World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT mount_0628

Készült 2019. június 28. | írta Attila

22

Az álmok varázslatos mountja

A WoW elkötelezett rajongói számára lehet kecsegtető a Blizzard legújabb ajánlata, melynek keretein belül fél éves előfizetésért cserébe egy csecse Sylverian Dreamer mountot is kapunk a játékélmény mellé. Érdemes megjegyezni – mielőtt elkezdenénk kidagadó nyaki ütőerekkel azt üvölteni, hogy a Blizzardot már csak a pénz érdekli és haldoklik a WoW!!!44! -, hogy így most az előfizetés havi 11 euróra jön ki, a szokásos 13 helyett.

A Blizzard a kevésbé elkötelezett sporttársakra is gondolt, mivel ők külön is megvehetik a mountot potom 8100 forintért. Kell ennél több? Az akció július 29-ig tart.

Introducing the brand-new Sylverian Dreamer* mount—now available to add to your collection! This magical new addition can be purchased in-game or from the Blizzard Shop; you can also get it free for a limited time** when you purchase a 6 Month subscription to World of Warcraft.

An artist in the magical city of Dalaran fell asleep on her brush and dreamed of painting a beautiful feathered dragon. Her artwork leapt from the page, and when she awoke, she found the Sylverian Dreamer sleeping gently beside her.

Once you’ve purchased the 6 Month subscription from the Blizzard Shop, the Sylverian Dreamer mount will be automatically added to your in-game collection. Welcome this enchanting addition to your assortment of mounts!

Players on an existing 6-month recurring subscription with a future renewal date will receive the Sylverian Dreamer mount at no additional charge, no later than July 8, 2019.

Purchase 6 Months Now

NOW IN THE SHOP!: SYLVERIAN DREAMER

Take the delightfully enchanting Sylverian Dreamer with you everywhere you go when you purchase in-game or from the Blizzard Shop today!

Purchase Now

*Mount not available in World of Warcraft® Classic.
**Subscription & mount bundle offer valid through July 29, 2019. The Sylverian Dreamer will remain available for purchase after offer expires.

Tetszik(2)Nem tetszik(0)

Tags:


 • Bangyi

  Morgolódás lesz, de szerintem elég undorító hogy az emberek veszik a kieget+havidíjat és nem lehet mindent megszerezni benne anélkül hogy megint lehúznám a kártyát... Ezeket a shop-os mountokat kössék akkor valami 1-2 hónapos grindhoz és kész, mert akkor csak a kitartók farmolják ki és ennyi. Emlékszek még arra a WoW-ra ahol minden mountot meg tudtál szerezni csak mázlistának keleltt lenni vagy eszméletlenül kitartónak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • KevMit

   Nem teljesen mindegy, hogy +1 mount bejön az 500 eddig megszerezhető és 20 vagy mennyi vásárolható után?
   Semmi előnye nincs ha valaki vásárol, és Téged sem ér hátrány. A legtöbb vásárolható nem is néz ki túl jól ráadásul.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Bangyi

    Képzeld nem, mert pont az ilyen attitűd miatt tartunk a lootbox és társai mellett... Ha valami F2P vagy B2P lenne akkor esetleg megérteném, de ne megy havidíjas game-nél ahol a kiegeket is meg kell venni.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • tsirche

   A goldot ki lehet farmolni, azt be lehet váltani shopban elkölthető euróra, kívánságod máris teljesült.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Szolo

   Ezeken a shop-os mountokon inkább pont nevetni kell, mert ugyanolyan értéktelen, mint random játékban vehető random skin. Semmi különlegeset nem ad, mert az "apuci kicsiny virágszálai" egytől-egyig ilyenen fognak feszíteni, de pont csak addig, amíg észreveszik maguk körül a másik 500 ugyanilyen mountot.
   Egy nehezen kifarmolható mount továbbra is értékes marad, mert azzal kitűnhetsz a tömegből.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Hard3n3d

    már nem azért de attól hogy valaki vesz ilyet még nem lesz 12 éves 😀

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Szolo

     Nem csak gyerekek veszik meg, de valószínűbb, hogy egy tizenéves veszi meg, mint hogy egy 30+ személy. Repülésen túl extra funkciót nem nyújt a hátas, kiugróan látványos effektje sincs, így racionális ok nincs a megszerzésére.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://www.nsa.gov/ Sam Fisher

   Nem érzem ezt ennyire rossznak és a lootboxos hasonlat sem jó. Mindkettő ok, egészen addig, amíg csupán kozmetikai dolgot ad. Az nyilván nagyobb baj, hogy a copy paste mountokat ki kell farmolni, a kicsit egyedibbeket meg pénzért lehet megvenni...
   Engem mondjuk nem érint, földi mountnak druid formok vagy a Kaldorei nightsaber, esetleg a róka, repülőnek meg a felújított griff vagy a Teldrassil hippogriff...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Bangyi

    AAA-s játék ahol fizetsz havidíjat+expet ott sem lootbox sem MTX nem való. OW-ban megértem hogy van (pedig utálom az egész lootbox mizériát), de ott cserébe néha napján van valami kontent patch, új map, új hős, de az buy2play. F2P vagy B2P(ahol vannak kontent patchek), ott esetleg elnézem, de itt nem...

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • https://www.nsa.gov/ Sam Fisher

  Nesztek egy fizetős flying mount, amit amúgy sem használhatsz repülésre BfA-ban, még legalább 1-2 hónapig, amíg ki nem grindolod a két új factiont reveredre... Troll Blizz 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • http://ᴡᴡᴡ.21sexy.pw iblys

   Az az 1-2 hónap jó lesz 2-3 hétnek is

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • https://www.nsa.gov/ Sam Fisher

    3 hét már majdnem egy hónap 😛
    Én eddig valahogy nem érzem, hogy mértéktelen mennyiségű repu jönne. Nazjatar fő sztori vonal letudva addig, hogy 3000 XP kell az idegesítő halember bodyguardnak, megcsináltam minden napit release óta (talán 1 nap maradt ki) és friendly felénél sem járok. Mechagon még ennyi se. Egy órán át ölöm / gyűjtöm amiket kérnek, rohangálok össze vissza és kapok 50-75 reput egy nyamvadt küldiért. Kösz, de kösz nem. Mondjuk nem sírok, a héten lemondtam az előfizetést 9.0-ig, egyszerűen nem látom értelmét belogolni. A sztori érdekelne, de természetesen time gate mögött van (3000 rep a bodyguardnak), Nazjatarban közlekedni roppant idegesítő (még feral druidként is), Mechagon mint zóna nekem egyszerűen meh. Igenis felháborító, hogy megjelenés után majd egy évvel nincs repülés, és tudom, Legionben is ez volt, de ott legalább a szintezés nem volt annyira unalmas az artifact fegyverek miatt, mint itt. Ez tartana itt a játékban, hogy repülhessek, ezáltal gyorsabban felhúzzak még két karit, egy hordásat, a sztori és az alliance farkas mount miatt, és a warrioromat. Gyűlölöm a pathfindert, mint megoldást, de elfogadnám, ha mondjuk 8.1-ben jött volna és nem idióta napik meg WQ-k agyatlan grindolása mögé rejtenék. Legyen egy hosszú küldisorozat vége + felfedezés. Vagy legyen rep grind, de akkor adjon reput minden küldi, hozzák vissza a tabardos rendszert, ha rajtad van a tabard, adjon reput minden mob, insta, raid, BG, küldi. Legyen választási lehetőségem a játékban, hogyan akarom kifarmolni. Vagy ha megvan az első 120-asod, akkor 5000 gold / kari, 50.000 ha account wideot akarsz. Ha a mechanikus papagáj is kell, akkor pathfinder part 2 jelenlegi követelményei legyenek érvényesek.
    A havi WoW pénz meg megy inkább az ESO-ba, meglepően élvezetes játék olyan fantasztikus megoldásokkal, amik simán verik a WoW kasztok jelenlegi fun faktorát. Mondjuk az nem nehéz.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Nonv

  Engem ezek a megvehetem az 500+1. mountot mát nem motiválnak.

  Én vevő lennék végre egy havidíjmentes wow-ra, főleg ilyen környeuetkör: ingyenes játékok tömkelege, amelyek teljesen ingyen dobják ki x. valószínűséggel a kozmetikai tárgyakat, amelyeket sok esetben még valódi pénzért is el lehet adni, lsd. steam market.

  Aki a megjelenéstől folyamatosan játszik, ami ritka, tudom, az közel egy milliót költött csak játékra, amit a blizz nem nagyon hálálgat meg.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Hard3n3d

   520 ezer ft

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://www.nsa.gov/ Sam Fisher

   Mondjuk ha valaha eljutunk oda, hogy F2P, azért elvárnám a Blizztől a lifetime prém accountot, 2006-os regisztráció és 6 fizikai CE megvétele után...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • KevMit

   520 ezer forint közel 15 éven át, több száz óra szórakozásért .. Nem tudom ki hogy van vele, de elég jó "ajánlat" szerintem.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Bangyi

   Havidíj még elmegy, de az hogy fizetsz+expet veszel és még van fizetős mount na az a nevetséges... Erre jönnek az okosok, hogy de hááát ki lehet farmolni a golddaaaaaal... Inkább valami daily dögünalmas grind legyen mint hogy kipengetek pár goldot vagy tokent...

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • ragadozo88

  Amúgy most csak subscriptionért jár csak vagy game timeért is? Én most vettem game timeot és nem kaptam meg a mountot. Találkoztam ingame valakivel, ő viszont subosként kapta meg. Ticketet írtam de még nem kaptam választ, itt van olyan aki esetleg game timeal kapta meg? 2019 06 28án vettem a game timeot

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Lepkemaci

   Egyben egy hathónapos előfizetést kell megvenni hozzá, szóval a kiírás szerint a subscription plant kell 6 hónaposra állítani.

   A blue post ezt írja: "you can also get it free for a limited time when you purchase a 6 Month subscription"

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • ragadozo88

    Èrtem köszi, èn egyben vettem 6 hónap game timeot, az előző ilyen akciónál azzal is működött gondoltam itt is hátha, de ezek szerint akkor most nem.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • ragadozo88

     Időközben megkaptam a választ a ticketemre itt a lényeg:

     The promotion to get the Sylverian Dreamer mount for free requires you to purchase a six month subscription. No other options of adding game time to an account will grant the mount. Those on an existing 6-month recurring subscription with a future renewal date will receive the Sylverian Dreamer mount at no additional charge, no later than July 8, 2019.

     The Sylverian Dreamer is also available as a stand alone product in the Blizzard Shop.

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • Zegna

  Nem rossz, de azért nem tolok bele 8 vagy 21k pénzben, főleg mivel goldból megy a gametime. Biztos meg kell nyomni a negyedévet a részvényeseknek...

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑