WARCRAFT mecha_0701

Készült 2019. július 1. | írta Attila

7

Operation: Mechagon útmutató

Ugyan még bő egy hetet kell várni arra, hogy betehessük a lábunkat az Operation: Mechagon dungeonba, de a felkészülést nem árt már most elkezdeni. A Blizzard azt ígérte, hogy raid szintű mechanikákkal és encounterekkel fogunk ott találkozni, és elnézve az alábbi útmutatót ez könnyen lehet, hogy így is lesz. Viszonylag kevés trash lesz a helyszínen, a bossoknál viszont észnél kell majd lenni. Kicsit Mega Man hangulata van a dungeonnak, de ezt biztos csak azért mondom, mert rengeteget toltam annak idején NES-en.

Tetszik(1)Nem tetszik(0)

Tags: , ,


7 komment érkezett a(z) Operation: Mechagon útmutató poszthoz

 1. Péter mondja:

  Ha valaki érez késztetést és csinálni hozzá magyar feliratot megköszönnénk. 😀

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
 2. Attila mondja:

  Hát nem semmi ez a hely. :S Van benne kihívás bőven.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Bangyi mondja:

   Gondoltam én naiv hogy 400 ILVL-el nekimegyek, de az első boss utáni sok wipe elvette a kedvem hogy 415 gearért szenvedjek órákig. Nagyon overtuned-nak érződik, de lehet majd 410 körül visszanézek, hátha.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Attila mondja:

    Három bosst lenyomtunk, de a 4. kifogott rajtunk. 10 wipe után hagytuk. Nem PUG-nak való vidék, az biztos. Az volt a baj, hogy a boss egyik spellje akkorát üt a tankon, hogy csak baromi jó gearben és/vagy healerrel lehet túlélni a harmadikat, a rengeteg egyéb cuccról nem is beszélve. Megvárom, míg lvl57-es lesz a HoA, aztán majd teszek egy újabb próbát. Kell az a plusz 3% sta.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
    • Péter mondja:

     Mi simán elsőre vertünk majdnem minden bosst 405 ilvl-ben (kivétel a 2. és 4.), az első 3-4 boss nehézkés kicsit de nem lehetettlen, a többit lószarnak se nevezném. 😀

     Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Attila mondja:

      Ügyes vagy. 🙂

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)
     • Szolo mondja:

      Azt én sem értem, hogy miért a kinti harcok voltak a megterhelőbbek, bent meg pár pull alatt lementek a harcok. Persze az is benne lehetett, hogy a pug kint "rázódott össze", de azért kint így is sok volt az a 30-40k hps a harcokban, ami inkább 20-25 fős raidheal kaliber, nem 5 főnél jellemző. Bent sokkal kiszámíthatóbbak a harcok. Taktikát követve alig sebződsz, taktikát nem követve pedig úgyis gyorsan elhalsz.
      Kinti harcok erősen RNG, bentiek meg unalmas kötelező taktikakövetés.

      Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑