World of Warcraft Classic megjelenés -


WARCRAFT azoerth_0319

Készült 2019. március 19. | írta Attila

14

Azeroth hazavár!

A Blizzard csütörtöktől e hét végéig aktiválja az összes inaktív accountot, ami azt jelenti, hogy vasárnap estig előfizetés nélkül bárki beléphet most egy kicsit wowozni. Sőt! Azoknak, akik még nincs meg a Battle for Azeroth most azt is kipróbálhatják három órán keresztül vagy a We Need Each Other / A Nation Divided küldetések végéig, és tehetik mindezt 12 különböző karakterrel. Remek alkalom ez, hogy mindenki a saját szemével győződjön meg arról, hogy milyen is a WoW mostanában. A Battle for Azeroth a jövő hét végéig akciós áron, kb. 9000 magyar egységért vásárolható meg a hivatalos store-ban.


Battle for Azeroth is in full swing, and everyone is needed on the front lines. This weekend, we’re upgrading all inactive World of Warcraft accounts, granting returning players full access to the game* and all their characters—including the Battle for Azeroth trial experience, for those who don’t own the latest expansion—through March 24.

Spread the Word!

As the war in Azeroth rages on, the champions of the Horde and the Alliance look to their in-game friends for help. Whether it’s levelling up for experience, gearing up for combat, or mounting up to see the world, World of Warcraft is always best enjoyed in groups, however big or small. If you have guildmates, friends, or family who haven’t been in Azeroth for a while, let them know they can play for free this weekend.

Need Help Logging Back In?

Save on World of Warcraft ® and 30% off Select Game Services

If you’re a returning player, it’s the perfect time to take advantage of our current sales. We’re offering 30% off select game services** and $20 off World of Warcraft: Battle for Azeroth or the World of Warcraft Complete Collection.

 • Character Transfer
 • Faction Change
 • Race Change

Learn more about the Welcome Back Weekend and game services sale.

*Offer available through March 24, 2019. Player is responsible for any online connection fees. Game access will be granted at the last expansion purchased or World of Warcraft®: Legion®, whichever is greater. The Battle for Azeroth trial experience ends after three hours of game play in Battle for Azeroth, or after the quest “We Need Each Other” (for Horde) or “A Nation Divided” (for Alliance), whichever comes first. Players can repeat the trial experience with up to 12 characters per qualifying account during the welcome back weekend.

**Sale does not include Guild Services, WoW Token, Character Boost, Pets, Mounts or Transmog items.

( ajándék háttérkép )

Tetszik(3)Nem tetszik(0)


 • Zolti77

  Jól hangzik kár hogy nem enged belépni mert minden inaktív 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Szinkron

   Mondjuk így kezdődik a cikk: "A Blizzard csütörtöktől e hét végéig "

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Attila

    Miután kijavítottam Zolti infója alapján. 😀

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • olasz

     Beleptunk. Instazni nem hagyott. A bevezeto unalmat vegigcsinaltuk amit mar az alfa beta vidikbol 26 szor lattunk. Ez a nullaval volt egyenlo. Mert a bfa t konkretan kiprobalni se lehetett.... anno tbc volt meg. Es wotlk re kaptam 10 day trialt. Atengedett northrendre ugy h meg se volt veve. Kuldizhettem. Instazhattam. Es mindent. Annyi hogy 1 xp hijjan nem adta meg a 71 es levelt. Az ingyen kiprobalas volt. Ez meg lóf@sz se.....

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • usul

  Kár, hogy mire az űber tanyasi netemmel leszedném, addigra véget is ér az egész 🙁

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ragadozo88

   Letölteni elvileg korábban is tudod, mert az nincs havi díjhoz kötve, illetve ha ezzel együtt sem jön le időben akkor nem szóltam.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Astonkacser

  Na ki lesz az elso aki levezeti ebbol miert haldoklick a wow?

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • warruth

   Azt hiszem, az alsónadrággnómok lesznek azok. https://uploads.disquscdn.com/images/db12958c33e8b1fb74e24f858a0ffe63b0835a2a7240aef6672e5f740540a09d.png

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Hard3n3d

    fordítva

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Makk

   Az előholtak nem tudnak haldokolni.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • olasz

    Nagyon is tudnak. Sőt maguktól is szét tudnak esni

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • https://www.youtube.com/mirmix MirmiX

  Én multkor egy ingyen hónapot kaptam,pedig csak egy ticketet irtam,hogy miért nincs 3 item a shopba ami régen volt! Nagyon kell az ember nekik úgy tűnik.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Attila Nagy

   A létszám mindig érték az ilyen játékokban, ebből semmiféle következtetés nem vonható le. Ha te a magad egy hónapjával elősegíted azt hogy más fizetős játékos még tovább maradjon, akkor már megérte nekik, ha pedig nem, az sem baj.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • majk

  nem mondanám hogy haldoklik a wow vagy ilyesmi, viszont ezt a kieget rekordidő alatt meguntam (eddig mindegyikkel játszottam) és már a második héten elkezdtem alotozni és 2 hónap után teljesen abbahagytam. most beléptem de nem bírtam végignyomni egy warfrontot sem, egyszerűen annyira unalmas volt és hosszú. ami kifejezetten idegesítő még hogy a kieget már a zandalari trollokkal reklámozták, de most rakták bele a játékba. rendkívül lassan jön a kontent és ami van az is unalmas, a lore meg ugye szintén katasztrófa. lehet hogy velem van a baj, pedig úgy érzem hogy lenne még igényem egy jó wowra (vagy valami alternatív mmora) amiben el lehetne kazuárkodni, de ez nem az.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑