WARCRAFT murgle_0702

Készült 2019. július 2. | írta Attila

1

Vörös Murloc

Ha már az oviban is Murloc volt a jeled, akkor itt az ideje tenni egy kört Nazjatarban, ahol egy bizonyos King Gakula névre hallgató rare mob dobhatja Murgle-t, a ritkaságnak számító petet. Sőt! A pet egy plüss és egy bögre formájában is megvásárolható lesz majd július 9-től a hivatalos web store-ban. Az áruk egyelőre nem ismert.

The Queen of Tides has returned with Rise of Azshara, bringing a ton of new experiences to encounter—including many rare creatures—in Battle for Azeroth. One such creature is the elusive rare red baby murloc pet, Murgle. You can find Murgle in Nazjatar’s Bloodfin Village, but you’ll need to summon and defeat King Gakula first. Stirring up a little trouble with the village tadpoles is sure to draw him out.

Murgle In-Game Pet

Your characters aren’t the only ones who can adopt Murgle, though! You can bring this adorable little murloc home in both huggable plush and mug form. The Murgle Plush and the Red Murloc Mug can be yours as they’ll be available on the Blizzard Gear Store worldwide on July 9.

Tetszik(1)Nem tetszik(0)

Tags: , ,


1 komment érkezett a(z) Vörös Murloc poszthoz

  1. Meridian74 - "CEU-t Arábiába!" mondja:

    A bögre legalább ad ki magából murloc hangot, amikor a teát szürcsölöd belőle? Mert úgy lenne az igazi... (amúgy nemdebár, most egy piaci résre világítottam rá? ; :P)

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Vélemény, hozzászólás?

Back to Top ↑