World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT collect_0606b

Készült 2019. június 6. | írta Attila

3

Gyűjtőknek

Idén novemberben lesz a Warcraft univerzum megszületésének a 25. évfordulója, aminek az alkalmából a Blizzard kiadott két fröccsöntött műanyag szobrot. Az egyik egy szövetséges várvédőt, a másik pedig egy hordás harcost ábrázol. Az áruk a hivatalos Gear Store-ban egyenként 45 euró, azaz kb. 14500 forint + szállítás. Fanatikusok csomagban is megvehetik a két műalkotást, ekkor az ár 90 euró. Az érdeklődőknek nem árt tudniuk, hogy június 19-ig lehet őket megrendelni, utána már nem. A szállítás pedig valamikor a BlizzCon ideje alatt fog történni, azaz november elején.

November marks the 25th anniversary of the Warcraft universe, and we’re commemorating the occasion for this BlizzCon 2019 with a pair of distinctly Azerothian mementos!

This year’s BlizzCon Commemorative Collectible celebrates a quarter century of Warcraft’s timeless central conflict with two premium statues in the style of the Blizzard Legends series. Take up arms alongside the mighty axe-wielding Orc Grunt, side with the fierce and noble Human Footman, or place both on your shelf to represent the ongoing war for Azeroth.

Tetszik(1)Nem tetszik(0)

Tags:


 • Bangyi

  Menő meg minden, de egy darkosabb valósághűbb verzió szerintem nagyobbat ütött volna mint ez a cartoon-os beütés.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • PaneuropeanBattleRam

  ujabb két vacak, ami műanyagból készült.
  Fából kellett volna inkább.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Solantis

   Szerintem ha felveszed velük a kapcsolatot, hogy neked kellene egy 20 centis ork, fából... akkor vagy kiröhögnek, vagy közlik veled, hogy 900$ és magadnak fested...

   Bármennyire is szar a műanyag, fából piszkosul nehéz sorozatgyártani bármit, ami limitált kiadásban kerül forgalomba. Ellenben műanyagból itthon is kinyomtatom magamnak, ha megvan hozzá a model.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑