World of Warcraft Classic megjelenés - Mennyi is? Várjá' csak...


WARCRAFT progress_0728f

Készült 2019. július 28. | írta Attila

3

Method az élen

Éles volt a verseny a top guildek között mythic Eternal Palace-ban, de a végén azért csak a Method lett a befutó. Szerény 360 pull után sikerült összehozni a Queen Azshara killt, amihez azért kellett a pénteken élesített hotfix is. Gratulálunk! Valószínű, hogy még a reset előtt azért a többi top klánnak is össze fog jönni a dolog, ha nem veszítik el a hitüket és a reményt.


Nézd meg Method Day 12 – The Race to World First: The Eternal Palace !casters !best !partnerpov !newhotfix @methodgg című tartalmát a twitch.tv weboldalon

progress_0728

Tetszik(0)Nem tetszik(0)

Tags: ,


 • Bangyi

  Azért volt dráma rendesen az egész előtt hogy mekkora event lesz és a method vs redbull dráma lezajlott és elég erősen nyert a method. Amcsik előnnyel nem tudtak nyerni, de a kínaiak eszméletlenül gyorsan felzárkóztak.

  Tetszik(0)Nem tetszik(0)
  • Naliviel

   Volt motiváció rendesen miután a Red Bull a RWF-t kvázi el akarta tulajdonítani. Szurkoltam Methodnak, nem kellett csalódni bennük. Kár egyébként érte, mert nagyobb potenciál lett volna benne ha a Red Bull nem farol ki mögüle.

   Tetszik(0)Nem tetszik(0)
   • Bangyi

    "utolsó" nap 120 ezer ember nézte methodot és az összes napon Method+Sco együtt 2-3x annyian nézték mint redbullt. Első pár napban pl method+sco együtt volt 30-40k view, redbullnak kb 5-7k. Ráadásul előnnyel sem tudtak nyerni. De érdekes hogy a régi várunk 2-3 hetet kill videótól eljutottunk az élőben streamelik a world 1st attempteket.

    Tetszik(0)Nem tetszik(0)
Back to Top ↑