the “The Frozen Throne” expansion for Warcraft 3) enhanced using neural networks and computer vision to increase the FPS and resolution.

Tetszik(3)Nem tetszik(0)

Tags:


 • zolij

  https://i.makeagif.com/media/12-29-2016/DhK9ZZ.gif

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Hard3n3d

  hát elég fostalicska
  felskálázott 240p ráadásul nem is 60 fpsben rendelték ki csak utólag

  Blizzard Collector's Edition DVD-n (2012) szebb a kép

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Lepkemaci

   Oké, de ez csak egy rajongói projekt, amivel egy fickó rengeteget dolgozott. Volt egy "kis" szabadideje, hogy frame-ekre szedje az eredeti videót, aztán képkockánként egyesével utómunka 1440p-ben, majd a kész frame-ekből renderelte a végeredményt. Azért is van a sok artifact az apróbb részleteknél (ugrálnak a körvonalak, képkockánként változik a mintázat), mert egymástól független képkockánként dolgozott rajta, aztán azokat renderelte egy videóba. Még úgy is látható, hogy utómunkával próbálta gondosan korrigálni azokat.

   Egyébként szerintem helyenként még túl élesek is lettek a körvonalak, de egy egyszemélyes hobbi projekthez képest tök jó lett.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • warruth

  Mindig is érdekelt, azok a láncok pusztán esztétikai elemek, vagy valami praktikus funkcióval is rendelkeznek?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Kiss Bálint

   Engem meg az, hogy kik építették a trón köré a citadellát?
   Feltételezem a Scourge, de erről semmi infót nem találtam még.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • warruth

    Azért a WC3tFT és a WoWWotLK között elég sok idő eltelt. és good ol' LK nemcsak a holtak felett rendelkezett hatalommal, hanem Northrenden szinte minden kisebb-nagyobb primitív vagy fejlettebb népet az uralma alá hajtott. Ezeket aztán arra a célra használta, amelyre leginkább alkalmasra találta őket. Gondoljunk csak a Pit of Saronra. Nagy kár, hogy Azeroth arrogáns kalandorai véget vetettek ennek a virágzó civilizációnak, mert még kitudja, milyen beruházásokat, infrastuktúra-fejlesztéseket és reformokat tervezett a Bölcs Vezető dicső birodalmában.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • ragadozo88

    The major user of saronite is the Scourge, who utilizes this evil metal to its full potential. They have used this metal to power their war machine and construct their master's stronghold, Icecrown Citadel, as well as the ramparts, spires and cathedrals that practically cover the Icecrown region. The Scourge, in the laboratories of the Fleshwerks, have also begun implanting broken shards of saronite into the bodies of ghouls, resulting in much deadlier minions in the Scourge legions. The Lich King has even commissioned the construction of a necropolis, Malykriss, which would be made completely of saronite.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zero

  Nem tudom ki kovácsolt anno azt a sityakot, de Legiönbe is feltünhetett volna.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Gergö Mohai

   Kil'Jaedan és feltűnt. 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑