World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT kkk_0626

Készült 2019. június 26. | írta Attila

1

Come on baby, light my fire!

A 8.2-es patch-ben új animációt kaptak a különböző tűz effektek, ami talán nem tűnik olyan nagy dolognak elsőre, de valójában igenis sokat számít egy olyan fantasy játékban, mint a WoW. A Blizzard egyik 3D grafikusa, Sarah Carmody feltöltött egy pofás kis videót a Vimeóra az új animációkkal, érdemes vetni rá egy pillantást. Ha pedig még több csilivili kell, akkor az alábbi oldalon megnézhetitek az új legendary essence-ek animációit is.

In patch 8.2 Rise of Azshara, I’m excited to unveil a global update to ambient fires. As you can imagine, this was a massive undertaking on a game as huge as WoW! We wanted this new fire to feel as painterly and handcrafted as the rest of WoW, and to look as if it were painted into the environment if you took a screenshot. As you play new content today (and recent content going back an expansion or two) keep an eye out for these in all shapes, sizes, and colors!
Tetszik(7)Nem tetszik(0)

Tags: ,


  • Whisper

    Az az igazság ,hogy lehet magyarázni meg szidni,de ,hogy még mindig ez a játék 15 év után is alegtöbb tartalmat adó / ár / érték játék. Annyi f..stalicska játék jön ki semmi tartalommal. talán a Guild Wars 2-t tudnám felhozni ide a Dota 2 / LoL / battlefield szériát tudnám felsorolni.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑