World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT hoa_0628

Készült 2019. június 28. | írta Attila

9

Heart of Azeroth 8.2

A Battle for Azeroth egyik legkifogásolhatóbb újdonsága a Heart of Azeroth nevű bigyó megjelenése volt. A Blizzard többször is elismerte, hogy ez bizony elég gyengére sikerült, de azt is mindig hozzátette, hogy dolgoznak a rendszeren, hogy legyen valami értelme, és a 8.2-es patch-ben így is lett. Az új rendszer lényege, hogy a Hearth of Azeroth-ot mostantól mindenféle Essence-szel pakolhatjuk tele, amiken keresztül új aktív és passzív képességekhez juthat a karakterünk. Az éjjel felkerült a YouTube-ra egy gyorstalpaló az új rendszerről, de a részleteket most is a Wowheaden fogjátok megtalálni: nesze

Tetszik(0)Nem tetszik(1)

Tags:


 • Szinkron

  Na, ez megint valami irgalmatlanul túlagyalt baromságnak tűnik. Többet kell tökölni a gear egyetlen elemével, mint az egész gearrel, amivel már amúgy nem is kell, mert a random droppokból össszeáll a gear, akármit csinál az ember. A karakterépítés része ennek a játéknak dög unalmas lett, kérdés, mi marad.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Hard3n3d

   Nagyon beszívtak 😀

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • https://www.nsa.gov/ Sam Fisher

   Kb. ugyanannyira érdekel, mint az azerite armor: semennyire. Egyáltalán nincs az az érzetem, hogy erősebb a kasztom tőle, mivel az azerite gear is passzív cuccokat ad: +x sebzés erre, arra, x% esély hogy triggereljen valamit, x másodpercenként egy elenyésző self heal vagy pajzs. Remek rendszer.

   A heart essenceket nem is néztem még, csak az elsőt amit kapok, 30 sec CD vel egy sebzés, wow. A többit nem hiszem hogy megnyitom, mert nemsokára lejár az előfizetés és inkább az ESO-ra költök, mint erre.
   Ezért a rendszerért érdemes volt kidobni sok spellt és a class szetteket.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Attila

    A következő kiegészítőben visszatérnek a class setek. NEM TIPP!

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • https://www.nsa.gov/ Sam Fisher

     Úgy legyen. A kinézete nem érdekel, druid mainnek a Bearmantle szettnél jobb nincs, viszont annak imádtam a szet bónuszait.
     És ezzel együtt kérek vissza pár abilityt PvE-be is amik most épp War Modeban vannak. 😀

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • ben2

      A BfA (sőt igazából már a WotLK) legelcseszettebb játékmechanikai változtatása, hogy pve-ből kiszedték a CC-ket, pvp-ben meg felturbózták őket.
      Így pvpben mára eljutottunk odáig, hogy a bg-k gyakorlatilag csak az agyatlan zergelésről szólnak, mert bárkit chain-cc-ben lehet tartani (egymás után háromszor 8 másodperces stun wtf?), amíg pár másodperc alatt le nem ölik. Így ha az egész csapat egyben marad, akkor át tudnak gázolni bármin. Egy másik zerg team ellen meg csak az számít, hogy jó legyen a class leosztás és elég erős a gearjük. Azaz a BG-k 90%-ban szerencsejátékká váltak: amelyik csapaté a szerencsésebb leosztás, az nyer. Az egyéni skill vagy a csapat taktika semmi sem számít.
      Ehhez képest meg pve-ből teljesen eltűntek a CC-k, felváltotta őket a "fuss jobbra, fuss balra, állj ki a tűzből" koreográfia. Így viszont a classod egyedi képességei semmit sem számítanak csak a helyed a dps listán.
      Szánalom.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • https://www.nsa.gov/ Sam Fisher

      A PvE része így van, állj ki mindenből jobbra balra és atomcsapás AoE mindenre amit a tank összefog.
      PvP részét nemtom, utoljára akkor PvP-ztem, amikor BC ben akkori asszonynak kellett a T6 recolor és könnyebb volt arénából megszerezni, mint BT-ből farmolni... 😀 Ja, meg a pandás legendaryhoz is kellett pár BG, azokat letoltam. Az Arathi brawl meg igazából PvE, de azt rommá játszottam, élveztem a war mode talenteket, amiket open worldben nem kapcsolok be...

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 • nadjp

  Nekem a kedvencem hogy jonnek a feral druidak akik healelnek mint egy resto, meg a dps holy palak

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Vitya

   Vegre egy kis holy dps, papnak volt csak egy rovid ideig viable buildje.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑