World of Warcraft Classic megjelenés -


WARCRAFT loot_0509

Készült 2019. május 9. | írta Attila

5

No Loot

Egy vidám kis dalocska ezen a bús délelőttön.

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags:


 • Whisper

  Erről az jutott eszembe ,hogy réges régen azért PVPztünk a haverokkal raid helyett,mert az biztos gear volt akármennyire is kemény volt. aztán ott álltunk és letoltuk a PVE gearesek,mert healbe jó volt meg dpsbe is. Aztán persze Blizz látta és átváltották ,hogy mégse már na. hit cap stb stb.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ragadozo88

   Same, bár én még tört szerveren a druidámat pvp-n geareltem, mert 1500 gearscorral nem akartak senkit elvinni dungeonba, szóval elmentem bgre, és a területeket próbáltam mindig elfoglalni hogy azért hasznomat is vegyék, a többiek, de mindenkinek pár ütés voltam, de aztán meglettek a lila cuccok, és bumm, mehetett a normál pvp és pve tartalmakat is abban a setben csináltam amíg nem esett jobb. Ilyen szempontból szeretem az új pvp rendszer hogy a skill számít nem a ruha. Bár ahogy halottam a balance még mindig nem az igaz. Tényleg eredetin mégc sak demon hunterekkel pvpztem, itt az ideje megnézni druidákkal is :D.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Whisper

    Mi is nagyon várjuk ,hogy végre ne Artifact power kelljen farmolni meg ilyeneket. Meg ,hogy toljuk ezerrel

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Gergö Mohai

    Class számít sokszor nem a skill. Sajnos hatalmas a különbség a kasztok között jelenleg.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • ragadozo88

     Reméljük ez majd változni fog. Mindenesetre az hogy nem a geartől függ most már az hogy ki mennyire jó mindenképpen jobb, innen már könnyebb balancolni.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑