World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT menedek_0515

Készült 2019. május 15. | írta Attila

15

Menedék

Szegény, öreg Thrall azt hitte, hogy majd békésen éldegél nagrandi tanyáján, ám egyszer csak feltűnt egy régi harcostárs…

Varok Saurfang realizes that that if he is to secure a future for the Horde, he must reach out to the one who led it in the past.
Tetszik(10)Nem tetszik(0)

Tags:


 • olasz

  For the alliance!!! De ez nagyon jó volt :p zöld jézus visszatér !!!! Ez a beszéd

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Skip

   Ja, visszatér, hogy meghaljon. Már mindent elért az életben amit egy átlagos ork szuperhős kívánhat:
   -felszabadította népét
   -vezette a Hordát
   -megelőzte a világvégét (kétszer!),
   -gyermeket nemzett
   ...úgyhogy most már ideje megölni. Biztos nagy lánggal fog kihunyni, de történetvezetési szempontból Thrallra csak egy két lábon járó hullazsákként tudok gondolni. Hogy 8.3-ban vagy 9.0-ban kapja a szöget a koporsóba az részletkérdés.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Skip

    +Ha lehet rá fogadni, akkor szerintem Jaina öli meg, hogy Sylvanas ördögiségét kicsit ellenpontozzák.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • olasz

     Vagy visszamennek az időben meginnt rosszul draenorra es visszahozzak garrost :p az durva lenne jo sok shaa energiaval . Na az bekavarna mindent . Persze kizart de erdekes fordulat lenne :p

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • ragadozo88

    Hát remélem hogy nem, nem szeretem mikor egy karaktert csak meghalni hoznak vissza, akkor inkább ne hozzák vissza.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • https://worldofwarcraft.com/en-gb/character/arathor/hokusai evoken

  Tulajdonképpen Sylvanas megakarta öletni Thrallt? Meredek... Igy azt hiszem nem sok van már hátra neki warchiefként, nem tudom elképzelni hogy ne egyszerre álljon ki mögüle a Horda amint ez kiderül. Persze a forsakenek jövöje igy egy nagy kérdőjel lesz.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Szolo

   Sylvanas biztosan elbukik, az Alli pedig a belső harcoktól meggyengült Hordával szemben előnyös pozícióban lesz. Alli még egyszer aligha megy bele egy pandariás egyezségbe, mert Greymane, Tyrande és Jaina is utálja a Hordát. Esetleg az lehet, hogy forsakenek élére "delegálja" az Alli Alonsus Faolt, a Hordát pedig esetleg Baine viheti majd tovább. Másba nem hiszem, hogy beleegyezne az Alli, és náluk lesz az "upper hand".

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Tibor Sipos

    Végiggondolva a horda amúgyis gyengült állapotban volt. A "good war" könyv plotja erre épült. Az egész háborút azért indították, mert Greymane még csak nem is nagy titokban vadászportyákat indított és mint tudjuk Sylvanas a fő célpontja.

    Saurfang is ezért találta ki maga a háborút. Mert belátta hogy ez a béke legfeljebb pár évig fog menni, főleg azért mert Garrosh miatt a horda igencsak gyenge állapotban van, nem említve hogy Orgrimmar könnyen tartható hosszú távon ostrom alatt: kikötő elvágva, északon meg a sereg másik fele, és idővel kiéhezik a város.

    Namármost a nagy terv az lett volna hogy a World Treet túszul ejtik, DE Melfurionnak meg kellett volna halnia. Senki sincs az ally vezetők közt aki egyben tartott volna mindenkit, mert az elfek Darnassust akarták volna, a széthúzott allyt meg lehet ostromolni. Onnantól meg a nyert horda fenntartja a békét...

    Saurfang viszont behisztizett, mert nem becsületes hátbavágni valakit amikor Ő jött elő az ötlettel hogy bérgyilkosok, orvvadászok és kalózok meg csempészek útvonalait használva kimérgezze fél Ashenvale-t és elvágassa a torkát az összes elit őrnek.

    Sylvanas ezért gyújtotta fel a fát. Amikor megtudta hogy Saurfant ezt az apró kritikus dolgot nem volt képes teljesíteni, Maulfurion életben maradása az "égi jel" hogy visszaüssön mindenki. Ezért felgyújtotta a fát és feláldozta Undercity-t is.

    Gondolom pár questen át fogunk még menni és látni fogjuk az ő szemszögéből is a dolgokat
    de nagyon úgy tűnik hogy vagy elment az esze, bár erősen kétletm, mert Sylvanas az ami... egy assassin stratégia aki Warchief... és hatékonyan teszi a dolgát, még ha nem is értenek vele egyet. De akkor ő most mártírkodik, vagy a megmaradt Valkyrjaival legendary undeadeket csinál?

    Ott van ugyebár Voljin plot-szál... Valaki manipulál a háttérben. Hisz Voljin nem Sylvanast akarta warchiefnek (pedig amit most tesz és a halála egyesítené a hordát erősen) Most akkor Sylvanas is evett egy korrupt szalonnát reggelinek miközben felszippantott egy csík azeritetot?

    Vagy az aki a háttérben kavar az undeadekre akar kenni mindent? mekkora plot lenne már ha kiderülne Greymane valami elit pap és lock csapata mindcontrollozná azokat az assassinokat akik a videoban vannak?

    De Jaina is ezen a szálon nem a hordát fogja utálni, csak Sylvanast. Thrallal jóban van. Baine most kvázi kimaxolta a reput, Gallyvax... odadobja neki az arany egy részét amit Dazaldorból loptak és kilóra megvette a goblin leadert...
    A többi vezető meg vagy nincs is vagy annyira csöndben elüldögélnek, mert wowwiki nélkül még csak azt se tudom hogy kik a frakcióvezetők?

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • csabe

    Alonsus Faol helyett valószínűleg Calia Menethil lesz a Forsakenek új vezetője ha már megölték és feltámasztották.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Adam Bond

  Minden ilyen orkos CGI-nel az jut eszembe, hogy lehet hogy ingame ilyen kis mini csimpanzok az orkok...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Tamas Deli

   "Mini csimpánz" :))))))

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Whisper

   Nekem is hasonló jut eszembe ,hog ya gnomeok ilyen kis Csillám Póny szandálok 8)

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • ragadozo88

   Valszeg a görbe háttól, amit nem tudom miért rakta be semi itt se a trolloknál, mondjuk a trollok túl magasak lennének felállva, de meglehetett volna csinálni hogy alacsonyabbként állnak egyenesen mint a női troll modell vagy a zandalari trollok. Amúgy elvileg már nem tudom melyik patch óta lehet egyenes hátú orkot és trollt is csinálni.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Hard3n3d

  A valaha élt legerősebb orc ot megakarod ölni akkor a legjobb 2 lvl19 twink rogue ot küldeni rá 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Whisper

   Kérdés az ,hogy nem csak provokálásból küldték -e a 2 Mind Controlos UD-t

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑
 • FS DISCORD

 • FrostShock!

  11 User(s) Online Join Server
  • Sergeii_Molotov
  • pirosbicikli
  • Lina_Inverse
 • KOMMENTEK

 • RECRUIT

 • KAPCSOLAT

  Ha hírt akarsz beküldeni, szeretnél üzenni valamit, észrevételed, javaslatod van, küldj egy e-mailt a szerkesztőségi email címre: frostshockszerk kukac googlegroups pont com

  Ha bármi más gondod, bajod, problémád van az oldal használata közben, akkor ugyanarra a címre írhatsz.

 • FACEBOOK

 • Haverok